- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Yarin bidaha gebelik testi yap sabah ilk idrarlar koyulasma varsa yine tamamdirr ay hadi inşallahhh devami gelir saglikla canm benimÜmitlenmek istemiyorum ya hepimiz gebe kalırız inşallah bu ay
Daha kan vermedim canım ama vardır inşallahAynen canim Allah saglikla ilerletsin insallah gebeligini
Son testimi harcadımYarin bidaha gebelik testi yap sabah ilk idrarlar koyulasma varsa yine tamamdirr ay hadi inşallahhh devami gelir saglikla canm benim
Canm sonucta koyulasma var gebelk olmasa siliklesirdi dahadaBir kimyasal gebelik yaşayıncabugün 12.gün iğne yeniyken bile bu kadar koyu çıkmadı yanılma payı olabilir mi sence ?
Hepimiz ayniyiz canm maalesef dedigimizi yap yaptigimizi yapma hahahahkeske bekleyebilsemnasil sabirsizim anlatamam
Neyse nasilsa kan vericekmişsinSon testimi harcadımniyeyse birden yapasım geldi aklımda 14.gün yapmak vardı
Ay ne biliyim insanın inanası gelmiyor kiCanm sonucta koyulasma var gebelk olmasa siliklesirdi dahada
Evet canım gittigidiyor dan almıştım "innovita" markası en hassasları bunlarmış o yüzden bunu aldım bu ayNeyse nasilsa kan vericekmişsinbuarada strip testleri internettenmi aldinn
Hepimiz ayniyiz canm maalesef dedigimizi yap yaptigimizi yapma hahahahben nasik dayancam bilmiyorum eylul 10batti az kalmisti e bide bugunki yumurta cikti sukur beklemek artti
Bı kadar koyu değildi diyosun cnm kesinlikle iğne etkisi değil bu bebiş bebişBir kimyasal gebelik yaşayıncabugün 12.gün iğne yeniyken bile bu kadar koyu çıkmadı yanılma payı olabilir mi sence ?
İnşallah canım bir kimyasal gebeliğim var çokta ümitlenmek istemiyorummeryemhilall cnmmmmmm sen hamilesin bence yaaaaaa içime de öyle geliyordu zaten ama bu testle de iyice onayladım bence hamilesin
Benim kafa gidik kusuruma bakma benimmeryemhilall ben de heyecan yaptım sanki ben hamileyim cnm benimkine yerleşmedir demişsin de benim yumurta büyümedi ki çatlayıp da döllensin sanmam cnm
Allahım çok aminBı kadar koyu değildi diyosun cnm kesinlikle iğne etkisi değil bu bebiş bebiş
Kaçıncı günün bugün iğnedeaz önce hem ovülasyon hemde hcg testi yaptım ne göreyim pozitifçatlatma iğnesinden sonra yaparım hcg testlerini de atayım size en alttaki en son yaptığım test
12.günKaçıncı günün bugün iğnede
Cnm bugün adetin 23. GünüBenim kafa gidik kusuruma bakma benimyumurtlamadan kaynaklı da ara kanama gibi birşey oluyor kaçıncı günün bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?