Ayyyy benimde öyle ama 2 Aydır 3 gün gecikmeli geliyorevet canım 1 ağustos
Ben ben ben. Klomene başlıyorum bu ay kısmetse. Bat 4 ağustos.An itibariyle Umutlar Ağustos’a bağlandı
Kızlar Ben Nisandan Mayıs’a Sonra Haziran’a Oradan Temmuz’a Derken şimdi de .......
Ağustos topiğini açmış bulunmaktayım
Umarım bu son kırmızı kartımız olur
Temmuz’dan Umudunu kesip AĞUSTOS ayına Ümit bağlayanlar Hadi Gelin Kızlar
Veeeeeee Açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun inşaAllaaahhhh
01.08.2020 •••jnci
01.08.2020 •••Laagertha
02.08.2020 ••• @Chern30
02.08.2020 ••• @buzlubademlover
03.08.2020 •••--Kelebekmisali--
04.08.2020 •••Bu Son Olsun
25.08.2020 ••• @maygirl59_
.................. ••• @sutlaacc
An itibariyle Umutlar Ağustos’a bağlandı
Kızlar Ben Nisandan Mayıs’a Sonra Haziran’a Oradan Temmuz’a Derken şimdi de .......
Ağustos topiğini açmış bulunmaktayım
Umarım bu son kırmızı kartımız olur
Temmuz’dan Umudunu kesip AĞUSTOS ayına Ümit bağlayanlar Hadi Gelin Kızlar
Veeeeeee Açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun inşaAllaaahhhh
01.08.2020 •••jnci
01.08.2020 •••Laagertha
02.08.2020 ••• @Chern30
02.08.2020 ••• @buzlubademlover
03.08.2020 •••--Kelebekmisali--
04.08.2020 •••Bu Son Olsun
25.08.2020 ••• @maygirl59_
.................. ••• @sutlaacc
Ay hadiii inş ilk seferde tutsunMerhabalar :)) ben de bu ay adet bitiminde korunmayı bırakmış olacağım. Aşırı bir heyecan var içim de. Garip duygular yaşıyorum :)) inşallah sağlıkla hayırla bebeklerimiz olur :))
Ay hadiii inş ilk seferde tutsun
Umarım yanılırsınBEnim bat a 20 gün var ama banko bende bu topiğe geleceğim o kadar Emin’im kiiii
Tamam canımAslında bat 26 temmuz. Şu an adetimin son günü. Ama ağustosta netleşir diye bu topikte olmak istedim
İnş gönlündeki olsun canım Rabbim evladını bağışlasınİnşallah ya hayırlısı olsun gerçi de :))
Bir oğlum var benim 5 buçuk yaşında. Ama o beklenmedik bir anda supriz oldu.. simdi yaşım 30 oldu bir de ilk defa hazırlıklı planlı gebelik düşünüyoruz. Çok çok çok heyecanliyim aslında :)
İnş gönlündeki olsun canım Rabbim evladını bağışlasınne güzel varmış bi tane
benimde işte geçen ay çok gecikti bakalım bu ay nolacak, inş bu ay yumurtlamayı yakalarız ovülasyon testi yapıyor musun?Ayyyy benimde öyle ama 2 Aydır 3 gün gecikmeli geliyor
Sürpriz bebiş olacak moralini bozmayım ama dogum kontrol hapı kullanıp bıraktıktan sonra 8 ay etkisi oluyormuş ama bazı doktorlarda bi kadın korunmayı bırakınca hemen kalıyor diyo kalanda var kalmayanda Allah yardımcın olsun canımİnşallah herkese de hayırla nasip olsun. Ben bu hamileligimi bir kaç ay saklamak istiyorum o yüzden kimseye korunmayi bıraktığımı söylemedim. Anneme bile :))) o yüzden inanılmaz heyecanlıyım.
İçimdeki ses bir daha çocuğum olmayacağını söylüyor hep, neden bilemiyorum. İçimde garip bir his var. İnşallah hayırlısı olsun diyorum. Çocuk harika birşey ama imtihani olmasın kimsenin... O yüzden en güzeli hayırlısını istemek..
Sitede sürekli bat kısaltması görüyorum. Adetle ilgili orasını anladım ama tam açıklaması nedir merak ediyorumBat 1 gün ama 2 gün önceki testler negatif gelicem bu başlığa büyük ihtimalle
Yani adet başlangıcına 1 gün var demek istemiştim bat başlangıç adet tarihi sat ta son adet tarihiSitede sürekli bat kısaltması görüyorum. Adetle ilgili orasını anladım ama tam açıklaması nedir merak ediyorum