Yazin beni de Bat 1Agustos, gene olmadi( Yarin dra gideyim Klomen versin, umitlenelim.
ÇokAglayanSmiley şeysi
Klomen ne işe yarıyor canımYazin beni de Bat 1Agustos, gene olmadi( Yarin dra gideyim Klomen versin, umitlenelim.
ÇokAglayanSmiley şeysi
Yumurta buyumesini tetikliyor boylece dollenebilecek daha cok ve/ya kaliteli yumurtalarin oluyorKlomen ne işe yarıyor canım
Ama çoğul gebelik ihtimalide artıyor dimi?Yumurta buyumesini tetikliyor boylece dollenebilecek daha cok ve/ya kaliteli yumurtalarin oluyor
Aslinda hayir sadece %10unda cogul gebelik olusuyor. Ancak soyle bir yan etkisi olabiliyormus(%2civari) 3ten fazla yumurta olusursa guvenli gebelik olmayacagi icin o ay cinsel birlesmeye izin vermiyorlar.Ama çoğul gebelik ihtimalide artıyor dimi?
Benim bu korunmasız 5.ayım 5 Aydır istiyoruz ama olmadı daha olmazsa kullanacağımAslinda hayir sadece %10unda cogul gebelik olusuyor. Ancak soyle bir yan etkisi olabiliyormus(%2civari) 3ten fazla yumurta olusursa guvenli gebelik olmayacagi icin o ay cinsel birlesmeye izin vermiyorlar.
Bu ilac kontrolle kullaniliyor, ilaci aliyor bitiriyor ultrason ile yumurta sayisi ve rahim kalinligi kontrol ediliyor. Uygun ise catlatma ignesi yapiyorsunuz kendinize, sonra belirtilen surede birliktelik.... 3 kez bu yolla denenebiliyor, sonra asilama sonra tup bebek...
Tamam kuzummm Ah ahhh inş son kırmızılarımız olur bebişler geliiiirrrjnci canm benide ekle bugun kırmızıları gordum maalesef. Bat tarihim 6 ağustos
10 aydir istiyoruz nisan dan mayis a hazirani da ben actim temmuza gectik simdi sira agustosta hayirlisi olsun inşallah hepimiz için.
Aaayyynennnn bende nisan topiğinden beri buralardayım .. Henüz yok bende 4/5 ayı devirdim bakalım inatla ısrarla bekliyoruzzzİnşallah bebitom İnşallah nisandan beri topiklerde helak olduk
Eşin de test falan yapti mi yani gerekli muayeneleri oldunuz dimiAaayyynennnn bende nisan topiğinden beri buralardayım .. Henüz yok bende 4/5 ayı devirdim bakalım inatla ısrarla bekliyoruzzzve tabi sabırlaaa
Ekledim kuzummm hoşgeldiiiinnnnnBen ben ben. Klomene başlıyorum bu ay kısmetse. Bat 4 ağustos.
Yok aşkımmmsuuu yaptırmadık yaparlar mı ki?Eşin de test falan yapti mi yani gerekli muayeneleri oldunuz dimi
Canımmm senin bat ne zaman ?Beni de ekler misin :))
Canm biz istedigimiz ay gittik testelri yaptik önlem olarak ne var ne yok diye. Belki de esinde sorun var ? Aksatmayin neyi bekliylrsunuz kiYok aşkımmmsuuu yaptırmadık yaparlar mı ki?
Daha 6 ay bile olmamış deyip göndermezler mi geri ?
Ben şey diye biliyorum 1 sene olmazsa öyle tedaviye başlanıyorCanm biz istedigimiz ay gittik testelri yaptik önlem olarak ne var ne yok diye. Belki de esinde sorun var ? Aksatmayin neyi bekliylrsunuz ki
Gidelim diyorumda sonra dur bakalım bu ayda bi deneyelim eğer olmazsa öyle gideriz diye diye 5 ay oldu vallaCanm biz istedigimiz ay gittik testelri yaptik önlem olarak ne var ne yok diye. Belki de esinde sorun var ? Aksatmayin neyi bekliylrsunuz ki
Hoşgeldiiiiiinnnnn ekliyorum hemen umarımmmm bu ay herkese uğur getirirBen geldim bat 7 Ağustos aylardır aynı konudayim sadece isimler değişiyor Allah yardımcımız olsun bizlerede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim
Canm tedavi icin değil diyelim ki kist var sende yada kansizlik yada esinde sperm sorunu var bunlari cozmek ve bosuna beklememek adina ön muayeneler olmak lazmBen şey diye biliyorum 1 sene olmazsa öyle tedaviye başlanıyor