Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Canım sakin ol öncelikle bi sorun olduğunu düşünmüyorum bende belki kucuk olduğu için ultrason cihazları yeterli gelmeyebilmistir yeni değilse. Bir de vajinal mi muayene oldun ? Beta Hcg ye baktır rahatlarsın inşallah

Evet ilk önce karından baktı göremeyince vajinal bakalım dedi.ama cihazlar eski tabii devlet hastanesinde kaç yıllık cihaz kimbilir canımı sıktım Yok yere akşama acile gidip veririm kan artık

Can'ım sıkma canını. Ultrason cihazından kaynaklanıyordur mutlaka. Hem sen daha iyi bilirsin ki bazen geç görünür.

Yaa nebileyim ben de beta ya göre hesaplayınca görürüm nasılsa diye gittim gitmez olaydım canımı sıktım boşu boşuna ;(
Dur bir kan değerine bakalım ..o bile hemen olumsuz düşünmene sebep olmasın.. hem sen 4 + 6 değilmisın canım ...doktorun ne zaman keseye bakalım dedi?Sen kendi kendine gittin dimi..

Evet ilk önce karından baktı göremeyince vajinal bakalım dedi.ama cihazlar eski tabii devlet hastanesinde kaç yıllık cihaz kimbilir canımı sıktım Yok yere akşama acile gidip veririm kan artık
soficim bence cihazlarla alakalı bir şey yaşadın. canını hiç sıkma akşam değerinin arttığını görüceksin rahat ol. devlet hastanesinde cihazlar gerçekten eski.bide daha erken kuzucum haftaya kadar görünür kese rahat ol bebeğim.

1500 üstüne çıkması lazım ama bazen çıkmayabiliyor sen çarşamba gel daha garanti olsun dedi beta baktır canım inş bir problem yoktur. bende kan vermedim bi daha çarşambayı bekliyorum

Senin hocada daha Erkenden karından bakmış.. üstelik cihazlarda dediğin gibi Allah'a emanet..

bende hatırlıyorum kızımda karından çok sonradan bakmıştı ilk haftalarda vajinal muayne yapıyordu

Kızlar merhaba bizim 3 tane dondurulmuş embriyomuz vardı bunlardan 2 si daha iyi gelişmişti bizde bu 2 sine genetik test yaptırmıştık bugun doktorum aradı 1 tanesinde anomali varmış diğeri iyi ama tedaviye devam edicez ama tek bebek transfer etcez dedi.benim yaşım 35 olduğundan 2 tane transfer edilebiliyordu ilk denememiz olmasına ragmen.böle içimdekileri anlatamıyorum bile niyeyse ağlayıp duruyorum ama bi yandan bunada şükür diorum.belki 2 side transfer edilse sağlam olanıda etkiler tutunamazdı diorum.heradımıyla öyle zor ki bu süreç, düşüp düşüp yeniden kalkıoruz.Allah hepimize sağlık güç kuvvet ve sabır versin.

embriyon sağlıklı senin keyfin yerinde olsun allahın izniyle olur canım bu iş hep moral motivasyon işi rabbim mubarek cuma günü için kuçaklarımızı boş bırakmasın

Dur bir kan değerine bakalım ..o bile hemen olumsuz düşünmene sebep olmasın.. hem sen 4 + 6 değilmisın canım ...doktorun ne zaman keseye bakalım dedi?Sen kendi kendine gittin dimi..
5+0 son adete göre tabi bu. Doktor ayın 25inde çağırdı beni muayeneye.ya hastanenin içinde olunca insan tutamıyor kendini aslında ptesi baktırırım diyordum ama öyle tesadüf oldu pat diye girdim muayeneye

bende pgt ile genetiğe bakılarak hamileyim. bende için rahat olsun diyeceğim bizim de tek tek genetikten sağlıklı geliyordu bu da normal bence.

5+0 son adete göre tabi bu. Doktor ayın 25inde çağırdı beni muayeneye.ya hastanenin içinde olunca insan tutamıyor kendini aslında ptesi baktırırım diyordum ama öyle tesadüf oldu pat diye girdim muayeneye
Sen bir beta baktır eger yüksek çıkarsa kendi hekimine durumunu anlat o seni yönlendirsin canım .

Canım Allah daha iyi bilir tabiki ama sağlıksız bi bebek büyütmekte çok zor. Tek çift ne farkeder ki sağlıklı olsun hayırlı olsun da gerisi önemli değil. Üzülme lütfen bir tane kaldı diye inşallah tutunacak bebeğin.

Amin canım inşallah. Biraz ara cermem lazım inşallah bu arada kendiliğinden olur. Herkes için hayırlısı

canım tek olsun senin olsun inşallah gönlünü ferah tut arkadaşım nasibin demek buymuş inşallah bu kuzu sana sıkı sıkı tutunur ne zaman transfer

Canim bence sevin ne guzelki saglikli bir embriyon var % 70 filan sansin var. ve kaybetme olasiliginda dusuk. Tabi gonul ister 5 tane olsa diye ama pgt de zaten ya bir ya iki cikiyor normal. Hatta bazen hepsi sagliksiz cikiyo. Dr bana pgt den sagliksiz cikma ihtimali % 60 dedi. Cok yuksek bi oran. O yuzden saglikli olsun tutunsunda tek olsun muhim degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…