Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin umut ediyoruz iste ama operasyon gecirmeden olmayacağını da biliyorum. Hakkimizda hayirlisi. Yil dönümü geliyo tek hayalim bir bebek ile esime hediye vermek😑

Allah nasib etsin. Benim de bir kaç gün sonra eşimin doğum günü. Ona hediye etmek istiyodum, olmadı. İn şa Allah sizde olur.

Canım benim beklenen adet tarihin ne ?

Aslında beklenen adet tarihim yarın. Bende 3-4 gün önceden ara sıra lekelenme gibi bir şeyler oldu. Dün de hafif pembe renk çok az kanama oldu. Adeta 1. gün çok gelirdi fakat bu gün ilk gün ve çok az

Aslında beklenen adet tarihim yarın. Bende 3-4 gün önceden ara sıra lekelenme gibi bir şeyler oldu. Dün de hafif pembe renk çok az kanama oldu. Adeta 1. gün çok gelirdi fakat bu gün ilk gün ve çok az
Canım valla sende üzerine görmüş olabilirsin yerleşme falan sanki

Kızlar adetim bitti bugün çalışmalara başlıycaz inş 🙃🙃 aranızda soğan kürü yapan var mı? Ya da deneyen oldu mu?

Kızlar adetim bitti bugün çalışmalara başlıycaz inş 🙃🙃 aranızda soğan kürü yapan var mı? Ya da deneyen oldu mu?
Ben denedim kasıklarda çok ağrı yapıyo sanki hep regl olcakmış gibi ve adet geciktiriyo bende öyle olmuştu 15 gün yapıp bıraktım daha da yapmam 🤮

Kaç gün gecikti adetin canım o zaman
2 haftaya yakın bi gecikmem olmuştu öyle hatırloyprum hatta bu sefer oldu galiba falan diye boşa ümitlenmiştim ama tabi belki bana dokunmuş olabilir sen yinede bi dene 😊 işe yarayıp hamile kalan çok diye okudum burda

Canım valla sende üzerine görmüş olabilirsin yerleşme falan sanki

İn şa Allah öyledir. Bakalım kaç gün sürecek? Nette araştırdım, çok kısa ve ya 3 gün de olabiliyomuş. İn şa Allah hayırlısı olur. Lütfen bir birimiz için dua edelim.

İn şa Allah öyledir. Bakalım kaç gün sürecek? Nette araştırdım, çok kısa ve ya 3 gün de olabiliyomuş. İn şa Allah hayırlısı olur. Lütfen bir birimiz için dua edelim.
Tabi ki canım Rabbim en kısa sürede hayırlı vakitte hayırlı olanı versin ♥️ Hepimize

Kızlar adetim bitti ilişki oldu ertesi gün pembe leke geldi bütün gün kırmızıya dönüştü ama sildikçe geldi sonra devam etmedi ertesi gün tekrar ilişki oldu ama kasıklarımda ağrı var yumurtlama bu kadar erken olama, değil mi bu ay takip etmiycem ovulasyon felan saldım gitti🤔

Kızlar adetim bitti ilişki oldu ertesi gün pembe leke geldi bütün gün kırmızıya dönüştü ama sildikçe geldi sonra devam etmedi ertesi gün tekrar ilişki oldu ama kasıklarımda ağrı var yumurtlama bu kadar erken olama, değil mi bu ay takip etmiycem ovulasyon felan saldım gitti🤔
Üstüne görmüş olabilir misin ? Ya da adetin uzun mu sürdü acaba

Üstüne görmüş olabilir misin ? Ya da adetin uzun mu sürdü acaba
Yok canım üstüne görme zannetmiyorum tam günümde oldum normal bir şekilde yoğundu bitti zaten uzun sürdüğü zaman kahverengi gelirdi bu çok açık pembe den kırmızıya dçnüştü akşama kadar bitti zaten damla şeklinde çok azdı ne bilim valla stresmidir nedir ne olur ne olmaz ilk günden başladık🤔😁

bende geldim kızlar çok mutsuzum :KK43: 1 senedir olmuyor hiç doktora gitmedim gitmeli miyim acaba ilk başta olur diye korktum şimdide olmuyo :KK61:

X