Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın.yaşınız kaç acaba? Bide sıkıntı neydi? Bende 35 yaşındayım doktorlar sebepsiz infertilite dio.miyom vardı yalnız onuda aldılar ama yenileme ihtimali varmıs

Canım bence tüp bebekde dr kadar embriyologda önemli iyi bi embriyologu olan bi merkezde tekrar deneyebilirsin bende ilk iki denememi aynı merkezde yaptım dr güvendim inandım hiç embriyologu araştırmadım ama öule olmuyormuş şuan ki yaptırdığım merkezle eski merkezi kıyaslayınca nize hiç bi konuda bilgi vermemişler dr yeterince açıklama yapmamış embriyoların durumunu bildiriyorlardı ama kaç tane döllendi kaç tanesi heba oldu söylemediker sadece 5. Gün aradılar kaç tane kaldığını söylediler bizde o acemilikle be sormamız gerekiyor bilemedik bize söyledikleri değerlerin iyi olduğunu sandık ama öyle değilmiş işte

tesekkür ederim canim, biz de yerinde hareket falan da yok yüzde yüz hareketsiz, tüpten önce 1 ay neofortil, klomen, omega ve trental kullandı ama hiç kan falan almadilar esimden, sadece usg cekip varikosele baktilar çok azmiş. Senin bu deneme tuttu mu dondulmusu mu bekliyorsun su an?

ankara hrsye gitmiştim. Sperm bozuklugunda ankara da en basarili yer neresi, sen nerede tedavi oluyorsun su an ? Bir de kaan aydos a gidip önce esim mi tedavi olsa bilmiyorum ne yapacağimi

Benim yaşımda 35 bizimkide sebepsiz infertilite bir ara eşimde sperm düşüklüğü çıktı ama dktr düşük halindede olabilir dedi olmadı çok hayalkırıklıkları yaşadım gitmediğim ne hoca ne ebe kaldı şuan sevininemiyorum çünkü sağlığım psikolojim inanilmaz derecede bozuk dışarı çıkmıyorum herkes benimle dalga geçecekler sanıyorum o derece bitmiş durumdaym.

Mücadelenizi bırakmayın olacak inşallah inanın yasımız ve sorunumuzda aynı olmazsa benim olmazdı herseyin bir vakti var demkki şuan ne durumdasınız tupbebek yaptırdınızmı

benim de kimyasal gebelik oldu malesefff, umutlari, hayalleri çöpe attım, sifonu da çektim...
Can'ım benim geçecek bu günler. Hepimiz o kadar iyi anlıyoruz ki seni. benim de 2. Denemede tuttu henüz bir defa test yaptırdım. Bugün bir kez daha yapıcam. Umarım sağlıklı yükselir.
Senin kaçıncı gün embriyosuydu? Kaçıncı günlerde kaç çıktı değerin?
Tamamen kesinleşti mi kimyasal olduğu. Keşke bi mucize olsa.

bak ilkmos umut kesmeyelim lutfen. Ben kaan aydosa gitmeyi dusunuyorum. DNA hasar testine falan bakiyomus belki bir deva olur bize

29 yaşındayım canım bu 3. Denemem
Allah hayirlisini versin canim benimde yas 30 artik sinirlara yaklasiyoruz

canim benim 9. gün 0.7 test günü 5.4 ve 15. gün 25 di, doktorum geç tutunmuş demişti ama 19. gün tekrar test yaptim 38 çikti hiç katlanmamiş ilaçları kest dedi doktor. 3. gün embriyosuydu

Bekliyorum canım adet olunca laporaskobi olacam bende sol yumurtalıkda hidrokalpeks var ekim kasım gibi transfer yapılacak

ankara hrsye gitmiştim. Sperm bozuklugunda ankara da en basarili yer neresi, sen nerede tedavi oluyorsun su an ? Bir de kaan aydos a gidip önce esim mi tedavi olsa bilmiyorum ne yapacağimi
Canım ben diyarbakırdayım şuan ki dr övmek gibi olmasın adam herşeyi açık açık söylüyor olumlu olumsuz sendde olumsuzsa bile boşa hayal kurmuyorsun bide nasip ankarada yaptırırsın tutmaz izmirdenyaptırırsın tutar vakti zamanı gelince herşey bahane olur

Canım bence eşinde hareketli sperm yoksa tüp bebek nasıl tutacak ki bilmiyorum yani önce eşinin sorununu çözün bence hemen tüp bebeğe başlmayın eğer ki dr lar sıkıntı olmaz derse ki onunda iyi arsştırmak kazım çünkü tüp bebek bile olsa illaki hareketlilik olmadıngerekiyor diye düşünüyorum sonra sende de herhangi bi sıkıntınyoksa öyle tüp bebeğe başlamanız gerekir nacizane benim fikrim böyle

canim benim 9. gün 0.7 test günü 5.4 ve 15. gün 25 di, doktorum geç tutunmuş demişti ama 19. gün tekrar test yaptim 38 çikti hiç katlanmamiş ilaçları kest dedi doktor. 3. gün embriyosuydu
Canım senin gibi değerkeri yavaş yavaş yükselen insanlar çok var önceki tüp bebeğimde benimde ilk değerim 25 di sonrs değerim düştü bu esnada internet ortamınds değeri düşük olup yavaş ilerleyenleri deperi düşüp tekrar yükselenler olduğunu okudum sende formlara bak değeri ilk günlerde düşük olup yavaş yavaş yükselen bayağı kişiler var seninde bebişinin vakti geldiyse ne yapar eder varlığını hissettirir sana

Hatırladım sanki şimdi değerlerini söyleyince. Can'ım eşin de sperm sorunu varmış. Önce onu çözün. Eşimin bir arkadaşı vardı onda da 0 dı değerler ama bir operasyon geçirdi. Ameliyatla çıkardılar spermlerini. Ve kavuştular bebeklerine. Hatta belki dondurmuşlardır da sonradan bebek düşünürler diye. Belki sizin de böyle bir şey olabilir.

yok canim bir mucize olmaz adetim de başladı, iyi dilekleriniz için saolun kizlar, sanirim en dogrusu bir süre eşimin tedavi görmesi bakalim 3-4 ay bekleyeyim, yine hareketsiz çikarsa mikrotese olacak artik

Bekliyorum canım adet olunca laporaskobi olacam bende sol yumurtalıkda hidrokalpeks var ekim kasım gibi transfer yapılacak
embriyolarin durumu iyiymiş ya canim inşallah ameliyatin iyi gecer ve bebekler tutar, hem rahim de dinlenmiş olur. Hatta embriyolara pgt de yaptir en sagliklisi seçilsin

Sol tüpümde benimde Vardi tüp bebek basarisini olumsuz etkiliyor ..toksik etki yapiyormus embriyo üzerinde bu sebeple Ben aldirdim ..dis gebelik gecirdim iki tüpümüde aldilar.. Yani Iyi hekimlerin elinde belki sadece sıvıyı boşaltır hemen tüp bebek denetler..ama benımkı biraz ileri düzeydeydi sanırım.

Kızlar ben ne hissedeceğimi şaşırdım 5.gün embriyosu 1 tane
8. Gün değerim 30.4
10.gün değerim (test günümdü) 26.9
13.gün değerim 52.76

Kızlar ben ne hissedeceğimi şaşırdım 5.gün embriyosu 1 tane
8. Gün değerim 30.4
10.gün değerim (test günümdü) 26.9
13.gün değerim 52.76
Can'ım ya son anda tutunacak belki de. Bayağı artmış birden. Dua edelim seni bırakmasın sağlıklı ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…