- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
3 gün sürerse yerleşmedir canımBu arada kızlar dün bi kanama başladı adet mi ara kanama mı bilmiyorum demiştim ya adet değil galiba çoook çok azaldı kahve lekeye döndü resmen
Ayy gebesinn sennn o zamannnnnnaz önce hem ovülasyon hemde hcg testi yaptım ne göreyim pozitifçatlatma iğnesinden sonra yaparım hcg testlerini de atayım size en alttaki en son yaptığım test
Ignenin etkisi bittiyse gebesin insallahaz önce hem ovülasyon hemde hcg testi yaptım ne göreyim pozitifçatlatma iğnesinden sonra yaparım hcg testlerini de atayım size en alttaki en son yaptığım test
Canım o ancak ilerleyen haftalarda belli olur 2 hafta daha beklicen yeni bir yumurtan daha çatladı çünküKizlar sizce ayin 27sinde catlayan yumurtadan gebe kalmismiyimdir ihtimal varmi sizce bidaha ovulasyon olunca kfam karistimeryemhilall zeynep-ahmet
Ama 27sinde catlayan dolllendyse 10unde belli olmazmi eylulunCanım o ancak ilerleyen haftalarda belli olur 2 hafta daha beklicen yeni bir yumurtan daha çatladı çünkü
En belirgini en alttaki dimi ben yanlış görmüyorumAyy gebesinn sennn o zamannnnnn
Kesinlikle koyulasmiss hemen git kan verr 50civari ciksr bemceeEn belirgini en alttaki dimi ben yanlış görmüyorum
Kiz heyecan basti insallah hamilesindirEn belirgini en alttaki dimi ben yanlış görmüyorum
Ayy doğru benim kafa gittiAma 27sinde catlayan dolllendyse 10unde belli olmazmi eylulun
Elim Ayağım buz kesti kız şaşırdım pazartesi verecem inatlaKesinlikle koyulasmiss hemen git kan verr 50civari ciksr bemcee
Ayy bende pozitif gorurum senin gibi inşallahhh heyecanlandim seninkini gorunce,Ayy doğru benim kafa gittidiğer yumurtan da döllenme varsa sonraki haftalarda çıkar sen 14.gün kan ver canım
Ay nasil dayaniyosunnnn yaElim Ayağım buz kesti kız şaşırdım pazartesi verecem inatla
Yap ne kaybedersin ki 14.gün yine yaparsın testKizlar 24 agustosta ignemi vurundum bugun test yapsa sonuc cikarmii cevaplarinizi bekliyorum
Aynen canim Allah saglikla ilerletsin insallah gebeliginiYap ne kaybedersin ki 14.gün yine yaparsın test
Daha 11.gunun yalanci pozitif cikabilir 2-3 daha bekle benceKizlar 24 agustosta ignemi vurundum bugun test yapsa sonuc cikarmii cevaplarinizi bekliyorum
Ümitlenmek istemiyorum ya hepimiz gebe kalırız inşallah bu ayAyy bende pozitif gorurum senin gibi inşallahhh heyecanlandim seninkini gorunce,
keske bekleyebilsemDaha 11.gunun yalanci pozitif cikabilir 2-3 daha bekle bence
Bir kimyasal gebelik yaşayıncaAy nasil dayaniyosunnnn ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?