Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beraber bekleyelim o zaman 🤩🤩
Bu sefer olsun inş 🤲🏻🙏🏼🎀🎈

Ben ben ben. Klomene başlıyorum bu ay kısmetse. Bat 4 ağustos.

An itibariyle Umutlar Ağustos’a bağlandı 💆🏻‍♀️
Kızlar Ben Nisandan Mayıs’a Sonra Haziran’a Oradan Temmuz’a Derken şimdi de .......
Ağustos topiğini açmış bulunmaktayım
:duduk:
Umarım bu son kırmızı kartımız olur🙏🏼🙏🏼
Temmuz’dan Umudunu kesip
AĞUSTOS ayına Ümit bağlayanlar Hadi Gelin Kızlar 👭👭👭

Veeeeeee Açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun inşaAllaaahhhh 🤰🏻

01.08.2020 ••• jnci jnci
01.08.2020 ••• Laagertha Laagertha
02.08.2020 ••• @Chern30
02.08.2020 ••• @buzlubademlover
03.08.2020 ••• --Kelebekmisali-- --Kelebekmisali--
04.08.2020 ••• Bu Son Olsun Bu Son Olsun
25.08.2020 ••• @maygirl59_

.................. ••• @sutlaacc
Ben ben ben. Klomene başlıyorum bu ay kısmetse. Bat 4 ağustos.

Merhabalar :)) ben de bu ay adet bitiminde korunmayı bırakmış olacağım. Aşırı bir heyecan var içim de. Garip duygular yaşıyorum :)) inşallah sağlıkla hayırla bebeklerimiz olur :))

An itibariyle Umutlar Ağustos’a bağlandı 💆🏻‍♀️
Kızlar Ben Nisandan Mayıs’a Sonra Haziran’a Oradan Temmuz’a Derken şimdi de .......
Ağustos topiğini açmış bulunmaktayım
:duduk:
Umarım bu son kırmızı kartımız olur🙏🏼🙏🏼
Temmuz’dan Umudunu kesip
AĞUSTOS ayına Ümit bağlayanlar Hadi Gelin Kızlar 👭👭👭

Veeeeeee Açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun inşaAllaaahhhh 🤰🏻

01.08.2020 ••• jnci jnci
01.08.2020 ••• Laagertha Laagertha
02.08.2020 ••• @Chern30
02.08.2020 ••• @buzlubademlover
03.08.2020 ••• --Kelebekmisali-- --Kelebekmisali--
04.08.2020 ••• Bu Son Olsun Bu Son Olsun
25.08.2020 ••• @maygirl59_

.................. ••• @sutlaacc

Bat 26 temmuz ama burada olmak istedim. Çünkü adet gecikmesiyle birlikte agustosa sarkar diye düşünüyorum . 1 Ağustos diyebiliriz belki :))

Merhabalar :)) ben de bu ay adet bitiminde korunmayı bırakmış olacağım. Aşırı bir heyecan var içim de. Garip duygular yaşıyorum :)) inşallah sağlıkla hayırla bebeklerimiz olur :))
Ay hadiii inş ilk seferde tutsun 🎈

Ay hadiii inş ilk seferde tutsun 🎈

İnşallah ya hayırlısı olsun gerçi de :))

Bir oğlum var benim 5 buçuk yaşında. Ama o beklenmedik bir anda supriz oldu.. simdi yaşım 30 oldu bir de ilk defa hazırlıklı planlı gebelik düşünüyoruz. Çok çok çok heyecanliyim aslında :)

İnşallah ya hayırlısı olsun gerçi de :))

Bir oğlum var benim 5 buçuk yaşında. Ama o beklenmedik bir anda supriz oldu.. simdi yaşım 30 oldu bir de ilk defa hazırlıklı planlı gebelik düşünüyoruz. Çok çok çok heyecanliyim aslında :)
İnş gönlündeki olsun canım Rabbim evladını bağışlasın 😍 ne güzel varmış bi tane

İnş gönlündeki olsun canım Rabbim evladını bağışlasın 😍 ne güzel varmış bi tane

İnşallah herkese de hayırla nasip olsun. Ben bu hamileligimi bir kaç ay saklamak istiyorum o yüzden kimseye korunmayi bıraktığımı söylemedim. Anneme bile :))) o yüzden inanılmaz heyecanlıyım.
İçimdeki ses bir daha çocuğum olmayacağını söylüyor hep, neden bilemiyorum. İçimde garip bir his var. İnşallah hayırlısı olsun diyorum. Çocuk harika birşey ama imtihani olmasın kimsenin... O yüzden en güzeli hayırlısını istemek..

İnşallah herkese de hayırla nasip olsun. Ben bu hamileligimi bir kaç ay saklamak istiyorum o yüzden kimseye korunmayi bıraktığımı söylemedim. Anneme bile :))) o yüzden inanılmaz heyecanlıyım.
İçimdeki ses bir daha çocuğum olmayacağını söylüyor hep, neden bilemiyorum. İçimde garip bir his var. İnşallah hayırlısı olsun diyorum. Çocuk harika birşey ama imtihani olmasın kimsenin... O yüzden en güzeli hayırlısını istemek..
Sürpriz bebiş olacak moralini bozmayım ama dogum kontrol hapı kullanıp bıraktıktan sonra 8 ay etkisi oluyormuş ama bazı doktorlarda bi kadın korunmayı bırakınca hemen kalıyor diyo kalanda var kalmayanda Allah yardımcın olsun canım

X