Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beraber bekleyelim o zaman
Bu sefer olsun inş

Ben ben ben. Klomene başlıyorum bu ay kısmetse. Bat 4 ağustos.

Ben ben ben. Klomene başlıyorum bu ay kısmetse. Bat 4 ağustos.

Merhabalar :)) ben de bu ay adet bitiminde korunmayı bırakmış olacağım. Aşırı bir heyecan var içim de. Garip duygular yaşıyorum :)) inşallah sağlıkla hayırla bebeklerimiz olur :))

Bat 26 temmuz ama burada olmak istedim. Çünkü adet gecikmesiyle birlikte agustosa sarkar diye düşünüyorum . 1 Ağustos diyebiliriz belki :))

Merhabalar :)) ben de bu ay adet bitiminde korunmayı bırakmış olacağım. Aşırı bir heyecan var içim de. Garip duygular yaşıyorum :)) inşallah sağlıkla hayırla bebeklerimiz olur :))
Ay hadiii inş ilk seferde tutsun

Ay hadiii inş ilk seferde tutsun

İnşallah ya hayırlısı olsun gerçi de :))

Bir oğlum var benim 5 buçuk yaşında. Ama o beklenmedik bir anda supriz oldu.. simdi yaşım 30 oldu bir de ilk defa hazırlıklı planlı gebelik düşünüyoruz. Çok çok çok heyecanliyim aslında :)

BEnim bat a 20 gün var ama banko bende bu topiğe geleceğim o kadar Emin’im kiiii

İnş gönlündeki olsun canım Rabbim evladını bağışlasın ne güzel varmış bi tane

İnş gönlündeki olsun canım Rabbim evladını bağışlasın ne güzel varmış bi tane

İnşallah herkese de hayırla nasip olsun. Ben bu hamileligimi bir kaç ay saklamak istiyorum o yüzden kimseye korunmayi bıraktığımı söylemedim. Anneme bile :))) o yüzden inanılmaz heyecanlıyım.
İçimdeki ses bir daha çocuğum olmayacağını söylüyor hep, neden bilemiyorum. İçimde garip bir his var. İnşallah hayırlısı olsun diyorum. Çocuk harika birşey ama imtihani olmasın kimsenin... O yüzden en güzeli hayırlısını istemek..

Sürpriz bebiş olacak moralini bozmayım ama dogum kontrol hapı kullanıp bıraktıktan sonra 8 ay etkisi oluyormuş ama bazı doktorlarda bi kadın korunmayı bırakınca hemen kalıyor diyo kalanda var kalmayanda Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…