- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
- Konu Sahibi meryemhilall
-
- #1.001
Bence hamilesin sen demiştin dersinAfedersin makat bolgeme dogru da kramp oldu sabah ben ihtimal vermek cokda istemiyorum cok uzuluyorum sonra ama inşallah dedigin gibidircunku ben bikere lekelenme yasaynca direk adet olan biriyim bu sefer olmaynca ister istemez acaba diyorum
O zaman klomenin dozundan kaynaklı bir durumKızlar günaydın az önce yaptım gebelik testini ve tertemiz bir negatif acaba mı diyebilecek bi silik çizgi bile yok ahh klomen ahh diyorum yine başka da bişey demiyorum resmen bütün hamilelik belirtilerini yaptı sağolsun
Cnm ya yanlış bilmiyosam 6. HaftaydıO zaman klomenin dozundan kaynaklı bir durumcanım birşey sorucam sen keseyi kaçıncı haftada gördün
Ooo senin kız biraz nazlıymış geç göstermiş kendini azıcıkCnm ya yanlış bilmiyosam 6. Haftaydı
Benim rahmimde hafif darlık var onun dışında bi sorun yok oda gebe kalmaya engel olcak kadar değil dedi doktorumSizde sorun ne peki?
Testimde yok ki bugun almaya calisicam ama pozitif gorcegimi hic zannetmiyorum ya hissetmiyorum oyleCnm ya bence testini yap hemen ya elinde varsa normalde hemen adetin geliyosa var bence de bişeyler
Vallahi bende negatif gorursem ayni boyle dicem o durumdaymKızlar günaydın az önce yaptım gebelik testini ve tertemiz bir negatif acaba mı diyebilecek bi silik çizgi bile yok ahh klomen ahh diyorum yine başka da bişey demiyorum resmen bütün hamilelik belirtilerini yaptı sağolsun
Canm benim inşallah öyledir ya bugun test almaya calisicam erken gebelik testi yapaym diyorumBence hamilesin sen demiştin dersin
Bence normal kaset test al erken gebelik testi kullanan hamileler memnun değildi burada okuduğum kadarıyla erken gebelik testinde çıkmayıp kaset testte çıkıyormuşCanm benim inşallah öyledir ya bugun test almaya calisicam erken gebelik testi yapaym diyorum
O zaman hepsinden alaym haaha garanti olsunBence normal kaset test al erken gebelik testi kullanan hamileler memnun değildi burada okuduğum kadarıyla erken gebelik testinde çıkmayıp kaset testte çıkıyormuş
MantıklıO zaman hepsinden alaym haaha garanti olsun
Negatif gormeyede hazirlamam lazim kendimi cok umut edince uzuluyorum sonra agliyorumMantıklı
Cnö işte tam hatırlamıyorum belki de ben geç gittim bilemiyorumOoo senin kız biraz nazlıymış geç göstermiş kendini azıcık
Aynen cnm ya al bi tane yap da hangisi olursa olsun ikisinden de al bence de garanti olsun iyice hadi inşallah bugün de senin için sevinirizCanm benim inşallah öyledir ya bugun test almaya calisicam erken gebelik testi yapaym diyorum
Bir beklentin olmadan yap testi canımNegatif gormeyede hazirlamam lazim kendimi cok umut edince uzuluyorum sonra agliyorum
Geldim sıra bekliyorum bayaa erken gemişim evhamdan geç kalcam diyeCnö işte tam hatırlamıyorum belki de ben geç gittim bilemiyorum
Amiin amijn inşallahhh testi bugun mu yapaym yoksa yarin sabahmjAynen cnm ya al bi tane yap da hangisi olursa olsun ikisinden de al bence de garanti olsun iyice hadi inşallah bugün de senin için seviniriz
Ah ah mumkun olsaBir beklentin olmadan yap testi canım
En azından kafanda soru olmaz canım öyle düşün negatif çıksa sa tatildesin kafa dağıtırsınAh ah mumkun olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?