- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Yoğun akıntı kremsi yapıda değil miSimdi baktim lekelenme yok yogun akinti gelmiş
Sizdeki sorun neydi ve kaçıncı denemenizde klomenle hamile kaldınız acaba bende bu ay ilk defa klomen ve iğne kullandım da :)Vallahi canım bende klomenle hamile kalanlardanım ilk aylar hep vajinal baktı bebeğe son aylarda da rahim ağzının kısalıp kısalmadığını bebeğim hala benimle. Ayrıca bununla ilgili anlatım videoları var youtubede içinin rahat etmesini istiyorsan bakabilirsin. Tebrik ederim bu arada hamileliğin için sağlıcakla ilerlesin inşallah
Evet beyaz hafif sarimsilikta varYoğun akıntı kremsi yapıda değil mi
1-2 gun daha bekleyip yapicam canmCanım bu bildiğin yerleşme testi yap bence
Ay inşallah AllahimmCanım bu bildiğin yerleşme testi yap bence
Kızlar valla kendimi kötü hissettim bişey biliyo muş da söylemiş gibi oldum valla ben sadece kendi fikrimi söyledim hiç bi doktoru da zan altında bırakmak istemem vajinal baktırıp baktırmamak size kalmış yani ben bana göre olanını dedim yanlış anlaşılmak istemem yani sağlıkçı falan da değilim ki nerden bileyim
Tamam işte genelde gebelikte olur bu kanamadan sonra gelmiş hemde :)Evet beyaz hafif sarimsilikta var
Hadi hayırlısı o zamanBu arada sizi günlerdir sessiz sessiz takip ediyorum :) klomenim pazartesi bitti. Cumartesi yumurtalarıma bakıcak doktorum, çatlatıcaz. Bakalım neler olacak.
Kafam çorba olduBenim rahim ağzımda yara vardı, gebelik şüphem de vardı. Doktor muayene bile etmeden evvel dedi ki önce gebelik testini görelim. Gebeliğin ilk haftalarında aşağıdan müdahaleler düşüğü tetikleyebiliyor. Ama bunu yakma işlemi için mi muayene için mi dedi bilmiyorum :) belki doğruluk payı olabilir
AMinnHadi hayırlısı o zaman
Ben olsam ilk haftalar bhcg takip eder ultrasona karından bakılınca kese görüneceği zaman girerdim sanırımKafam çorba oldu
Cnm sende şuan normal akıntı var mı ben de az önce bir şey aktı adet oldum diye lavoboya koştum baktım krem gibi beyaz bi akıntı kıvamı da krem gibiTamam işte genelde gebelikte olur bu kanamadan sonra gelmiş hemde :)
Bende akıntı yok şuan ama çoğu kişide oluyor o akıntı gebelikte :)Cnm sende şuan normal akıntı var mı ben de az önce bir şey aktı adet oldum diye lavoboya koştum baktım krem gibi beyaz bi akıntı kıvamı da krem gibi
OlabilirBen olsam ilk haftalar bhcg takip eder ultrasona karından bakılınca kese görüneceği zaman girerdim sanırım
Benim doktorum biraz garantici. Çatlatınca olur da döllenirse düşük olmasın diye ilaç başlayacakmış aspirin ve duphaston demişti sanırım. O kadar garantici olduğundan öyle konusmus da olabilir tabii
Benim kızımda da akıntım çok olmuştu ama böyle miydi rengi nasıldı onu hatırlamıyorum yalnız bu kadar belirtiyle hamile olmazsam çok ayıp olacak banaBende akıntı yok şuan ama çoğu kişide oluyor o akıntı gebelikte :)
Test yapsana ölcem meraktanBenim kızımda da akıntım çok olmuştu ama böyle miydi rengi nasıldı onu hatırlamıyorum yalnız bu kadar belirtiyle hamile olmazsam çok ayıp olacak banaklomenin marifeti de olabilir
Cnm sabah yapayım artık çok su içiyorum gün içinde zayıflamaya yardımcı oluyor diye bi dr dün sancım oldu ya belki enfeksiyondur diye dayandım suya bugün iyiyim çok şükür hiç ağrım olmamıştı yalnız az önce evde spor yaptım şu leslie diye bi kadın var ya onun yürüyüşlerinden onu yaparken yine kasığımda ağrı oldu sporu bıraktım hemen geçtiTest yapsana ölcem meraktan
Test yapana kadar kendini yorma bence canım ne olur ne olmazCnm sabah yapayım artık çok su içiyorum gün içinde zayıflamaya yardımcı oluyor diye bi dr dün sancım oldu ya belki enfeksiyondur diye dayandım suya bugün iyiyim çok şükür hiç ağrım olmamıştı yalnız az önce evde spor yaptım şu leslie diye bi kadın var ya onun yürüyüşlerinden onu yaparken yine kasığımda ağrı oldu sporu bıraktım hemen geçti
Doğru diyosun cnm ne bilim az daha zayıflayayım dedim 91 kilodan 74e düştüm 1 buçuk yılda 65 i görsem iyi olacaktı hamile kalmadan ama bir süre duruyo sanki kilo verme bende ekstra spor yapim demiştimTest yapana kadar kendini yorma bence canım ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?