- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.208
Valla bes i ucu olmaz bi gidin bakin benceGidelim diyorumda sonra dur bakalım bu ayda bi deneyelim eğer olmazsa öyle gideriz diye diye 5 ay oldu valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bes i ucu olmaz bi gidin bakin benceGidelim diyorumda sonra dur bakalım bu ayda bi deneyelim eğer olmazsa öyle gideriz diye diye 5 ay oldu valla
Doğru söylüyorsun ben birde acaba bu ay olur mu acaba şu ay olur mu diye diye de ertelemiş bulundum ..Canm tedavi icin değil diyelim ki kist var sende yada kansizlik yada esinde sperm sorunu var bunlari cozmek ve bosuna beklememek adina ön muayeneler olmak lazm
Haklısın canımmm gitmek lazım aslında daha fazla vakit kaybetmeden sizde var mı herhangi bi problemValla bes i ucu olmaz bi gidin bakin bence
Esimde sperm hareketliligi az dendi iki defa test yapmistik ocak ayinda. Bu ay yine yapti cok şükür düzelmiş gorunuyor. Bende de rahim kaslarinsa miyom var deniliyor endometriozis duymussundur. Bu ay randevum var gidip hsg cektirmk istedigimi soylicm. Çünkü bana laparoskopi yapalim denilmişti kabul etmedim düşünmek istiyorm dedim arastrdigima gore once hsg yani rahim filmi cekip durumu net gormwk lazm.Haklısın canımmm gitmek lazım aslında daha fazla vakit kaybetmeden sizde var mı herhangi bi problem
Anladım canımm umarım bebeğin bu ay çıkıp gelir hiç bi şeye gerek kalmazEsimde sperm hareketliligi az dendi iki defa test yapmistik ocak ayinda. Bu ay yine yapti cok şükür düzelmiş gorunuyor. Bende de rahim kaslarinsa miyom var deniliyor endometriozis duymussundur. Bu ay randevum var gidip hsg cektirmk istedigimi soylicm. Çünkü bana laparoskopi yapalim denilmişti kabul etmedim düşünmek istiyorm dedim arastrdigima gore once hsg yani rahim filmi cekip durumu net gormwk lazm.
Amin umut ediyoruz iste ama operasyon gecirmeden olmayacağını da biliyorum. Hakkimizda hayirlisi. Yil dönümü geliyo tek hayalim bir bebek ile esime hediye vermekAnladım canımm umarım bebeğin bu ay çıkıp gelir hiç bi şeye gerek kalmaz
İnşalllhhhhAmin umut ediyoruz iste ama operasyon gecirmeden olmayacağını da biliyorum. Hakkimizda hayirlisi. Yil dönümü geliyo tek hayalim bir bebek ile esime hediye vermek
Allahtan ümit kesilmez geliverir belki minik hediyen hem sana hem eşine hediye sürpriz olur inşllhhhhAmin umut ediyoruz iste ama operasyon gecirmeden olmayacağını da biliyorum. Hakkimizda hayirlisi. Yil dönümü geliyo tek hayalim bir bebek ile esime hediye vermek
Bence gelmeyeceksinBat 5 temmuzdu ama olmadı geç yumurtladım sanırım. Adet belirtileri başladı. Bende 1 haftaya buradayım sanırım
İnşallhhhh tabiii eklerimmmBende yarın klomene başlıyorum eğer olurda gebelik olursa ağustosta hamile kalıcam inşallah beni de ekler misiniz
Bat ne zaman canımmBende yarın klomene başlıyorum eğer olurda gebelik olursa ağustosta hamile kalıcam inşallah beni de ekler misiniz
Ay inci keşke öyle olsa ama test yaptım kuzum 7 Temmuz’da negatifti. 4 Temmuz’da da erken gebelik testi yaptım oda negatifti. Yani burdayım gibiBence gelmeyeceksin
Bat neydi canımmmAy inci keşke öyle olsa ama test yaptım kuzum 7 Temmuz’da negatifti. 4 Temmuz’da da erken gebelik testi yaptım oda negatifti. Yani burdayım gibi
5 temmuzduBat neydi canımmm
Canım sen hamile olabilirsinnnnPik de 1-2-3 temmuzda oldu hatta.