Canım benim ya çok sağol yazdıklarınızla destek olmaniz bile öyle iyi geliyor ki hissediyorum desteğinizi. Kan sonucum 545 çıktı 4 günde 525 den anca bu kadar artabilmis yani biyokimyasal gebelik. Dış gebelik olmadığına sevindim beterin beteri var sonuçta. Demekki sağlıklı değildi yada içeride ne olduysa gelişemedi gelişimi durdu. Normal hamileliklerde de olabiliyormuş bu olay. Şimdi ilaçları kestik cumartesi tekrar kan ver bakalım düşüş var mı dedi. Belki düşmezse bi iğne varmış ondan yapıyorlarmış düşürmek için. Dondurulmuş embriyolarim var 4 tane artık onları deneyeceğiz. Pes etmek yok. Insallah senin ve L Ladycan arkadaşımızın sevinçli haberlerini alırız canım dualarım sizinleEmyldrm canim beta sonucu cikti mi?
Uzuldum, uzulduk... ama ne uzulmek ne de bir sey soylemek ise yariyor. Yaninda olsaydim hic birsey soylemeden gozlerine bakardim anlasirdik... ama uzak olunca ancak bu kadar oluyor senin ocin hayirlisini dilemekten baska care gelmiyor elimizden.
Canım benim Allah razı olsun. Baknen azından umutlarını taze tutabileceğin tutunabileceğin bir dalın var. Dondurulmuş embriyolarından denersin. İnşallah bir sonrakinde rabbim yüzünü güldürür canım.Canım benim ya çok sağol yazdıklarınızla destek olmaniz bile öyle iyi geliyor ki hissediyorum desteğinizi. Kan sonucum 545 çıktı 4 günde 525 den anca bu kadar artabilmis yani biyokimyasal gebelik. Dış gebelik olmadığına sevindim beterin beteri var sonuçta. Demekki sağlıklı değildi yada içeride ne olduysa gelişemedi gelişimi durdu. Normal hamileliklerde de olabiliyormuş bu olay. Şimdi ilaçları kestik cumartesi tekrar kan ver bakalım düşüş var mı dedi. Belki düşmezse bi iğne varmış ondan yapıyorlarmış düşürmek için. Dondurulmuş embriyolarim var 4 tane artık onları deneyeceğiz. Pes etmek yok. Insallah senin ve L Ladycan arkadaşımızın sevinçli haberlerini alırız canım dualarım sizinle
Uzulme lutfen. buda bizim sinavimiz yilmak yok yola devam.Ben muayene oldum ve üzülerek söylüyorum kese görülmedi şimdi tekrar beta hcg yapıldı sonuç bekliyorum. Biyokimyasal gebelik olabilir yada %2 dış gebelik olabilirmişhaberler iyi değil malesef ilk denememdi değerler hep sınır da yükseldi. Ilk başından anlamıştım yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu kısmet böyleymiş
Sağol canım insanız ister istemez üzülüyoruz ama kendimi harap etmiyorum olumlu yada olumsuz bir sonuç çıkacaktı zaten kısmet değilmiş demekki inşallah bir dahaki deneme başarılı olurUzulme lutfen. buda bizim sinavimiz yilmak yok yola devam.
Sağol canım insanız ister istemez üzülüyoruz ama kendimi harap etmiyorum olumlu yada olumsuz bir sonuç çıkacaktı zaten kısmet değilmiş demekki inşallah bir dahaki deneme başarılı olur
Canım benim hakkindan hayırlısı neyse o olsun... Allah'a şükür dondurulmuslarin var ve belki de seni bekleyen mucizen onlardan biriCanım benim ya çok sağol yazdıklarınızla destek olmaniz bile öyle iyi geliyor ki hissediyorum desteğinizi. Kan sonucum 545 çıktı 4 günde 525 den anca bu kadar artabilmis yani biyokimyasal gebelik. Dış gebelik olmadığına sevindim beterin beteri var sonuçta. Demekki sağlıklı değildi yada içeride ne olduysa gelişemedi gelişimi durdu. Normal hamileliklerde de olabiliyormuş bu olay. Şimdi ilaçları kestik cumartesi tekrar kan ver bakalım düşüş var mı dedi. Belki düşmezse bi iğne varmış ondan yapıyorlarmış düşürmek için. Dondurulmuş embriyolarim var 4 tane artık onları deneyeceğiz. Pes etmek yok. Insallah senin ve L Ladycan arkadaşımızın sevinçli haberlerini alırız canım dualarım sizinle
canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun allah ım inşallah bundan sonraki süreçte yüzünü güldürsün daha ben transfer olmadım ama az çok anlar olduk birbirimizi . keşke bunlara gerek kalmadan anne olabilsek neyse rabbim büyük inşallah bir gün Bizd e anne olucaz sıkma canını canımm
Canım benim hakkindan hayırlısı neyse o olsun... Allah'a şükür dondurulmuslarin var ve belki de seni bekleyen mucizen onlardan biriben de dondurulmuslarla yoluma bakacağım. 3. Aya girdim rahim dinlendirme yapılıyor. Ondan sonra gelsin bebisler inşallah Mevlam ol desin ve hepimizin bebisleri olsun inşallah.... Allah evlat hasreti ile kimseyi sınamasın
Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden. Inanıyorum ben Birgün elbet anne olacağım her zaman Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diye dua ettim olmadıysa da vardır bir hayır. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
Yaa çok çok üzüldüm canım... ama dediğin gibi hakkindan hayırlısı neyse o olsun... kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın merak ettimNeyse hiç değilse belirsizlikten kurtuldum. Çok üzüldüm. Kahroldum. Bağıra bağıra ağlamak istedim ama eşimi de daha fazla perişan etmek istedim. Bol bol dua etmiştim hayırlısıyla diye. Demekki hayırlısı buymuş. Her ne kadar ben henüz hayrı göremesemde. Sonuç 98.5.
Hamile olabilmenin bütün sıkıntılarını karın, bel, kasık ağrılarını yaşayıpta en güzel sonucunu yaşayamamak varmış kaderde.
Uzun bir süre tekrar deneyemiycem. Maddi anlamda kördüğüm içindeyim. Dondurulmuşta yok. En başa döndüm. Rabbim inşallah tedavileri devam eden arkadaşlarımın sonuçlarını olumlu hayırlı eylesin.
Neyse hiç değilse belirsizlikten kurtuldum. Çok üzüldüm. Kahroldum. Bağıra bağıra ağlamak istedim ama eşimi de daha fazla perişan etmek istedim. Bol bol dua etmiştim hayırlısıyla diye. Demekki hayırlısı buymuş. Her ne kadar ben henüz hayrı göremesemde. Sonuç 98.5.
Hamile olabilmenin bütün sıkıntılarını karın, bel, kasık ağrılarını yaşayıpta en güzel sonucunu yaşayamamak varmış kaderde.
Uzun bir süre tekrar deneyemiycem. Maddi anlamda kördüğüm içindeyim. Dondurulmuşta yok. En başa döndüm. Rabbim inşallah tedavileri devam eden arkadaşlarımın sonuçlarını olumlu hayırlı eylesin.
Amin hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun. Üç senelik evliyim. 34 yaşındayım canım.Yaa çok çok üzüldüm canım... ama dediğin gibi hakkindan hayırlısı neyse o olsun... kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın merak ettim
Aminn saol canımAllah en yakin zamanda kucağını doldursun cnm.
Canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz bugün keşke böyle olmasaydı keşke ağlamak yerine gülebilseydik ama olmadı malesef..ağla rahatlat kendini ben öyle yaptım hıçkıra hıçkıra ağladım sonra kendime geldim şuan daha iyi hissediyorum. Bu bizim sınavımız canım hep hayırlısını istemedik mi rabbimden.. beklicez sabredicez dua edicez biz elimizden geleni yapıcaz.. gerisi Allahın ve doktorların elinde.. Biraz ara vermek istiyorum bende belki de kendiliğinden olur.. Rabbim maddi ve manevi güç kuvvet versin hepimize..Neyse hiç değilse belirsizlikten kurtuldum. Çok üzüldüm. Kahroldum. Bağıra bağıra ağlamak istedim ama eşimi de daha fazla perişan etmek istedim. Bol bol dua etmiştim hayırlısıyla diye. Demekki hayırlısı buymuş. Her ne kadar ben henüz hayrı göremesemde. Sonuç 98.5.
Daha gençsin ben de senle aynıyım. Şükür yuvamız huzurlu. Geçen bir blogda okudum uzun süredir bebek bekliyorlarmış. Kadın 3 aylık hamile tüp bebekle ve eşi boşanmak istiyormuş. Şükür halimize canimAmin hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun. Üç senelik evliyim. 34 yaşındayım canım.
Amin hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun. Üç senelik evliyim. 34 yaşındayım canım.
Insallah bu surecte bebegin kendiliginden gelir. Hayat bellimi olur. Suprizlerle dolu. Diliyorumki bu supriz seni bulsun. Olmazsada toparlanir devam edersin canim ya hakkindan hayirlisi olsunNeyse hiç değilse belirsizlikten kurtuldum. Çok üzüldüm. Kahroldum. Bağıra bağıra ağlamak istedim ama eşimi de daha fazla perişan etmek istedim. Bol bol dua etmiştim hayırlısıyla diye. Demekki hayırlısı buymuş. Her ne kadar ben henüz hayrı göremesemde. Sonuç 98.5.
Dediğin gibi keşke dün daha güzel bir gün olabilseydi. Mutlu olabilseydik. Çok umutluydum. Gerçekten şok oldum. Birden bu kadar düşmesi şaşırttı beni. Ama nasip. İnşallah dediğin gibi kendiliğinden olur. Yine bol bol dua edicem. Ben ve benim gibi bu imtihanı yaşayanlar için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. En kısa zamanda gönlümüzden geçeni hayırla hepimize nasip etsin inşallah.Canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz bugün keşke böyle olmasaydı keşke ağlamak yerine gülebilseydik ama olmadı malesef..ağla rahatlat kendini ben öyle yaptım hıçkıra hıçkıra ağladım sonra kendime geldim şuan daha iyi hissediyorum. Bu bizim sınavımız canım hep hayırlısını istemedik mi rabbimden.. beklicez sabredicez dua edicez biz elimizden geleni yapıcaz.. gerisi Allahın ve doktorların elinde.. Biraz ara vermek istiyorum bende belki de kendiliğinden olur.. Rabbim maddi ve manevi güç kuvvet versin hepimize..
Doğru diyosun canım evde huzursuzlukta ayrı bir intahan. Çok şükür öyle sınanmıyoruz. Rabbim hepimize yardım etsinDaha gençsin ben de senle aynıyım. Şükür yuvamız huzurlu. Geçen bir blogda okudum uzun süredir bebek bekliyorlarmış. Kadın 3 aylık hamile tüp bebekle ve eşi boşanmak istiyormuş. Şükür halimize canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?