- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
Aynen öyle Ne demişler Her nasip vaktinin esiridir..Vardır bir hayır isteyen herkese nasip etsin Rabbim, zamanı var demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle Ne demişler Her nasip vaktinin esiridir..Vardır bir hayır isteyen herkese nasip etsin Rabbim, zamanı var demekki
Ekliyorum canım teşekkür ederim hoşgeldinn inş bu son topiğimiz olsunnbat 25 agustos canim hayirli olsun topik
Hoşgeldin canım adetin geçmiş test yaptın mı inşallh hamilesindir yine de ekliyorum benMerhaba arkadaşlar bende Haziran topiğindeydim yani Haziran da denemeye başladım ama temmuzu adetim aşırı geciktiği için otomatikman atladım, bat 1 ağustos beni de eklerseniz sevinirim
yok canım çok geç yumurtlamışım, haliyle çok geç adet oldum, yumurtlamayı yakalayamadım yani ama bu sefer başından sonuna usanmadan ovülasyon testi yapmaya devam edeceğim belki yakalarım bu seferHoşgeldin canım adetin geçmiş test yaptın mı inşallh hamilesindir yine de ekliyorum ben
Mrb bende ağustosa kaldım 4 aguztos bat benide eklermisinAn itibariyle Umutlar Ağustos’a bağlandı
Kızlar Ben Nisandan Mayıs’a Sonra Haziran’a Oradan Temmuz’a Derken şimdi de .......
Ağustos topiğini açmış bulunmaktayım
Umarım bu son kırmızı kartımız olur
Temmuz’dan Umudunu kesip AĞUSTOS ayına Ümit bağlayanlar Hadi Gelin Kızlar
Veeeeeee Açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun inşaAllaaahhhh
01.08.2020 ••• jnci
01.08.2020 ••• Laagertha
03.08.2020 ••• @xxHasretimsinxx
25.08.2020 ••• M maygirl__
.................. ••• @sutlaacc
ekliyorum listeye inş son topiğin olurMerhaba kızlar bende hazirandan buraya transfer oldum bat 2 ağustos
Ekliyorum canım inş seninde gönlüne göre versin Rabbim bu son topiğimiz olsunMerhaba benim de Bat 2 Ağustos ekler misiniz beni de?. Allah herkesin gönlüne göre versin
Ekliyorum canım inş seninde son topiğin olsun bu topikMrb bende ağustosa kaldım 4 aguztos bat benide eklermisin
Canım senin bat ne oldu 01.08 olarak eklemiştimyok canım çok geç yumurtlamışım, haliyle çok geç adet oldum, yumurtlamayı yakalayamadım yani ama bu sefer başından sonuna usanmadan ovülasyon testi yapmaya devam edeceğim belki yakalarım bu sefer
İnşallah canım inşallah hepimizin son topigi olurEkliyorum canım inş seninde son topiğin olsun bu topik
İnşallah canım hepimizin☹☹☹☹ ekliyorum listeye inş son topiğin olur
2 yıl 10 ay olacak benimNe zamandır planlıyorsunuz kızlar
Ovülasyonla takip etmeyi denedin mi canım2 yıl 10 ay olacak benim