- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #1.541
Ay inşallah. Yok bende şaşırdım cünkü bir kaç gündür hep negatifti ovulacak testi bugün yine çıkmaya başladı. Şuan itibari ile bat 7 veya 8 Ağustos yani 7 gün var diyelimBen ikindin denemştm canım, sadece söylentiler doğru mı diye denemek için denedm hatta, bence yarın da bak duruma, hgb değeri biraz yükseldkten sonra idrarda görnmye başlyor sonucta, bi kac gün sonra tekrar denersb gebelik testiniinşşş hamilesindir
İnşallah güzel haberleri de beraber veririzHosgeldin canım . 8 Ağustos çok az kişi vardı sen eklendin yanıma en azından
İnşallah canımİnşallah güzel haberleri de beraber veririz
İnşallah canımşuan bu ufak mesajdan bile o ikimizin beraber iyi haberi vermesini hayal ettim ve mutlu oldum İnşallah canım
Adetim 1 gün gecikti test yapmamak için kendimi zor tutuyorummmaa ilk hamişimiz hayırşlı olsunnnn :))))
Yarın sabah yapabilirsin belirtin var mı ?Adetim 1 gün gecikti test yapmamak için kendimi zor tutuyorummm
Psikolojik değilse çok hafif mide bulantım bel ağrım ve birazda kasık ağrım var adet olacakmışım gibiYarın sabah yapabilirsin belirtin var mı ?
Geçen sene ilaç kullanmayı Mayıs at bıraktım o zamandan bu zamana deniyoruz canım. Senin ovülasyon soruna cevap vereyim eğer koyulaşma devam ederse ertesi günlerde evet hamilelik ama sonrasında silikleşirse maalesef olmuyor inşallah yarında bi yap bakalımKaç aydır deniyorsun canım?
evet onu ben söyledim ama şöyle sonrası günde silikleşti ve zaten adet olmuştumBilmiyorum canım, bugün bir arkadaş koyulaşıp adet olan oldu demişti, koyulaşıp gene olan da okudum bilemiyorum o yüzden
inşallah canım ama yarında yap silikleşmesini görene kadar yapmalısın diye biliyorumTeşekkür ederim cevabınız için çok kararsız kalmıştım yumurtlamamı değil mi diye. Değerlendirdik. İnşallah olumlu sonuçlanır
Hadi inşallah 2. Bebiş haberimiz de gelsinPsikolojik değilse çok hafif mide bulantım bel ağrım ve birazda kasık ağrım var adet olacakmışım gibi
İnşallahHadi inşallah 2. Bebiş haberimiz de gelsin
Evet canım one step . Almanya’da mı ysıyorsun ?Geçen sene ilaç kullanmayı Mayıs at bıraktım o zamandan bu zamana deniyoruz canım. Senin ovülasyon soruna cevap vereyim eğer koyulaşma devam ederse ertesi günlerde evet hamilelik ama sonrasında silikleşirse maalesef olmuyor inşallah yarında bi yap bakalımBu arada seninle testlerimiz aynı galiba ben Amazon’dan one-step sipariş etmiştim
evet onu ben söyledim ama şöyle sonrası günde silikleşti ve zaten adet olmuştum
inşallah canım ama yarında yap silikleşmesini görene kadar yapmalısın diye biliyorum
Ben olsam dayanamazdım yaPsikolojik değilse çok hafif mide bulantım bel ağrım ve birazda kasık ağrım var adet olacakmışım gibi
Sabah test yapıcam galibaBen olsam dayanamazdım ya
Evet canımEvet canım one step . Almanya’da mı ysıyorsun ?
Ja ich bin so vergesslichEvet canım
Bence hamilesinSabah test yapıcam galibainşallah boşuna ümitlenmem
Peki sizce ovulasyon testi koyu olmayip da gebe olan var midir? Illa gebe isek ovulasyon testi de mi koyu cikmali?Benim ikinci gebeligimde oldu. Ovulasyon testi koyulasinca hcg testi yaptım silik çizgi çıktı. Cok şükür oğlum 2.5 yaşında suan.
Gel kuzum gel hoşgeldin bu ay son ayımız olacak,Kizlar 28 agustos yeni bat. Bugun regl oldum. @Cgh @sultansultan90 @Veziir @Mucizemmm16 @Random3 A ad000turuncu agac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?