- 27 Mayıs 2022
- 1.473
- 995
- 53
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #1.121
Hapların etkisi olabilir normalde 1 yıl falan etkiliyor deniyor doğruu ama sanırım sizinkiler dediğin gibi farklı olabiliyor demekki. İnşallah sizde kavuşursunuz bebişinize :)Bende seninle aynıyım sanırım . Bu 2. Deneme ve kaçırarak 2 gün sonra 2 gün arayla hep ilişki oldu . Sanırım tuttuysa bir mucıze .
Bende açıkçası geçen ay çok üzüldüm .
Adetin tekrar gecikmemesi icin sana ısırgan otu çayı tavsiye ederim.
Ben haptan sonra 7 ay uğraştım düzene sokmak için
Benim ablam mesela benimle aynı hapı kullandı ve 7. Ayda hamile kalabildi . Yani tam 6ay olmadı
Midemde de gaz var bata 4 gün var hadi hayırlısıBenimde benimser yataktayim yan komşunun soğan kavurma kokusunu alıyorum o derece
Benim de sonucun bı turlu cikmayacagi tuttu sabahın köründe beri bekliyorumMidemde de gaz var bata 4 gün var hadi hayırlısı
Çok az etkisi vardı .Aynen kimse kullanamaz 40 euroya gercektensiz neredesiniz su anda? O zaman zaten kullandigin hap da basit bir se
Ben özellikle yüzde yüz koruyucu istemiyordum. Zaten 3 ay kullandim sonra her yerimde allerji oldu . Hemen biraktm. Burada kimseye kolay kolay vermiyorlar dogum kontrol hapi.Hapların etkisi olabilir normalde 1 yıl falan etkiliyor deniyor doğruu ama sanırım sizinkiler dediğin gibi farklı olabiliyor demekki. İnşallah sizde kavuşursunuz bebişinize :)
hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olsun insallahBenimki 2 aylıktı 9 nisanda kürtaj oldum 1 ay korundum 3 aydır uğraşıyorum bakalım hayırlısı olsun
Kac cikti degerinMaalesef gebelik yokvücudum benimle dalga geçiyor sanırım
ama senin bata var daha üzülme <3 çok erken verdin zaten kan testiniMaalesef gebelik yokvücudum benimle dalga geçiyor sanırım
Evet ya 3’u ya 5’ibende ilk deniyorum bu ay bakalım merakla bekliyorum :) :) hatta sizinde sanırım bat 5 di değil mi öyle okudum sanki :)
Kan testin ne çöktüMaalesef gebelik yokvücudum benimle dalga geçiyor sanırım
İnsallahh bu ay olur hayirlisiylaÇok az etkisi ba
Çok az etkisi vardı .
Yer olarak mı diyorsunuz .
Münih Almanya
Avukat sendikası mı diyorlar Türkçede orda sekreter olarak çalışıyorum.
Mesleğim bitti geçen sene evlendim
Bu sene planda inşallah çocuk var
Sen nerde yaşıyorsun
Değeriniz kaç çıktı ki. Daha bata varsa az çıkması normal. Benim reglden 3 gün önce 1.55 çıkmıştı yok demişlerdi. Reglden 1 gün sonra 70 ile öğrenmiştim. Umut olması için yazıyorumMaalesef gebelik yokvücudum benimle dalga geçiyor sanırım
Kasıkta iğne batması oluyor genelde ama tabiki belirtiler kişiden kişiye göre değişirkızlar gebelikte ilk haftada karında iğne batması olur mu
Kaç çıktı değerinizMaalesef gebelik yokvücudum benimle dalga geçiyor sanırım
Oooo onlar maşallah kaç yaşında yapıyorlar zaten genelde Almanyada bende 2 çocuk falan görüyorum en fazla :) Türkiyede maşallahımız var biz en erken hangi yaş aklına geliyorsa o zaman oluyor :) etkisi geçmiştir o zaman hapın faln kalmamıştır :):)Ben özellikle yüzde yüz koruyucu istemiyordum. Zaten 3 ay kullandim sonra her yerimde allerji oldu . Hemen biraktm. Burada kimseye kolay kolay vermiyorlar dogum kontrol hapi.
Ben almanlara göre cocuk icin daha Cok genc oldugum icin bana verildi .
Almanlar en erken 32 33 cocuk yapyiorlar
inşallah böyleEvet ya 3’u ya 5’iinsallahh olur hepimizin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?