- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Yaa senin olayuına zaten bir aklım almadı. Gebelik testinde o zaman neden çizgi çıkyor..jnci canım ben erken adet oldum bu ay beni silebilirsin hayırlısı olsun☺
Yok maalesef zaten bu ay saldım gitti takip etmedim. Eylül ekim gibi tekrar doktora gidip ona göre yeniden planlama yapacağız. Ama ben artık vazgeçtim. Eşim ısrarla denemek istiyorKızlar sürekli etiketliyorum amahamilelik var mı yoksa Eylüle mi geçtiniz?
@Chern30
@elefanteroxo
@certur
@Alisa Alisoy
@buzlubademlover
@Tuta92
@Bir_Mumine
@yelizzzzzzzzzz
@Cerenayan
@Lebenweise
@Evrence
@selcanevrenn20
@lavable16
@Duruuu
@Etatli
@Blacklight001
@yubucukp
@fk99
@xy35
@Princessxxx
@Hadi yaaa
@Ulke34
@lavieenrose26
@Selinos
@Emel akdelun
@Elysia1
@HemsireHanim263
@Sugar11
@Hayat 45
@nisann_tr
@Uzaygemisi35
@Suhedadyms
@mrs ugandan
@olive_bluto
@aysebasar
@Menekse moru
@Camelwhite
@Uzmankezban
@fatmamutlu2727
@Sevval2222
@yesilli1
@SrDmrcn
@YusufunAnnesi23
@tokalak
D0RIS
@ankay48
@elf93
@Atalanteda
@bbilge23
@Name06
@Minniemouse7
@birkadin0
@Asyaa561
@Ayseee1987
@Dido337
@Camerram
@Germanteacher
@Zeynepmina1982
@blm41
@kuzusunun_annesi
@MoonfacedMom
@Ffbaci
@Mrvhnm
@Eda0909090909
@Chocalete
@Sans2020
@nilay123
@Mavissss1
@Aytoss35
@lucesme
@Guli007
@ispinoza
@merve_1
İnş hamilesindirde gelmezBenim bat yarın duruma göre. Eylüle gecicem gelirse kırmızılar
Haziran mı ? Ağustos mu?Merhaba benim bat 27 Haziran idi 4 gün gecikti gözüküyor dün test yaptım.negatif acaba erken yapmış olabilir miyim hiç bir belirtide yok ama
Hiç etmedim canım ama ben hep 33 günde bir oluyorum.21 Haziran 24 temmuzdu.gecen adetlerim simdikini de 27 sinde bekliyordum oyuzdenH Hafize2511 4 gün gecikme diyorsun ya canım gecikme yaşamıyorsundur belki Yumurtlaman geç olmuştur . Bende 3 gün gecikme yaşadım sandım son 2 aydır ..Meğer gecikme değil tam günümde adet oluyormuşum yumurtlamam geç oluyormuş. Sen takip ettin mi yumurtlamanı?
Bende dün alnı testi yaptım.boyle bı durumu bilmiyordum ama 4gun gecikmem.var negatif ciktiiHanımlar merhaba, zafer bayramımızı kutlu olsun, ben bir şey sormak istiyorum albi marka testin kötü olduğunu söylüyorlar ben 2 tane yaptım birini dün akşam birini sabah ikisi de saatler sonra çizgi belirtti su döktüm gitmedi çizgiler, bugün adet olmam gereken gün, erken mi test yapmak için bilgi verirseniz çok sevinirim sağolun,
Pardon 27 Ağustos tabikiHaziran mı ? Ağustos mu?
Bir kaç kişi yazmış yanlış sonuç veriyor bende kist falan yok ama pko var ondan da yanlış çıkarabilir,Bende dün alnı testi yaptım.boyle bı durumu bilmiyordum ama 4gun gecikmem.var negatif ciktii
Bende de pko var ama soğan kürü felan da yaptım.iki ay önceBir kaç kişi yazmış yanlış sonuç veriyor bende kist falan yok ama pko var ondan da yanlış çıkarabilir,
Pko varsa test böyle olabiliyor bir kere daha yaşadım bunu, hayırlısı olsunBende de pko var ama soğan kürü felan da yaptım.iki ay önce
Albi test yapmıştım bir kaç kere asla çizgi falan çıkmadı zaten sonrasında adet oldum genel olarak sonra çıktığında negatif sayılır testler istersen en pahalısı olsun en iyisi olsun hatta hiç hata vermemiş olanı olsun ilk 5/10 dakika içindekine itibar ediliyor .Hanımlar merhaba, zafer bayramımızı kutlu olsun, ben bir şey sormak istiyorum albi marka testin kötü olduğunu söylüyorlar ben 2 tane yaptım birini dün akşam birini sabah ikisi de saatler sonra çizgi belirtti su döktüm gitmedi çizgiler, bugün adet olmam gereken gün, erken mi test yapmak için bilgi verirseniz çok sevinirim sağolun,
Ama işte kuzenimin öyle oldu mesela en yakınımdan olunca bir ihtimal olabilir mi acaba dedim, hayırlısı olsun biraz daha beklemek lazım sonuç olumlu olursa yazarım belki başka birisi için deneyim olurAlbi test yapmıştım bir kaç kere asla çizgi falan çıkmadı zaten sonrasında adet oldum genel olarak sonra çıktığında negatif sayılır testler istersen en pahalısı olsun en iyisi olsun hatta hiç hata vermemiş olanı olsun ilk 5/10 dakika içindekine itibar ediliyor .
Amin hepimiz için umutlandim.bende4 gün geçti sadece göğüs hassasiyetim. Var nasipPko varsa test böyle olabiliyor bir kere daha yaşadım bunu, hayırlısı olsun
Bekleyip göreceğiz canım hayırlısıAmin hepimiz için umutlandim.bende4 gün geçti sadece göğüs hassasiyetim. Var nasip