Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovülasyon testleri 3 gündür silik çıkıyordu bugün koyulaşmaya başladı ümütlenmeli miyim? 11.günüm bugün
Canm sen yarin sabah ilk idrarla gebelik testi yap bence ben 12.gunu bekliyorum sabirsizliklaa yada dayanrm diyosan 14.gunu bekle

Kizlar selam bende 26 ağustosta ignemi vurundum catlatma ignesi bugun 8.günü bel ve kasik agrilarim var 11.gunu test yapmayi planliyorum cikarsa heves etmeden 12 ve 13 gunude test yapip sonra kan verecegim benimle ayni surede olanlar var mi merak ediyorum

Cnm streste etkiliyodur illaki ama tedavi görüyodum yine tedavi görünce ilaç kullanınca da illa insan bi strese giriyor işe yaradı mı ilaçlar olacak mı falan diye düşündüm tabiki ama sürekli düşünmedim daha doğrusu öğretmenim çalışıyordum ve o yıl benim için zorlu bi yıldı demek istediğim düşünecek zamanım pek olmadı cnm ben her şeyin mutlaka bi zamanı olduğuna inanıyorum en çok da zamanı geldikten sonra stres yapsan da yapmasan da oluyor

Cnm slm bence en azından 13. Güne kadar falan bekle derim çünkü iğnenin etkisi kimi zaman 12. Güne kadar bile sürebiliyor hayırlı haberler verirsin inşallah

Adet öncesi de hormon dalgalanmaları oluyor ya bende pko da var zaten düşük oranda
Cnm belli olmaz bu işler ovulasyonla öğrenen de çok var inşallah bebiştendir başka belirtin var mı şuan bak özellikle göğüsteki değişiklikler belirleyici oluyo var mı sende değişiklik

Cnm slm bence en azından 13. Güne kadar falan bekle derim çünkü iğnenin etkisi kimi zaman 12. Güne kadar bile sürebiliyor hayırlı haberler verirsin inşallah
Canım aslında kafamda 14 de yapmak var ama pazar günü evdeyken calismazken yapip varsa biseyler ona gore gardimi almak istoyorum Cok çalışıyorum yogun sekilde planlama yapmam lazim o yuzden hafta ici ise gitmeden 10 dk once gorursem o şoku falan nasil atlatirim hic bilmiyorum

Kızlar ben adet oldum galiba ya ama nasıl böyle oldu anlamadım normalde en erken 35 günde bir olurum bugün 22. Gün. Adet olursan gel demişti doktor amh bakmak için şimdi ben nerden bilecem bu ara kanama mı adet mi

İnşallah Allah bu yolumuzu kolaylastirir

Yerlesme olabilirmi ?
Yok cnm ya yumurta büyüyüp çatlamadı ki döllensin de yerleşsin sanmıyorum umarım adettir kötü bişey değildir ama şimdi ne yapacağımı bilemiyorum adetse doktora gitmem gerekiyor ama bunun adet olduğundan emin olamıyorum artık yarına öbür güne kadar iyice sökülürse anca öyle emin olup gidebilirim doktora

doktora gittim geldim iki yumurtam 21mm -23mm hemen ovitrelle aldrdı yaptr dedi bu gün ve yarını değerlendir dedi pazartesi kontrole gel dedi bu ayda olmazsa önümüzdeki ay başka tedavi deneyecekmiş sabırla beklemek lazm iyi olacak inşallah

Çok guzel canim masallahhh hayirli haberini aliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…