Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm 2 3 farketmez adetin yogun olsun yeterli dedigin gibi klomen verecegi icin oyle cagirmis olabilir

Ne cikacak sonuc diye dusunmeden edemiyorum ya cumartesi ya da pazartesi rahim filmini cekilicem

Genel bütün hormonlarla beraber amh ye bakılıyor canım yarın git o zaman 3.günüyse :) adetlerin lekelenme şeklinde mi oluyor peki senin

Genel bütün hormonlarla beraber amh ye bakılıyor canım yarın git o zaman 3.günüyse :) adetlerin lekelenme şeklinde mi oluyor peki senin
Cnm geçen ay bakmıştı diğer bütün hormonlara onlar çok iyi çıkmıştı sadece amh bakacak diye biliyorum öyle söyledi sanki adetim de sökülmedi daha afedersin tuvalete oturunca peçeteye sildiğimde görüyorum bu ay az mı olacam bilmem ya da anca bi kaç gün sonra sökülecek

Sen yarın bence bir görün doktora bu şekilde gelmesi normal mi bilemedim canım

Yok cnm ya eşim çok yoğun bugün işte gidemedim zaten dediğin gibi amh herhangi bi gün bakılabiliyormuş ha 3. Ha 4. Gün farketmez diye düşündüm yarın gidicem yani bu arada anca yeni yeni sökülüyor adetim ya hiç böyle olmamıştı çok olurdum hep şimdi çok az oluyorum niye öyle olmuş olabilir ki

Ovulasyonsuz adet olcagin icin olabilir canm.. bende simdi doktordaym sirami bekliyorum cok heyecanliyim kalbim agzimda atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…