Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama çoğul gebelik ihtimalide artıyor dimi?
Aslinda hayir sadece %10unda cogul gebelik olusuyor. Ancak soyle bir yan etkisi olabiliyormus(%2civari) 3ten fazla yumurta olusursa guvenli gebelik olmayacagi icin o ay cinsel birlesmeye izin vermiyorlar.
Bu ilac kontrolle kullaniliyor, ilaci aliyor bitiriyor ultrason ile yumurta sayisi ve rahim kalinligi kontrol ediliyor. Uygun ise catlatma ignesi yapiyorsunuz kendinize, sonra belirtilen surede birliktelik.... 3 kez bu yolla denenebiliyor, sonra asilama sonra tup bebek...

Benim bu korunmasız 5.ayım 5 Aydır istiyoruz ama olmadı daha olmazsa kullanacağım

jnci canm benide ekle bugun kırmızıları gordum maalesef. Bat tarihim 6 ağustos

10 aydir istiyoruz nisan dan mayis a hazirani da ben actim temmuza gectik simdi sira agustosta hayirlisi olsun inşallah hepimiz için.

jnci canm benide ekle bugun kırmızıları gordum maalesef. Bat tarihim 6 ağustos

10 aydir istiyoruz nisan dan mayis a hazirani da ben actim temmuza gectik simdi sira agustosta hayirlisi olsun inşallah hepimiz için.
Tamam kuzummm Ah ahhh inş son kırmızılarımız olur bebişler geliiiirrr

Aaayyynennnn bende nisan topiğinden beri buralardayım .. Henüz yok bende 4/5 ayı devirdim bakalım inatla ısrarla bekliyoruzzz ve tabi sabırlaaa
Eşin de test falan yapti mi yani gerekli muayeneleri oldunuz dimi

Yok aşkımmmsuuu yaptırmadık yaparlar mı ki?
Daha 6 ay bile olmamış deyip göndermezler mi geri ?
Canm biz istedigimiz ay gittik testelri yaptik önlem olarak ne var ne yok diye. Belki de esinde sorun var ? Aksatmayin neyi bekliylrsunuz ki

Canm biz istedigimiz ay gittik testelri yaptik önlem olarak ne var ne yok diye. Belki de esinde sorun var ? Aksatmayin neyi bekliylrsunuz ki
Ben şey diye biliyorum 1 sene olmazsa öyle tedaviye başlanıyor

Ben geldim bat 7 Ağustos aylardır aynı konudayim sadece isimler değişiyor Allah yardımcımız olsun bizlerede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim

Gidelim diyorumda sonra dur bakalım bu ayda bi deneyelim eğer olmazsa öyle gideriz diye diye 5 ay oldu valla

Ben geldim bat 7 Ağustos aylardır aynı konudayim sadece isimler değişiyor Allah yardımcımız olsun bizlerede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim
Hoşgeldiiiiiinnnnn ekliyorum hemen umarımmmm bu ay herkese uğur getirir

Ben şey diye biliyorum 1 sene olmazsa öyle tedaviye başlanıyor
Canm tedavi icin değil diyelim ki kist var sende yada kansizlik yada esinde sperm sorunu var bunlari cozmek ve bosuna beklememek adina ön muayeneler olmak lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…