• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim ozaman canım benim var hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin. Bende ikinci ayım klomen ile ovitrellede senin ilk denemenmi ben dün ve bugün yaptım dün daha belliydi bugün başka marka kaset ile yaptım çok hayali çıktı senin hep pozitif miydi

Tebrik ederim ozaman canım benim var hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin. Bende ikinci ayım klomen ile ovitrellede senin ilk denemenmi ben dün ve bugün yaptım dün daha belliydi bugün başka marka kaset ile yaptım çok hayali çıktı senin hep pozitif miydi
Hayır iğnenin ilk zamanlarında bile aşırı silikti fotoğraf ekledim hatta buraya da en belirgini bugün yaptığım 9.gün etkisi geçti zaten iğnenin bende. Klomen 2.ayım geçen ay 2 yumurtam vardı ama gelişmedi iğnede olmamıştım o yüzden

Hayır iğnenin ilk zamanlarında bile aşırı silikti fotoğraf ekledim hatta buraya da en belirgini bugün yaptığım 9.gün etkisi geçti zaten iğnenin bende. Klomen 2.ayım geçen ay 2 yumurtam vardı ama gelişmedi iğnede olmamıştım o yüzden
Anladım canım Allah tamamına erdirsin 10.gümden sonra iğne etkisi kalmıyormuş sen kan versen 50-80 arası bişey çıkar

Canım birşey sorucam şuan aşırı derece de belim ağrıyor ve midem yanıyor normal mi bu?
Cnmmm gayet normal hamilesin benceeeeeee 😄benim de belim çok ağrımıştı kızımda mide yanması yaşamadım ama yaşayanlar da var biliyorum bu arada iğne vuruldun mu diye sormuşsun cnm hayır vurulamadım ki cnm benim yumurta klomene rağmen 12 mm de kaldı ☹️

Cnmmm gayet normal hamilesin benceeeeeee 😄benim de belim çok ağrımıştı kızımda mide yanması yaşamadım ama yaşayanlar da var biliyorum bu arada iğne vuruldun mu diye sormuşsun cnm hayır vurulamadım ki cnm benim yumurta klomene rağmen 12 mm de kaldı ☹
Bu kadar erken belirti oluyor mu ki canım eğer varsa şuan 4 haftalıktır ancak 😀 benimde geçen ay 2 yumurtam 12 mm kalmıştı ama sen her ihtimale karşı 2 günde bir değerlendir ve bence bi kadın doğuma da görün derim 😊

Bu kadar erken belirti oluyor mu ki canım eğer varsa şuan 4 haftalıktır ancak 😀 benimde geçen ay 2 yumurtam 12 mm kalmıştı ama sen her ihtimale karşı 2 günde bir değerlendir ve bence bi kadın doğuma da görün derim 😊
Evet cnm ilişkiyi boşlamadık iki güne bir devam😊 ama kadın doğuma gitmek istemiyorum ya çok gittim son zamanlarda her yer hastalık virüs adet görünce gidicem

meryemhilall meryemhilall cnm senin dediğin belirtiler zaten erken hamilelik belirtileri mide bulantısı ve aşerme daha sonraları oluyor günüm geçmeden belim ağrımaya başlamıştı benim kızımda

Gitsen iyi olurdu aslında neden kaynaklı olduğunu anlardın en azından canım 😊
Cnm genelde olan bişey olduğu için gitmiyorum aslında çünkü ilk bu ara kanamaları yaşamaya başladığımda gittim hiç bişey bulamadı smear falan baktı bişey çıkmadı

Kızlar bugün 13.gün ilk 3 dk içinde çıkan çizgiye bakın 🙈😍🤲🏼

Eklentiler

• IMG_20200905_075355_323.jpg
    IMG_20200905_075355_323.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 31
Back