- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.241
Tahlil yaptırmadı direkt folik asit verdiGenelde ultrasonla bakıyorlar ama folik asit başlatması gerekirdi tahlillerinize göre de diğer vitaminleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahlil yaptırmadı direkt folik asit verdiGenelde ultrasonla bakıyorlar ama folik asit başlatması gerekirdi tahlillerinize göre de diğer vitaminleri
İsterseniz dahiliyeden tahlil yaptırın gebelik düşündüğünüzü belirterekTahlil yaptırmadı direkt folik asit verdi
1 yıldır deniyoruz acaba neden olmuyor diye önce bilmiyordum öyle deniyorduk ama 3 aydır ovülasyon ile denedik olmadıTam olarak ne için
Belirtileriniz var mıKan verin ben 4 gün kala kan vereceğim bekliyemem
İsterseniz dahiliyeden tahlil yaptırın gebelik düşündüğünüzü belirterek
Hangi tahlilleri yaptırmak lazım pekiİsterseniz dahiliyeden tahlil yaptırın gebelik düşündüğünüzü belirterek
Gebelik düşünüyorum derseniz kan tahlili yapıyorlar bütün değerlere bakılıyor ben o şekilde yaptırmıştımHangi tahlilleri yaptırmak lazım peki
Faydasını görürsünüz umarım. Beslenme çok etkiliyor.5 6 aydır ediyorum önceden etmiyordum
Yok öyle değil bende boşalıyorum ya o sıvı embiryoyu ordan alır mı diye sordumHayır canım böyle bir şey olması mümkün değil penis ancak vajinadan girince rahim ağzına kadar ulaşabilir ama döllenme olduysa tüplerden gelen embriyo rahimin yukarı taraflarnda tutunur yani nerden baksan 5-6 cm arada fark olur
Onu bilemiyorum canımYok öyle değil bende boşalıyorum ya o sıvı embiryoyu ordan alır mı diye sordum
Tüp Bebek tedavisinde ilk 7 10 gün boyunca ilişki önerilmiyormuş
Evet canım stres topu gibi oldmDüşünmemek en iyisi yoksa çok stres oluyo insan
KorkiyrummKan verin ben 4 gün kala kan vereceğim bekliyemem
Bende ama inşallah olurKorkiyrumm
İnşallah canımBende ama inşallah olur
Siz yumurtlamadan sonra ilişki yaşıyor musunuzİnşallah canım
Bilgi vermeyi unutma merakla bekliyorumBizde bu ay aldk yumurtalmama birkaç gün var faydasını görürsem söylerim ama çok araştırdım baya iyiymiş 3 haftalık kullanımda etki edermi bilmiyorum ama hamile kalmazsam da devam edecem kullanmaya
İnşallah hemen göremem tabi ama zamanla görürüm inşallah...Faydasını görürsünüz umarım. Beslenme çok etkiliyor.
Benim kuzenim çocuk fikrini aklından çıkardığı an hamile kaldı 15 yıl sonra yani...Evet canım stres topu gibi oldm
Ben şuan ikinci ayda ovulasyon ile denedim ve acayıp strese sokuyor . Acaba her 2 güm ilişki nasıl olur ?1 yıldır deniyoruz acaba neden olmuyor diye önce bilmiyordum öyle deniyorduk ama 3 aydır ovülasyon ile denedik olmadı
Ben şuan ikinci ayda ovulasyon ile denedim ve acayıp strese sokuyor . Acaba her 2 güm ilişki nasıl olur ?1 yıldır deniyoruz acaba neden olmuyor diye önce bilmiyordum öyle deniyorduk ama 3 aydır ovülasyon ile denedik olmadı
Canım ben 2aydırlı doktor gözetiminde ilerliyorum.yumurta takibi yapıyor ve çatlatma iğnesi vuruldm bu ay fazla değerlendirme yapamadık. Fazla ümidim yok kısmet artıkSiz yumurtlamadan sonra ilişki yaşıyor musunuz