• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progesteronda baktirmisti bugun 17.7 cikmis iyi mi sizce?
Hiç anlamıyorum vallahi progesteron değerinden hiç baktırmadım çünkü
Doktorum anca mesajima dondu yumurtanin catladiginin kanitiymis🥰 sadece bu gece degerlendirebilcez hayirlisi artik cunku yarin nobetciyim pazarra sabah 6da meklekete yola cikiyoruz

Benim de bel , kasik ağrılarım var karnım şiş sanırım hala iğne etkisi sürüyor bende iğneden bu yana kaşık sandım geçmedi
Benim iğnenin ertesi günü kasık ağrısı oldu ilişkiden sonra geceden sabaha kadar süren bir ağrı daha da ağrım olmadı testlerle kontrol yaptım benim 9.gün etkisi gitti vallahi

Progesteronda baktirmisti bugun 17.7 cikmis iyi mi sizce?

Doktorum anca mesajima dondu yumurtanin catladiginin kanitiymis🥰 sadece bu gece degerlendirebilcez hayirlisi artik cunku yarin nobetciyim pazarra sabah 6da meklekete yola cikiyoruz
Aynı mantık canım bugün ve sonraki 3 gün fırsat bulabileceksen değerlendir 😘

Selinos Selinos cnmm gözün aydın bak dediğimiz çıktı rahatlamışsındır sen de artık mutlaka değerlendirmeye vak bikaç günü sen ayda bir kere birlikte olup hamile olanları örnek alma bakiim 😊valla ben de heyecanlandım yaa inşallah bir sürü hamiş görürüz bu ay bu grupta 😊

Bu arada kızlar dün bi kanama başladı adet mi ara kanama mı bilmiyorum demiştim ya adet değil galiba çoook çok azaldı kahve lekeye döndü resmen

Selinos Selinos cnmm gözün aydın bak dediğimiz çıktı rahatlamışsındır sen de artık mutlaka değerlendirmeye vak bikaç günü sen ayda bir kere birlikte olup hamile olanları örnek alma bakiim 😊valla ben de heyecanlandım yaa inşallah bir sürü hamiş görürüz bu ay bu grupta 😊
Maalesef yarin calisiyorum 24 saat nobetim pazar sabah 6dada memlekete yola cikicaz o yuzden pek mumkun degil ama nasipte varsa olur hayiirlisi boyleymis🙏🙏

Bana kalsa 4, gun de degerlendiririm ama hayirlisi 🙏 amiin inşallahh inşallahh🥰🥰

Benim iğnenin ertesi günü kasık ağrısı oldu ilişkiden sonra geceden sabaha kadar süren bir ağrı daha da ağrım olmadı testlerle kontrol yaptım benim 9.gün etkisi gitti vallahi
Bende 8-9-10. Günlerde test yaptığım da hala pozitifti ama bugün 11.gün devam ediyor ağrılarım
Peki akintin var mi?

meryemhilall meryemhilall cnm ya inşallah o ovulasyon bebişten öyle koyulaşıyodur aslında yapsan mı bi tane de gebelik testi bence çıkacak yaaaaa ayy çok heyecanlı 😄😄
Katiliyorummmm yapmalisinnn🥰 bende 9unda gebelik testi yapicam diger yumurtanin catlama tarihine gore negatif cikarsa 15inde bidaha yapicam o da bu yumurtaya gore

Bu arada kızlar dün bi kanama başladı adet mi ara kanama mı bilmiyorum demiştim ya adet değil galiba çoook çok azaldı kahve lekeye döndü resmen
Neden oldu acaba sende boyle bir şey acaba yumurtladin mi ya onun lekelenmesimi belli olmaz bak ben herseye inanrm artk normalde igne kullanan birinde yumurta gelisip catlamazmis bak bend oldu hersey olablr

Katiliyorummmm yapmalisinnn🥰 bende 9unda gebelik testi yapicam diger yumurtanin catlama tarihine gore negatif cikarsa 15inde bidaha yapicam o da bu yumurtaya gore
az önce hem ovülasyon hemde hcg testi yaptım ne göreyim pozitif 😳 çatlatma iğnesinden sonra yaparım hcg testlerini de atayım size en alttaki en son yaptığım test

Eklentiler

• 20200904_162950.jpg
    20200904_162950.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20200904_162415_000.jpg
    IMG_20200904_162415_000.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 34
Back