Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim bat 27 Haziran idi 4 gün gecikti gözüküyor dün test yaptım.negatif acaba erken yapmış olabilir miyim hiç bir belirtide yok ama

H Hafize2511 4 gün gecikme diyorsun ya canım gecikme yaşamıyorsundur belki Yumurtlaman geç olmuştur . Bende 3 gün gecikme yaşadım sandım son 2 aydır ..Meğer gecikme değil tam günümde adet oluyormuşum yumurtlamam geç oluyormuş. Sen takip ettin mi yumurtlamanı?

Hanımlar merhaba, zafer bayramımızı kutlu olsun, ben bir şey sormak istiyorum albi marka testin kötü olduğunu söylüyorlar ben 2 tane yaptım birini dün akşam birini sabah ikisi de saatler sonra çizgi belirtti su döktüm gitmedi çizgiler, bugün adet olmam gereken gün, erken mi test yapmak için bilgi verirseniz çok sevinirim sağolun,

Hiç etmedim canım ama ben hep 33 günde bir oluyorum.21 Haziran 24 temmuzdu.gecen adetlerim simdikini de 27 sinde bekliyordum oyuzden

Bende dün alnı testi yaptım.boyle bı durumu bilmiyordum ama 4gun gecikmem.var negatif ciktii

Albi test yapmıştım bir kaç kere asla çizgi falan çıkmadı zaten sonrasında adet oldum genel olarak sonra çıktığında negatif sayılır testler istersen en pahalısı olsun en iyisi olsun hatta hiç hata vermemiş olanı olsun ilk 5/10 dakika içindekine itibar ediliyor .

Ama işte kuzenimin öyle oldu mesela en yakınımdan olunca bir ihtimal olabilir mi acaba dedim, hayırlısı olsun biraz daha beklemek lazım sonuç olumlu olursa yazarım belki başka birisi için deneyim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…