- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #1.501
Kaç aydır deniyorsun canım?B
Bende bi kaç gündür göğüslerim dolgun hissediyorum elimi vurunca ağrı var sadece bugün kasıklarımda batma vardı ama sağ kasığım daha şiddetli idi ama bende çok bunlara takılmamaya çalışıyorum çünkü her ay negatiften bıktım artık
İnşallah gelmez diyeilimAnladım canım hayırlısıyla beklenen adet gelmesin inşallah bu ay bebişler olsun aminnn, ben de kitap okudum valla bugün :)
B
Bende bi kaç gündür göğüslerim dolgun hissediyorum elimi vurunca ağrı var sadece bugün kasıklarımda batma vardı ama sağ kasığım daha şiddetli idi ama bende çok bunlara takılmamaya çalışıyorum çünkü her ay negatiften bıktım artık
Son olsunn askoooKizlar 28 agustos yeni bat. Bugun regl oldum. @Cgh S sultansultan90 @Veziir @Mucizemmm16 @Random3 @ad000turuncu agac
İnsallah bu ay hepinizi toplucaz kuzum benim son olcak insallahYaa hamilelik takvimi olusturmussun. Valla bu ay yuzumuzu guldurdumuz @Random3 ve sen inanki cok mutlu oluyorum senin ismini gördükçe. Misafirlerim var yurt disindan cok konuya hakim olamiyorum kuzu kan testi yaptirdinmi
Bize de dua edin hamişlerin duası kabul olurmuşİnsallah bu ay hepinizi toplucaz kuzum benim son olcak insallah
İnşallahİnşallah hamilesinizdir adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benzer çok farklı şeyler yaşıyorsanız isterseniz kan verin ya da erken gebelik testi yapın
Şuan çok tuhaf birşey yaptım ama kafam karıştı şuan
Dayanamayıp hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım
Gebelik de birşey çıkmadı çok erken olduğu icin
Ama ovulasyon son günlerde hep negatifken bugün tekrar koyulaşmaya başladı
Bir yerde okumuştum
Koyulaşınca gebelik belirtisi de olabilirmiş Eki Görüntüle 3105259
İnşallahidrar testi yapmayı düşünüyorum
Salı günü veya çarsamba günü ilk idrarla yapacağım. Olumlu veya olumsuz buraya yazacağım İnşallahBizi de haberdar edin güzel haberlerle inşallah
İnsallah kuzum bu ay son bulsun senindeBize de dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş
Nabız gibi değildi canım kasıktan böyle pıt pıt attı sonra sancı girip çıktı 10 saniyelik falan sürdü ztnS sultansultan90 size bir şey sormak istiyorum belirtilerinizde kasıkta pıt pıt atma demiştiniz diye hatırlıyorum o tam olarak nasıldı elinizi koyunca nabız gibi ki yoksa durup dururken mi hissediyordunuz, ben elimi koyunca nabız givi geçen damarı hissediyorum da kafam karıştı
Anladım canım çok teşekkür ederimNabız gibi değildi canım kasıktan böyle pıt pıt attı sonra sancı girip çıktı 10 saniyelik falan sürdü ztn
Öyle olunca cinsiyet erkek derlerNabız gibi değildi canım kasıktan böyle pıt pıt attı sonra sancı girip çıktı 10 saniyelik falan sürdü ztn
Bununla tecrübesi olan var mı . Ovulasyon koyulaşıp gebe olan ?İnşallahh olur canım inşallah hepimiz pozitifler görürüz bu ay aminn
Bilmiyorum canım, bugün bir arkadaş koyulaşıp adet olan oldu demişti, koyulaşıp gene olan da okudum bilemiyorum o yüzdenBununla tecrübesi olan var mı . Ovulasyon koyulaşıp gebe olan ?
Geçsin artık bu günler . Hiç ümidim yok…Bilmiyorum canım, bugün bir arkadaş koyulaşıp adet olan oldu demişti, koyulaşıp gene olan da okudum bilemiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?