- 6 Temmuz 2022
- 2.274
- 1.596
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #1.601
Olabilir. En gec 22 temmuz da yumurtladim. 14 gun sonrasi 5 agustos oluyor. Gec olmadigina eminim ama tabi aha dort gun var bilmiyorum kiGeç döllenme olduysa? Ayrıca bu testlerin hiçbirinin %99 doğru olabileceğine inanmıyorum ben. Mümkün değil ha onlar pazarlama reklam için yazarlar ama herkeste doğru sonuç verecek diye bi kural yok
Beni de Ekler misin bat 28 Ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Umutsuz olmayın, ben yaşamasam bu kadar net söyleyemezdim. Ben de umutsuzluğa kapılmıştım o zaman hatta bi sonraki ayın grubuna gitmiştimOlabilir. En gec 22 temmuz da yumurtladim. 14 gun sonrasi 5 agustos oluyor. Gec olmadigina eminim ama tabi aha dort gun var bilmiyorum ki
Ayni batlarimizBeni de Ekler misin bat 28 Ağustos
Aminn insallah. Siz kac gun once yapmistiniz testi? Ne zamana kadar negatif cikmisti. Bir de erken gebelik testi miydi? Benim de su an Eylul grubuna giresim varUmutsuz olmayın, ben yaşamasam bu kadar net söyleyemezdim. Ben de umutsuzluğa kapılmıştım o zaman hatta bi sonraki ayın grubuna gitmiştimama regl gününü beklemek gerekiyormuş onu anladım. Tabiki bekleyişteyiz, heyecanlıyız bunlar normal. Ama sabırlı olalım bekleyelim boş yere üzülmeyelim Allahım tüm bekleyişte olanları müjdelesin inşallah
Evet fark ediyor olabilir. Tam emin degilim ama galiba benim kullandigim marka daha guvenilir olabilirhayır bundan kullandım. farkediyor mu testten teste acaba?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip RabbimKızlar ben hamileyim
Beklemek lazım sanırım canım devamı gelmez inşallahKızlar size bir şey sormak istiyorum regl günüm yarın. Gece lavoboya kalktığımda peceteye 3 damla pembemsi kırmızı küçücük damla kan geldi çamaşırımda yoktu sadece peceteye geldi yoğun adet sancısı da vardı tabi. Ben kesin adet oldum sabaha belli olur dedim yattım ama başka bisi gelmemiş bu neydi şimdi anlamadım ben?
inşallah yerleşme kanamasıdır :)Kızlar size bir şey sormak istiyorum regl günüm yarın. Gece lavoboya kalktığımda peceteye 3 damla pembemsi kırmızı küçücük damla kan geldi çamaşırımda yoktu sadece peceteye geldi yoğun adet sancısı da vardı tabi. Ben kesin adet oldum sabaha belli olur dedim yattım ama başka bisi gelmemiş bu neydi şimdi anlamadım ben?
Başka da gelmedi kızlar bekliyorumBeklemek lazım sanırım canım devamı gelmez inşallah
Yerleşme kanaması daha önceden geliyormuşinşallah yerleşme kanamasıdır :)
İnsallah öyledir bana da dua eder misinizinşallah yerleşme kanamasıdır :)
Bende anlayamadım ki valla internetten baktım adetten 2-5 gün önce diyor benim bat yarın boyle ara lekelenmem de şimdiye kadar hiç olmadıYerleşme kanaması daha önceden geliyormuş
hadi ya, nasıl oluyor bu kanama tam olarak? ne kadar kanama oluyorYerleşme kanaması daha önceden geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?