- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
İnş gelmez gelmezsinnn canım inşAllahım ne olur bu başlığa gelmeyeyim temmuzda kalmak istiyorum ben her şeyin hayırlısı sağlıklı olsun, hayırla gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş gelmez gelmezsinnn canım inşAllahım ne olur bu başlığa gelmeyeyim temmuzda kalmak istiyorum ben her şeyin hayırlısı sağlıklı olsun, hayırla gelsin
Amin kuzum aminİnşallah sizin de son topik olur. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤
Ettim canım bende çikolata kisti var benim ondan olmuyor ya senin ne kadar oldu çocuğun varmı hiçOvülasyonla takip etmeyi denedin mi canım
Yok canım ben 4 Aydır deniyorum olmadı daha önceki 2 yıl vajiyle geçti zatenEttim canım bende çikolata kisti var benim ondan olmuyor ya senin ne kadar oldu çocuğun varmı hiç
Benim 1 kızım var 3 yaşına girecek kızımı doğum yaptıktan sonra 1 ay korundum başka korunmadım olmadıYok canım ben 4 Aydır deniyorum olmadı daha önceki 2 yıl vajiyle geçti zaten
Allah bağışlasın canım kızın ne kadarda olduBenim 1 kızım var 3 yaşına girecek kızımı doğum yaptıktan sonra 1 ay korundum başka korunmadım olmadı
2014 kasımda evlendim hiç korunmadım 2018 marttada kızım dünyaya geldi 3 yıl bekledim kızım içinAllah bağışlasın canım kızın ne kadarda oldu
Anladım canım işte her nasip vaktinin esiri derler Allah daha çok bekletmesin inş ya2014 kasımda evlendim hiç korunmadım 2018 marttada kızım dünyaya geldi 3 yıl bekledim kızım için
inşallah canım kızımı tadavisiz hamile kaldım bu sefer doktora gidiyorum özele geçen ay klomen kullandım 3 yumurtam oldu kendiliginden çatladı igneye de gerek kalmadı bakalım bu ay olur inşşallah genelde klomen kullananlar 2 . ayda çogu hamile kalıyormuş bende kalırım inşallahAnladım canım işte her nasip vaktinin esiri derler Allah daha çok bekletmesin inş ya
Ayyyy inş yaaaaainşallah canım kızımı tadavisiz hamile kaldım bu sefer doktora gidiyorum özele geçen ay klomen kullandım 3 yumurtam oldu kendiliginden çatladı igneye de gerek kalmadı bakalım bu ay olur inşşallah genelde klomen kullananlar 2 . ayda çogu hamile kalıyormuş bende kalırım inşallah
benim iki dusuk var canim ikisindede hemen olmustu.pihtilasma sorunum varmis coraspine basladim o yuzden temmuz ayinu degerlendirmicem bir sure kan sulandirici ve vitamin kullanmak icin.agustosda ins. canim tekrardan denicemNe zamandır planlıyorsunuz kızlar
Hoşgeldiiiinnn umarım son olur
Rabbim gönlüne göre versin canım n en azından hemen olacağını biliyorsunbenim iki dusuk var canim ikisindede hemen olmustu.pihtilasma sorunum varmis coraspine basladim o yuzden temmuz ayinu degerlendirmicem bir sure kan sulandirici ve vitamin kullanmak icin.agustosda ins. canim tekrardan denicem
Hoşbuldum inşallahHoşgeldiiiinnn umarım son olur
nası yani canım sorunu anlayamadım?Canım senin bat ne oldu 01.08 olarak eklemiştim
Bat ne zaman canım 1 Ağustos munası yani canım sorunu anlayamadım?
evet canım 1 ağustosBat ne zaman canım 1 Ağustos mu