Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gec olsunda guc olmasin evladi Allah kimseye aratmasin 🙏🙏 en kisa zamanda herkes mucizesine kavusur inşallah

Benimde 11 ay oldu negatif 🥺 seni çok iyi anlıyorum.. ve burdakileri de bu yolda uğraşan emek veren çabalayan isteyen hakeden kim varsa Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤️

Benimde 11 ay oldu negatif 🥺 seni çok iyi anlıyorum.. ve burdakileri de bu yolda uğraşan emek veren çabalayan isteyen hakeden kim varsa Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤
Amiinn amiiin inşallahh 🙏🙏🙏

merhaba kizlar ben erken gebelik testi yapmıştım malesef olmadi.2 gunum var bata sonra eylule gececegim👋

Black Light Black Light canım sende durumlar ne hamilelik var mı yoksa umutlar Eylüle mi ?
Yok maalesef canım. Bat 8 Eylül.. Sende durumlar nasil?
Valla ben eşimden uzaktayım su an, aşağı yukarı 2 defa oldu beraberlik 😅😅
Duruma bağlı ne zaman yanyana geliriz bilmiyorum sanki Kasıma kaldık

Kızlar bat 29 ağustos 19 ağustos ta bata 10 gün varken test yaptım.0.100 cıktı göğüslerim şiş 6 gün kala idrar testi yaptım bekleyince silik çizgi cıktı belki hamileyimdir dedim ama şimdi yani 5 gün varken test yaptım tek çizgi cıktı sadece bakalım kısmet 5 gün sonra adet olacak mıyım

Son düzenleme:
jnci jnci benim yumurtlamam 7sindeydi ama ovulasyon o gün pik olmadı testlerimde bitti diye daha yapmadım yani bu ay geç yumurtladım. Regl günüm bu ara olması lazım tahmini. 4 5 gündür bel sızlaması gelip gidiyor kasıklarım regl olcak gibi ağrıyor. İnsan vücudunu bilir ağrıyla aynı gün gelir benim normalde regl ama bi haftadır bu kasık bel ağrıları var ve olmadım. Test yapmaya da cesaret edemedim negatif çıkarsa üzülürüm diye ama gebe olduğuma inanıyordum artık şuan test yaptım negatif ama üzülmiycem Allahın benim için daha iyi planları var demek ki.. Regli beklemeye devam

Arkadaşların hormon sonuçlarımı yorumlayabilecek olan var mı?

2E68C564-85DF-4C72-A406-BA7DFD65F5D0.jpeg

X