Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahBekleyip göreceğiz canım hayırlısı
Kese gözükür bence canım ,sağlıkla geçsin inşallah bu seferMerhaba hanımlar. İlk iki gebeliğim boş kese idi. 2. Si yolksac vardı ama bi dr embriyo yok sedi biri var deeken anomali dedi kürtaj oldum. Genetik test yaptırmadım bu süreçte yaşadığım yer ve pandemiden dolayı. Hamile olduğumu öğrendim bat bugün dü sat 30 temmuz. 5 gün önce dr Oksopar iğne ve coraspin başladı. Korkuyorum açıkçası. Beta 2 gün önce 480 di dha bsktırmadım. Dr salı çarşamba gel dedi. 4+5" olcm kese görünür mü sizce
Kese gözükür bence canım ,sağlıkla geçsin inşallah bu sefer
Boş gebelikten mi şüpheleniyorsun neden kürtaj??Kizlar.. ben keseyi gormustum 10 gun sonra gittigimde yolk vardi ama bebek olusmamis henuz. Cuma tekrar gidecegim ama buyuk ihtimalle kurtaja gidecegim.. hayirlisi olsun
Canım gün aşırı gir ilişkiyeArkadaşlar merhaba polikistik ile ilgili güncel bi konusma alanı bulamadım kadınlar klubunde arama motorunda
O yüzden buradan soracağım
Ben polikistik overliyim yumurtlama günlerim belirsiz mi benim.
Bebek yapmak için neye göre ilişkiye girecegimi anlamadım
Dr oyle soyledi. Bebek olusmamis olusmasi lazim diyoBoş gebelikten mi şüpheleniyorsun neden kürtaj??
:) BENİMDE DÜN OLDU SIKA CANINI NE YAPALIMAğustos ayı beni sırtımdan vurdu
4 Ağustos ta Adet olmuştum
31 nde de yani bugün de kırmızıları görmüş bulundum
:) BENİMDE DÜN OLDU SIKA CANINI NE YAPALIM
Regl kasık karın agrısı mıydı peki meme ucu agrısı oldu mu yada koyulaşma oldu mu acabaPek zannetmiyorum ama kişiden kişiye değişir tabiki belirtiler ben regl ile aynı belirtileri yasadim
Vardır vakti saati bir hikmeti gerekeni yapıp Rabbime tevekkül edeceğiz inşaallah nasiip olur isteyen herkese dua. İle dünya ayakta ...istemeyi bilelim Rabbimden ...bnmde 30 du adet günüm şu da var hep öne atardı 28 den 26 ya düştü aralığım son 5 adettir lakin olmadım gözüm bekliyo gellir mi diye hiç bir belirtim yok sadece ağız tadım farklı birde karnimda şişkinlik var adet öncesi GB iki üç gün daha sabredeyim test yapsam çıkmaz gibi