- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #1.061
O zaman sıkıntı yokturCanım ben miyom ameliyatı geçirdiğim için doktora düzenli gidiyorum 1 yıldır herhangi bir şey demedi gördüğü bişey olmadı ama geçen ayla bu ay geldi o kanama sadece o yüzden hamilelik olmazsa bu ay doktora özellikle gidip soracağım inşallah
Canım hamile kalmaya çalıştığım için hep doktora gidiyorum 15 günde bir hep bakıyor kontrol çok şükür bi şey yok şimdilik polipler nadir olarak tekrarlanıyor özellikle yapım işlemi çok önemli benim doktorum kökünü yakarak almıştı tekrardan oluşmaması içinAmeliyat sonrası tekrarvgerekebilir demişti Dr inş öyle olnaz kimseninde icinde bizimde, sen kontrole gittin mi ins sıkıntı yok di mi?
Nerdeydi seninki? Benimki üstteymiş ve gonolf sonrası oldu, hirmon yüklemesi belkide buna yol açıyordur, Dr um bana bunu ima etmişti.
Sende düzensizlik sık olur muydu?
Adet sonrası sence yumurtlama kanaması olabilir mi hic o kadar erken olur mu bilemedim.
Ay hadi bakalimSizinle ayni durumdayiz. Gunler de ayni. Uyku bende de asiri cok
Evde bir tane erken testim var. Yapabilirim ama su an cok daha erken olur heralde. Adet tarihinden 3 gun once falan yapabilirimAy hadi bakalimSiz erken test yapmayi dusunuyor musunuz?
Aynen bence de. Ya da adetten 5 gun once vs de olabilir. Aslinda yerlesme kanamasi gibi hafif bir kanama gorsem hemen yapicam. Ama sadece uykuluydum gun icinde :/ bende sizdeki gibi kasik agrilari falan baslamadiEvde bir tane erken testim var. Yapabilirim ama su an cok daha erken olur heralde. Adet tarihinden 3 gun once falan yapabilirim
Ayy ben gebe değilim dahaKuzum hayırlı olsun, yerleşme ağrısını hissedenleri okudum biraz, sende de oldu mu?
Yaaa gerçekten çok güzel olurdu şimdi konuyu açarken listeyi yaparken en başta yazsaydık herkes bat tarihiyle birlikte bu bilgileri de verirdi en baştan istesek herkes görüp yazabilir mi bilmiyorum istersen yorum olarak yazayım görenler bilgileri yazarsa bende eklerimturuncu agac canim sana bir sey soyleyecegim. Ben Norvecte yasiyorum, Norvecte de ayni kadinlar klubunun aynisi var, kvinne guiden adinda. Orda da boyle her ay hamilelik bekleyen uyelerin listesi yapiliyor bizdeki gibi. Fakat onlar bir de listeye, yas, kacinci cocuga hamile kalinmaya calisindigi, kay aydir denendigi, ovulasyon tarihi ve beklenen adet gunu(bat)’i da ekliyorlar. Boylece insanlar biraz olsun bilgi edinebiliyor ya da ne bileyim fikir oluyor. Acaba daha iyi olur muydu biz de listelerimize boyle eklesek? Gerci bizdeki listeler de cok uzun uye sayisindan dolayi ama orda admin degil insanlar kendileri dolduruyorlar bosluklari listede
Merhaba hoşgeldinn bende düşük yaptım kürtaj oldun mı kaç aylıktıHerkese merhaba benim de 17 Ağustos bat henüz reglim yeni bitti 2 günde bir yaparak bitkisel birkaç şey içiyorum 2 ay önce düşük yaptım inşallah çok zaman geçmeden gebe kalabilirim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canımmm inşallah hepimiz bebişlenirizO zaman sıkıntı yokturİnşallah geçerde hamilelik oluşur gerek kalmaz
Canım 6 haftalikti kürtaj olmadım canım hoşbulduk senin kaç haftalikti ne zaman yaptın ben 27 Haziran düşük olduMerhaba hoşgeldinn bende düşük yaptım kürtaj oldun mı kaç aylıktı
Benimki 2 aylıktı 9 nisanda kürtaj oldum 1 ay korundum 3 aydır uğraşıyorum bakalım hayırlısı olsunCanım 6 haftalikti kürtaj olmadım canım hoşbulduk senin kaç haftalikti ne zaman yaptın ben 27 Haziran düşük oldu
Ins gelmez o kırmızılarAyy ben gebe değilim dahayanı inşallah oyleyimdir de yanlış olmuş sanırım pazar günü gelmezse eğer regl bahsederim inşallah
Ing mi konuşuluyor orda canım?turuncu agac canim sana bir sey soyleyecegim. Ben Norvecte yasiyorum, Norvecte de ayni kadinlar klubunun aynisi var, kvinne guiden adinda. Orda da boyle her ay hamilelik bekleyen uyelerin listesi yapiliyor bizdeki gibi. Fakat onlar bir de listeye, yas, kacinci cocuga hamile kalinmaya calisindigi, kay aydir denendigi, ovulasyon tarihi ve beklenen adet gunu(bat)’i da ekliyorlar. Boylece insanlar biraz olsun bilgi edinebiliyor ya da ne bileyim fikir oluyor. Acaba daha iyi olur muydu biz de listelerimize boyle eklesek? Gerci bizdeki listeler de cok uzun uye sayisindan dolayi ama orda admin degil insanlar kendileri dolduruyorlar bosluklari listede
Hayır Norveççe konuşuyorlar, yani bizdeki gibi onlarda hiç kür vs uygulayan görmedim. Ovülasyon testi ile takip ediyorlar mutlaka, gunde 2 kere test yapıyorlar emin olmak için, 1 seneden önce sanırım kimse yumurtalarına vs baktırmıyor, ondan sonra da tüp bebek deneniyor zatenIng mi konuşuluyor orda canım?
Ve yumurta kalitesi için neler tavsite ediliyor?
Haklısınız . Allah bakabilen ve isteyen herkese nasip etsin . Ben almanyada yaşıyorum ve etrafımda o kadar çok aldıran var ki . İnanki böyle görünce çok sinir oluyorum. Yıllarca evlat hasreti çekenler varhiç umutsuzluğa kapılmayın inşallah hayırlısıyla bebişiniz sizi bulacak yola devam :) regl olmadığınız sürece her zaman bir umut vardır olsa bile diğer aylar için umudumuzu yüksek tutalım güzel enerjiler gönderelimm
Bende Almanya’da yaşayan bir insanım . Burada 1 sene boyunca olmuyorsa erkegün spermlerine bakılıyor önce .Hayır Norveççe konuşuyorlar, yani bizdeki gibi onlarda hiç kür vs uygulayan görmedim. Ovülasyon testi ile takip ediyorlar mutlaka, gunde 2 kere test yapıyorlar emin olmak için, 1 seneden önce sanırım kimse yumurtalarına vs baktırmıyor, ondan sonra da tüp bebek deneniyor zaten
Alanyaya tatile gelcm insallah ayin 6 sindaBence de harika olur . Antalyadayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?