- Konu Sahibi meryemhilall
-
Bi onceki ignemde gogus agrisi kasik agrisi cok olmustu bu sefer goguste hicbisey yok sag kasik bel ve orta tarafimda agri oluyor aradaNormalde her ay öyle ni oluyor sende
Canm bence takipsiz kullanma o ilaci bak ben takipli kullanmama igne olmama ragmen kistlesti yumrtamin biri hic tavsiye etmem doktorsuz kullanmaniKzlar bende kafama göre klomene başlıcam onceki recetem duruyo onları alıp başlıca. Adetn kacncı günü başladnz onu unuttmda
Bir an önce 14.gün gelsede rahatlasak hepimiz mahvedecekki bu psikolojiBi onceki ignemde gogus agrisi kasik agrisi cok olmustu bu sefer goguste hicbisey yok sag kasik bel ve orta tarafimda agri oluyor arada
Ben şu cuma gunu bi gelsin tamamdir su muaynemi olaym sonra tatile gidiyorum aklima zor gelirBir an önce 14.gün gelsede rahatlasak hepimiz mahvedecekki bu psikoloji
Valla geçen ay bende tatildeydim ama hiç çıkmadı aklımdanBen şu cuma gunu bi gelsin tamamdir su muaynemi olaym sonra tatile gidiyorum aklima zor gelir
Ay tovbe de ya tatilimi zehretmek istemiyorummValla geçen ay bende tatildeydim ama hiç çıkmadı aklımdan
Ben takıntılıyım canım yapı meselesi buAy tovbe de ya tatilimi zehretmek istemiyorumm
İnşallah canim ya inşallahh guzel biyere varirBen takıntılıyım canım yapı meselesi busen tatilin keyfini çıkar herşey olacağına varır
Amin canım çok dua ediyorumİnşallah canim ya inşallahh guzel biyere varir
İnşallah öyledir yaaa 3. Denemem inşallah bu sefer olurCanm idrarda en erken 11-12. Gun ciksr yumurtalamadan sonra 24-25si catladi desen yumurtani 9gun olmus daha erken yani
Yer yenişlemesi de olabilir rahım belki kalınlaşıyordur bendede öyle oluyorduSag kasiktan rahime dagilan bi agri adet olacakmişim gibi
Ama benim tek 1 gün öyle oldu bakalım inşallahhh bişeyler yerleşiyordurYer yenişlemesi de olabilir rahım belki kalınlaşıyordur bendede öyle oluyordu
İnşallah caniimİnşallah öyledir yaaa 3. Denemem inşallah bu sefer olur
Sende ne zaman oluyoduYer yenişlemesi de olabilir rahım belki kalınlaşıyordur bendede öyle oluyordu
İnşallah yaAma benim tek 1 gün öyle oldu bakalım inşallahhh bişeyler yerleşiyordur
Bend eni kaç gün önce oldu geçti şimdi sadece ara sıra bı sırızı giriyor kasığıma bide göğsüm çok hassas oldu bu son 2 gündür okadarSende ne zaman oluyodu
Testim pazartesi günü bakalaımİnşallah ya
bide benim baçağımada vuruyordu çok yürüyünce bile ağrıyordu sizinde öylemiydiİnşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?