- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
- Konu Sahibi meryemhilall
-
İşte hamileysem anca öyle olmuştur gibi geliyor yoksa bu kadar erken belirti olmaz doktordan sonra çatlasaGenelde yunurta catlaynca rahim arkasnda veya yunurtaliklarda sivi gozukur daha once basima geldi doktora gittigimde 1-2gun onve catlamis demisti ama herkeste olmayablr canm bu belkide sennki catladi ama gorunmedi belkide
Cnmmm benim de şuanda aynı valla her zaman yaşamadığım bişey olduğu için şaşırdım doğrusu dediğim gibi bu ikinci göğüs ucu ağrısı birincisinde kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim o zamandan beridir benim göğsüm hiç ağrımıyordu zaten benim adet olurken bile ağrımaz hiç ya gerçekten klomeni bu ay çok kullanmaktan ya da hamileyimSadece gogus ucum ve koyu kismi aciyor canm
İlk yumurtalamadan daha fazla geçti diye hatırlıyordum senin8.gun canm
Canm bak bugun git.bi test al sennİşte hamileysem anca öyle olmuştur gibi geliyor yoksa bu kadar erken belirti olmaz doktordan sonra çatlasa
Ay pardon canimm ilk yumurtalamnin 14=gunu bugun 2.nin 8.gunu disardaym suan bakamiyorum ama biseyde hissetmiyor camasrimdaİlk yumurtalamadan daha fazla geçti diye hatırlıyordum seninlekelenme devam ediyor mu
İnşallahhh bebektendirrrrrCnmmm benim de şuanda aynı valla her zaman yaşamadığım bişey olduğu için şaşırdım doğrusu dediğim gibi bu ikinci göğüs ucu ağrısı birincisinde kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim o zamandan beridir benim göğsüm hiç ağrımıyordu zaten benim adet olurken bile ağrımaz hiç ya gerçekten klomeni bu ay çok kullanmaktan ya da hamileyim
Eşime söyledim cnm alacak bugün test dün söyledim de çıkamamış işten eczane kapanana kadar alamamışCanm bak bugun git.bi test al senn
Keşke yapsan kız sende testi varsa seviniriz yoksa da öbür yumurtayı beklerizAy pardon canimm ilk yumurtalamnin 14=gunu bugun 2.nin 8.gunu disardaym suan bakamiyorum ama biseyde hissetmiyor camasrimda
İnşallah cnm hayırlısı hakkımızda olursa çok süpriz olacak sevinirim ama olmazsa da üzülmem yani üzülme hakkımı doktor yumurtan gelişmedi bu ay olmaz dediğinde kullanmıştım çünkü bi daha üzülmemİnşallahhh bebektendirrrrr
Ama daha 2gun once negatift degisirmiki 2 gunde ,Keşke yapsan kız sende testi varsa seviniriz yoksa da öbür yumurtayı beklerizbence bir iki güne yap bi test
İnşallah vardir ama hayirlisi tabi dedigin gibiİnşallah cnm hayırlısı hakkımızda olursa çok süpriz olacak sevinirim ama olmazsa da üzülmem yani üzülme hakkımı doktor yumurtan gelişmedi bu ay olmaz dediğinde kullanmıştım çünkü bi daha üzülmem
Doğru hatırlıyormuşumAy pardon canimm ilk yumurtalamnin 14=gunu bugun 2.nin 8.gunu disardaym suan bakamiyorum ama biseyde hissetmiyor camasrimda
Cnm yarın da dur sonraki gün mutlaka yap varsa değişir tabi sonuç bi günde sonu değişen bile varAma daha 2gun once negatift degisirmiki 2 gunde ,valla son testimde evde kaldi burdanda alablrmiyim bilmiyorum esim hep yanimda surat yapiyor artik test almaya kalkinca
İnşallah benimde oyle olur gelmez devamiDoğru hatırlıyormuşumcanım zaten peçeteye sildikçe gelir benimde öyle oldu günlük pedde birşey yoktu ama silince geldi gün içinde 2 kere olmuştu benim
İnşallah devami gelmezse lekelenmenin yaparim canim hatta direk kan verrm burda tekrar test almaktansaCnm yarın da dur sonraki gün mutlaka yap varsa değişir tabi sonuç bi günde sonu değişen bile var
Simdi baktim lekelenme yok yogun akinti gelmişİlk yumurtalamadan daha fazla geçti diye hatırlıyordum seninlekelenme devam ediyor mu
Öyle mi diyorsun
İnşallah canımİnşallah benimde oyle olur gelmez devami
Canım bu bildiğin yerleşme testi yap benceSimdi baktim lekelenme yok yogun akinti gelmiş
Yarın gidicem doktora daha yeni inşallah görünür ultrason daVallahi canım bende klomenle hamile kalanlardanım ilk aylar hep vajinal baktı bebeğe son aylarda da rahim ağzının kısalıp kısalmadığını bebeğim hala benimle. Ayrıca bununla ilgili anlatım videoları var youtubede içinin rahat etmesini istiyorsan bakabilirsin. Tebrik ederim bu arada hamileliğin için sağlıcakla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?