- 20 Kasım 2016
- 175
- 103
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.021
merhaba,bat 17 ağustos ekler misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler ilk hamişimiz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar selam dün 3.5 tı betahcg m bugün sabah baktık 12.4
Hayır daha belirti yok. Olursa da Kaç güne olur bilemiyorumVar mı belirtiler?
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için . Yaklaşık 7 aydır doğum kontrol hapını bıraktım .hiç umutsuzluğa kapılma canım, bu işler hiç belli olmaz, sonuçta biz kendi tahminlerimizi yazıyoruz, 10 gün gördüğünden nasıl eminsin, belki durum farklıdır, Allahtan ümit kesilmez, çalışmalara devam :) burada hepimiz bekleyişteyiz yalnız olmadığını bilmek iyi gelir belkÇok çok
Valla normalde 1.750 ben 750 tl ödedim kampanya vardı
ya yok hissedilmemesi mümkün değil aslında acı yok sadece o sıvı gazın varmış yada idrara acayip sıkışmışsın gibi kasılma yapıyoGeçmiş olsun, alttan muayenedeki gibide hissediliyor mu?
hiç hissedilmediğini diyorlarda.
Haklısınız . Allah bakabilen ve isteyen herkese nasip etsin . Ben almanyada yaşıyorum ve etrafımda o kadar çok aldıran var ki . İnanki böyle görünce çok sinir oluyorum. Yıllarca evlat hasreti çekenler varhiç umutsuzluğa kapılmayın inşallah hayırlısıyla bebişiniz sizi bulacak yola devam :) regl olmadığınız sürece her zaman bir umut vardır olsa bile diğer aylar için umudumuzu yüksek tutalım güzel enerjiler gönderelimm
HSG Radyoloji İstanbul\Ataköy de indirim vardı şansımaÇok iyi nerede çektirmiştiniz
Üniversite hastanesinde çekiliyor dediler banada ama cihazın eski olduğunu söyledi doktor cesaret edemedim 3 aydır bekliyorumHSG Radyoloji İstanbul\Ataköy de indirim vardı şansıma
gerçekten nasıl kıyıyorlar ben hiç anlamıyorum çok korkunç bişey yani insanlar olsun diye ne umutlarla bekliyorlar onlarda rahatça aldırıyorlarHaklısınız . Allah bakabilen ve isteyen herkese nasip etsin . Ben almanyada yaşıyorum ve etrafımda o kadar çok aldıran var ki . İnanki böyle görünce çok sinir oluyorum. Yıllarca evlat hasreti çekenler var
Ne zaman denemiştiniz acaba:)Erken gebelik testi denedim onda silik çıktı canım
çok geçmiş olsunn canımm birşey diyeceğim polip konusunda yumurtlama kanaması sanmıştınız ya ne kadar kanama oluyordu uzun mu sürüyordu adetiniz ??Ne yazıkki öyle kendimden örnek vereyim kuzum adetlerim düzenlidir 27-28 günde bir olurum şu an kadar bi hastalık vs geçirmedim.hemen ilk ay olur sandım gittim pko var dediler adetlerim düzenlimdedim olabilir dediler. Daha sonra ultrasonda polip göründü 0.7 cm ( ama bu belirti vermişti ara kanamalarım olurdu 14. Günde yumurtlama kanamasıdır dedimpolipmiş ) 2 kez femara denedim tutmadı o sırada polip 1.7 cm oldu büyümez diyen doktorlar hepsi şaşırdı yalnızca bir doktor dışında neyse baktım olmuyor 7. Ayda hsg çekildim ve sağ tüp tıkalı çıktı hsg sırasında basınçlı ilaçla açtılar 2 gün sonra polipi aldırdım ondan 2 ay sonrada hamile kaldım ama ne yazıkki 2 aylıkken kaybettim işte böyle canım içeri bir kez girince çakamıyorsun
Hayır canım adetlerimde asla şaşma uzama kısalma olmazdı yalnızca adetin tam 14. Günü kanama olurdu ama böyle bazen pembe bazen kahverengi akıntı şeklinde 3-4 gün sürerdiçok geçmiş olsunn canımm birşey diyeceğim polip konusunda yumurtlama kanaması sanmıştınız ya ne kadar kanama oluyordu uzun mu sürüyordu adetiniz ??
Aminnn canım hepimize inşallahhhj İnşallah hepimiz güzel haber alırızTebrikler ilk hamişimiz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah teşekkür ederiminşallah hamilelik belirtisidirr çok az kalmış öğrenmenize hayırlısı olsuunn :)
Yaaa maşallah ne güzel olmuş öyleCanım benim adet düzensizliğim vardı çok kilo aldığım için.hemen çocuk istediğim için klomen verdi doktor ilk kutuda hamile kaldım
Sizinle ayni durumdayiz. Gunler de ayni. Uyku bende de asiri cokBu arada ben de 21nde yumurtladim. Sadece 20sini ve 22sini degerlendirebildik. Takvimde bat 5 Agustos gosteriyor, daha 8 gun var. Hicbir belirtim yok sadece bugun cok uykuluyum. Test icin erken sanirim daha
Iyi olur ya, adet sonrası seyr nasıl işliyor bakalımTabi ki akşam üzeri düzeneleyip yazayım
Kuzum hayırlı olsun, yerleşme ağrısını hissedenleri okudum biraz, sende de oldu mu?Yaaa maşallah ne güzel olmuş öyle
Bende sizlerle aynı durumdayım günlerimiz aynı. Bende de belirti yokSizinle ayni durumdayiz. Gunler de ayni. Uyku bende de asiri cok