- Konu Sahibi meryemhilall
-
Bend eni kaç gün önce oldu geçti şimdi sadece ara sıra bı sırızı giriyor kasığıma bide göğsüm çok hassas oldu bu son 2 gündür okadar
Salı günü öyle ağrımıştı bacağımada vurdu değişikti sonra geçtibide benim baçağımada vuruyordu çok yürüyünce bile ağrıyordu sizinde öylemiydi
Bi kaç mesajlarını okudumda bende birdahaki aya takıbini femarayla yap çok etkili klomen rahımı inceltiyor en iiyileri letu bide femara birdahakine doktordan böyle işteİnşallah ya
Benim doktorum demişti bi kere sormuştum klomen nasıl diye hiç tavsiye etmıyorum demiştiBi kaç mesajlarını okudumda bende birdahaki aya takıbini femarayla yap çok etkili klomen rahımı inceltiyor en iiyileri letu bide femara birdahakine doktordan böyle işte
Cnm biri kistleşmiş demiş öteki noldu peki bak karamsar düşünme hemen sende benim gibi belki de öbürü döllendi şuan rahim yolculuğunda27si oldum igneyi ve 26sinda 17 ve 20mm vardi iki tane igneye ragmen nasil catlamadi anlamadim daha once hic basima gelmemisti 4 kere klomen kullanmama ragmen cok moralim bozuldu
Dedigin ilaclar daha agir ilaclar hafif ilaclarla yumjrta gelisiyorsa neden isteyeyim ki rahim incelmesi doktorun yalnis takibi olusan biseydir bence doktorun iyiyse sikinti yok dozunu guzel ayarladigi sureceBi kaç mesajlarını okudumda bende birdahaki aya takıbini femarayla yap çok etkili klomen rahımı inceltiyor en iiyileri letu bide femara birdahakine doktordan böyle işte
Dogru diyorsun bian oyle ogrenince kotu oldumda simdi iyiyim sukur sagol canimm amin inşallahhCnm biri kistleşmiş demiş öteki noldu peki bak karamsar düşünme hemen sende benim gibi belki de öbürü döllendi şuan rahim yolculuğundabu kistler de sonuçta gidebilen bişey ve maalesef klomen kullanan her kişide olabilecek bi ihtimal belki bende de kist olacak bikaç yumurta oldu 10 12 mm de kaldı onlar nolacak şimdi çatlayamayınca kist olmuş olabilir ama onun da çözümü vardır illaki sen de sıkma canını ve bat gününü bekle inşallah güzel haberler alacaz de sürekli olumlu düşün tmm mı cnm
Ever evet yururken agrisu vuruyordu bacagimabide benim baçağımada vuruyordu çok yürüyünce bile ağrıyordu sizinde öylemiydi
Bu kadar doktor kuandigina gore vardir heralde bi bildikleri ama her insanin her ilaca tepkisi yaniti farkli o yuzdendir belkiiBenim doktorum demişti bi kere sormuştum klomen nasıl diye hiç tavsiye etmıyorum demişti
Sen de sağol cnm burası benim için çok özel bi platform ilk kızımda da burda tanıştığım iki arkadaş sayesinde cesaretlenip test yapmıştım çift çizgi çıktığında mutluluğuma ortak oldular çok dua ettim onlara da benden hemen sonraki aylarda onlar da hamile kaldıDogru diyorsun bian oyle ogrenince kotu oldumda simdi iyiyim sukur sagol canimm amin inşallahh
Doğru söylüyorsun tabikide ağır bi ilaç Bana doktor öyle demişti eski doktorumdu öyle. DediDedigin ilaclar daha agir ilaclar hafif ilaclarla yumjrta gelisiyorsa neden isteyeyim ki rahim incelmesi doktorun yalnis takibi olusan biseydir bence doktorun iyiyse sikinti yok dozunu guzel ayarladigi surece
Hala ağrıyormu Benin 1 gün tek sürmüştü oda Salı günüydü acaba yerlerde olabilirmi olsa ağrı oluyormu bilemedimEver evet yururken agrisu vuruyordu bacagima
Merhaba yumurta takibi için ne zaman gitmek gerekiyor Dr ben şuan reglimHala ağrıyormu Benin 1 gün tek sürmüştü oda Salı günüydü acaba yerlerde olabilirmi olsa ağrı oluyormu bilemedim
Merhaba klomen kullanacak MSN?Merhaba yumurta takibi için ne zaman gitmek gerekiyor Dr ben şuan reglim
Cok tesekkur ederim ya yazdiklarin ilac gibi geldi banaSen de sağol cnm burası benim için çok özel bi platform ilk kızımda da burda tanıştığım iki arkadaş sayesinde cesaretlenip test yapmıştım çift çizgi çıktığında mutluluğuma ortak oldular çok dua ettim onlara da benden hemen sonraki aylarda onlar da hamile kaldıarkadaş ediniyosun akıl danışıyosun yeri geliyo kimseye derdini anlatamadığın durumlarda burda paylaşıyorsun hem de hiç bi karşılık beklemeden seni tanımadan yardım etmeye çalışıyor insanlar. Yalnız olmadığını anlıyor insan bi dert bende yokmuş demekki diyor bu yüzden hiç sıkma canını bak hepimiz aynı durumdayız sabırla beklememiz gerekiyor eminim sen de yakın zamanda mutlu haberi vereceksin bize tmm mı güzelim sen benim gibi karamsar olma dediğimi yap yaptığımj yapma
Agrimiyor canm cok hafif sizlama kaldi sadeceHala ağrıyormu Benin 1 gün tek sürmüştü oda Salı günüydü acaba yerlerde olabilirmi olsa ağrı oluyormu bilemedim
Beni reglin 2 yada 3.gunj cagiriyor doktorum sonra klomen veriyor ve adetij 14yada 16.gunj gibi geri cagiriyor ama bu her doktorda farkli olablrMerhaba yumurta takibi için ne zaman gitmek gerekiyor Dr ben şuan reglim
İnşallah guzel haberler verirsinnn bize amiin inşallahGünaydın arkadaşlar nasılsınız?
Bu gün 15.10 da kontrolüm var yumurtaların sayımına ve boyutuna bakacak doktor bişey verecek mi bilmiyorum dua edin güzel şeyler olsun bu ay inşallah hepimiz için
Güzel haberlerle inşallahGünaydın arkadaşlar nasılsınız?
Bu gün 15.10 da kontrolüm var yumurtaların sayımına ve boyutuna bakacak doktor bişey verecek mi bilmiyorum dua edin güzel şeyler olsun bu ay inşallah hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?