- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.281
Amin canım benim en yakın zaman hepinize nasip etsinAyyy çokk sevindim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim en yakın zaman hepinize nasip etsinAyyy çokk sevindim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinCanım galiba hamileyim ilk haber benden geldi turuncu agac
Tebrik ederimCanım galiba hamileyim ilk haber benden geldi turuncu agac
Amin canım bende bu ay mfk kullanıyorum adviktor bee athena fodega flora birde minera aldım eşimde panesaa kullanıyor inşallah bende hayırlı haberi alırım Ağustos ayı hepimize hayırlı uğurlu gelirAmin canım benim en yakın zaman hepinize nasip etsin
Hepinize ediyorum kuzum insallah bu ay hepiniz kalınHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Bizlerede dua et canm
Peki nasil degerlendirme yaptin anlatsbilir misin bu yolunuHepinize ediyorum kuzum insallah bu ay hepiniz kalın
Kuzum bende mfk gebesiyim 1. Eş Paketi kullandık eşimle olmadı 2. Söyledik olmadı advictor eklemiştim 3. Eş paketini söyledik artı gene advictor ve athena tüm umudumu yitirmiştim doktora yazdım beklentisiz devam et ddi oldu inan mfk ya bide bol yeşillik tükettik normalde biz hep et yemekleri hazır gıda vs ama bu ay dikkat ettikAmin canım bende bu ay mfk kullanıyorum adviktor bee athena fodega flora birde minera aldım eşimde panesaa kullanıyor inşallah bende hayırlı haberi alırım Ağustos ayı hepimize hayırlı uğurlu gelir
Kuzum daha 7 gün var olsada çıkmazki niye hemen umutsuz oluyorsun benimde 5 Ağustos bekliyorumEki Görüntüle 3104683 evet önceden de tahmin ettim bu ay bence yine hüsran . Dayanamdim Test yaptim Ama Cok az bir ikinci cizgi bile yok
Bence yine yok . Birdaha Test yaptirmayin bana moralim Cok bozuluyor. Yasaklayin bana gercekten .Kuzum daha 7 gün var olsada çıkmazki niye hemen umutsuz oluyorsun benimde 5 Ağustos bekliyorum
Bende sinin gibiyim regl günü gelmeden 10tane test yapardım hep hüsrandı buay söz verdim kendime geçmeden yapmayacağım çünkü çok sitres oluyor insan sende yapma birde alma evde olduğu zaman insan duramıyorBence yine yok . Birdaha Test yaptirmayin bana moralim Cok bozuluyor. Yasaklayin bana gercekten .
Zaten bu stresten hamile kalamiyorum
Bence de . Sence daha olma ihtimali var mi ?Bende sinin gibiyim regl günü gelmeden 10tane test yapardım hep hüsrandı buay söz verdim kendime geçmeden yapmayacağım çünkü çok sitres oluyor insan sende yapma birde alma evde olduğu zaman insan duramıyor
Canim senin cok erken daha. Sen gecen ay hangi gun adet olmustun? Ben 9 temmuzda adet oldum, 13. gunumde yumurtlamam oldu, dolayisiyla adet gununu takvim 5 Agustos verdi. Bu durumda 6 gunum var. Senin benden de gecti hatirladigima goreEki Görüntüle 3104683 evet önceden de tahmin ettim bu ay bence yine hüsran . Dayanamdim Test yaptim Ama Cok az bir ikinci cizgi bile yok
Canım galiba hamileyim ilk haber benden geldi turuncu agac
Hayirli olsun Canim peki sen de yerlesme kanamasi olmus muydu? Bu herkes de olmuyor sanirim ama merak ediyorumCanım galiba hamileyim ilk haber benden geldi turuncu agac
15 aydır olmuyordu canım eşimle bende problemde yoktu yasım 30 bu arada 3 çatlatma iğnesi denedik klomen letu femara kullandım olmadı doktor aşılama dedi bende mfkyla tanıstım mfknın ürünlerini kullandım eş paketi eşimle birlikte kullandık ilk ay olmadı ikinci ay olmadı son eş paketine advictor ve athenada ekledim regl bittikten sonra 3-2-3-2 kuralına uyduk cok doktora yazdım mfkya beklentisiz devam et olucak ddi sonunda oldu cok şükürPeki nasil degerlendirme yaptin anlatsbilir misin bu yolunu
Sagol kuzum yok olmadı regl sancım coktu ped taşıyodum cantamda kaç gündür bide mide ekşime agzıma geliyodu herşey ara ara kasıklarım pıt pıt atıyodu bide uyku kalkamıyodmHayirli olsun Canim peki sen de yerlesme kanamasi olmus muydu? Bu herkes de olmuyor sanirim ama merak ediyorum
Benim Adet tarihim 8 Ağustosu gösteriyorCanim senin cok erken daha. Sen gecen ay hangi gun adet olmustun? Ben 9 temmuzda adet oldum, 13. gunumde yumurtlamam oldu, dolayisiyla adet gununu takvim 5 Agustos verdi. Bu durumda 6 gunum var. Senin benden de gecti hatirladigima gore
İnşallahGerçekten nasılsa olacak bakalım nasıl diye yapmıştık biliyorum. ancak 3 gün kendime gelemedim sanki yıllarca uğraşmışım gibi inşallah Ağustos Uğur getirir hepimize