- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
İyi güzel yapıyorsun da bekle biraz yarına kadarDoğru diyosun cnm ne bilim az daha zayıflayayım dedim 91 kilodan 74e düştüm 1 buçuk yılda 65 i görsem iyi olacaktı hamile kalmadan ama bir süre duruyo sanki kilo verme bende ekstra spor yapim demiştim
Canım birşey sorucam yumurtam soldaydı benim sol tarafım ve karnımın ortasına ağrı girdi çok ağırıyor normal mi buDoğru diyosun cnm ne bilim az daha zayıflayayım dedim 91 kilodan 74e düştüm 1 buçuk yılda 65 i görsem iyi olacaktı hamile kalmadan ama bir süre duruyo sanki kilo verme bende ekstra spor yapim demiştim
Cnm ağrılar çok normal ama şiddeti önemli dayanılmıcak gibi mi Allah korusun kanama falan olmadıktan sonra hiç korkma normal bu ağrılar hatta ben az önce kızıma hamileyken kadınlar klubune yazdıklarımı okudumCanım birşey sorucam yumurtam soldaydı benim sol tarafım ve karnımın ortasına ağrı girdi çok ağırıyor normal mi bu
10 dk sürdü biraz fazla ağırdı oturunca geçti canım yandı birazCnm ağrılar çok normal ama şiddeti önemli dayanılmıcak gibi mi Allah korusun kanama falan olmadıktan sonra hiç korkma normal bu ağrılar hatta ben az önce kızıma hamileyken kadınlar klubune yazdıklarımı okudummesela hamile olduğumu öğrendikten bi gün sonra çok ağrım var normal mi çok korkuyorum yazmışım
Gayet normal cnm batmalar da yaşarsın ani ayağa kalktığında ve ani hareket ettiğinde saniyelik kramplar girebilir hatta benim bacağıma kramp girmişti Bi keresinde resmen yerimden kalkamamıştım eşim gelmeden10 dk sürdü biraz fazla ağırdı oturunca geçti canım yandı biraz
İnşallah o yuzdendir inşallahhhTamam işte genelde gebelikte olur bu kanamadan sonra gelmiş hemde :)
Sende testi yap bian once inşallah ikinci cizgi kopkoyuu cikarGayet normal cnm batmalar da yaşarsın ani ayağa kalktığında ve ani hareket ettiğinde saniyelik kramplar girebilir hatta benim bacağıma kramp girmişti Bi keresinde resmen yerimden kalkamamıştım eşim gelmeden
Acemiyim napim doktora gidip vayet6 sağlıklı ilerliyor lafını duyana kadar da korkudan galibaGayet normal cnm batmalar da yaşarsın ani ayağa kalktığında ve ani hareket ettiğinde saniyelik kramplar girebilir hatta benim bacağıma kramp girmişti Bi keresinde resmen yerimden kalkamamıştım eşim gelmeden
Hayırlısı bakalım cnm inşallahSende testi yap bian once inşallah ikinci cizgi kopkoyuu cikar❤❤
İlk çocukta herkes öyle oluyo cnm sıkıntı yok aklına takılan her şeyi sorabilirsin tecrübe konuşuyo burdaAcemiyim napim doktora gidip vayet6 sağlıklı ilerliyor lafını duyana kadar da korkudan galiba
Sağol canım benimİlk çocukta herkes öyle oluyo cnm sıkıntı yok aklına takılan her şeyi sorabilirsin tecrübe konuşuyo burda
Sizdeki sorun neydi ve kaçıncı denemenizde klomenle hamile kaldınız acaba bende bu ay ilk defa klomen ve iğne kullandım da :)
İnşallah ya benim tembelliğim yok ama yinede verdi sanırım şansımızı artırmak için verdiYumurtalık tembelliğiher ay düzenli yumurtlama olmuyormuş o yüzden klomen kullandım 3üncü kullanmamda pozitifi gördüm inşallah sizde fazla beklemezsiniz
İnşallah ya benim tembelliğim yok ama yinede verdi sanırım şansımızı artırmak için verdi
Simdi yine geldi afedersin yumurta aki gibi akintinin icinde kirmizi leke adetmi bu acaba ya,Tamam işte genelde gebelikte olur bu kanamadan sonra gelmiş hemde :)
Yumirtalamada yasadigim bacaga vuran sag kasik agrisida başladi,Sağol canım benim ♥
Adet yumurtalama akı gibi bir akıntıyla gelmez ki ama :)Simdi yine geldi afedersin yumurta aki gibi akintinin icinde kirmizi leke adetmi bu acaba ya,
Canım aynı kasık ağrısını 2-3 dk boyunca bende yaşadım hatta sordum normal mi diye bana hamilesin gibi geliyorYumirtalamada yasadigim bacaga vuran sag kasik agrisida başladi,
Afedersin makat bolgeme dogru da kramp oldu sabah ben ihtimal vermek cokda istemiyorum cok uzuluyorum sonra ama inşallah dedigin gibidirCanım aynı kasık ağrısını 2-3 dk boyunca bende yaşadım hatta sordum normal mi diye bana hamilesin gibi geliyor
Cnm ya bence testini yap hemen ya elinde varsa normalde hemen adetin geliyosa var bence de bişeylerAfedersin makat bolgeme dogru da kramp oldu sabah ben ihtimal vermek cokda istemiyorum cok uzuluyorum sonra ama inşallah dedigin gibidircunku ben bikere lekelenme yasaynca direk adet olan biriyim bu sefer olmaynca ister istemez acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?