- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #1.001
Canım ben 6 gün kala normal 10 liralık testlerle öğrenmiştim yani onda da çıkabiliyor yumurta çatlatma iğnesi kullandıysan ama tabiki erken testler daha net cevap verebilirKizlar adet tarihinden once hamilelik testi yapmak istersek bu erken sonuc verenlerden mi almaliyiz? Peki adet tarihini de gecerse ve hala daha adet olmadiysak o zaman mi normal test kullaniyoruz? Ay kafam karisti benim :/
Hayir igne kullanmadim. Aslinda soyle, ben yurt disinda yasiyorum. 28 yasindayim. Ilk cocuguma hamile kalmaya calisiyorum daha ilk bu ay denedik. Gecen haftalarda saglik ocagina gittim, kan testi yaptirdim. Folik asit, B12, D vitamini kullanmami istedi. Aslinda cok istiyorum bir doktora muaneye gitmek, yumurtalarima baktirmak, kistim var vs diye ama oyle ters giden bir durum olsa bilirdim degil mi? Kusura bakmayin cok cahilim bu konularda :/ daha yeni yeni ogreniyorum her seyi.. ayda 1 kez mutlaka adet olurum ama saat gibi duzenli mi hic dikkat etmedim bu zamana kadar.. sadece haziran ayindaki adet tarihim ile temmuz ayindaki adet tarihim arasinda 30 gun vardiCanım ben 6 gün kala normal 10 liralık testlerle öğrenmiştim yani onda da çıkabiliyor yumurta çatlatma iğnesi kullandıysan ama tabiki erken testler daha net cevap verebilir
Evde kendin test yapmış miydin benim de 5 gün var test yaptım birsey çıkmadıycanm yapmadım erken diye
Çatlamadan sonra 11. Gün canımYa tebrik ederimkaçıncı gün kan testi verdiniz benim catlamadan tam 7 gün geçti de
Yok canım yapmadım erken diye belirti olunca kan verdim 12 çıkmasına rağmen bugün meraktan idrar testi yaptım çıkmadı canım idrarda kanda çıktıktan 5 gün sonra çıkıyormuş belirtin varsa kan verEvde kendin test yapmış miydin benim de 5 gün var test yaptım birsey çıkmadı
Doktorlar ilk 12 ay denemeyi öneriyorlar bir sorun yoksa ilk muayeneme gittiğimde doktor pko olduğumu bilememişti ki zaten pko belirtilerim yok benim 3-4 ay sonra farklı bir doktora gittim ve orda öğrendim kist vs alttan ultrasonda görünüyor. Ama mutlaka şu an türkiyedeyseniz iyi bir doktora gitmenizi öneririm detaylıca incelemesi için bütün hormon testlerinizi de yaptırın mutlaka inşallah bir an önce hamile kalırsınızHayir igne kullanmadim. Aslinda soyle, ben yurt disinda yasiyorum. 28 yasindayim. Ilk cocuguma hamile kalmaya calisiyorum daha ilk bu ay denedik. Gecen haftalarda saglik ocagina gittim, kan testi yaptirdim. Folik asit, B12, D vitamini kullanmami istedi. Aslinda cok istiyorum bir doktora muaneye gitmek, yumurtalarima baktirmak, kistim var vs diye ama oyle ters giden bir durum olsa bilirdim degil mi? Kusura bakmayin cok cahilim bu konularda :/ daha yeni yeni ogreniyorum her seyi.. ayda 1 kez mutlaka adet olurum ama saat gibi duzenli mi hic dikkat etmedim bu zamana kadar.. sadece haziran ayindaki adet tarihim ile temmuz ayindaki adet tarihim arasinda 30 gun vardi
AbEvde kendin test yapmış miydin benim de 5 gün var test yaptım birsey çıkmadı
teşekkür ederimmmmm herkes iyi haber alır inşallahhhhhaa ilk hamişimiz hayırşlı olsunnnn :))))
Anladim yani adet duzenli olsa dahi ve ya herhangi bir belirti olmasa bile bir sorun olabilir, muayene edilmekte fayda var. Ne yazik ki Turkiyede degilim, kasim ayi gibi gelmeyi dusunuyordum. Neyse bakalim kasim ayina kadar normal deneyelim, eger olmazsa geldigimde mutlaka muayene olacagimDoktorlar ilk 12 ay denemeyi öneriyorlar bir sorun yoksa ilk muayeneme gittiğimde doktor pko olduğumu bilememişti ki zaten pko belirtilerim yok benim 3-4 ay sonra farklı bir doktora gittim ve orda öğrendim kist vs alttan ultrasonda görünüyor. Ama mutlaka şu an türkiyedeyseniz iyi bir doktora gitmenizi öneririm detaylıca incelemesi için bütün hormon testlerinizi de yaptırın mutlaka inşallah bir an önce hamile kalırsınız
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu benim 2. ayım bakalım hayırlısı artık :)Bencede beklemeni öneririm o zaman yakınımın tüp bebek yaptırmasındaki sebebi sanırım tüplerini kapatmasıydı ama ilk denemesinde de kaldı zaten inşallah bir an önce sende kalırsın canım
aaa burda teste negatifi alanların iyi okuması gerekn bi mesaj bu :) idrarda değerler epey yükseldikten sonmra görebiliyoruz. hemen umutsuzluk yasamayalım negatifi görüpYok canım yapmadım erken diye belirti olunca kan verdim 12 çıkmasına rağmen bugün meraktan idrar testi yaptım çıkmadı canım idrarda kanda çıktıktan 5 gün sonra çıkıyormuş belirtin varsa kan ver
Maşallahh güzelce artsın inşllah sağlıkla huzurla darısı başımıza aminnnKızlar selam dün 3.5 tı betahcg m bugün sabah baktık 12.4
Ne yazıkki öyle kendimden örnek vereyim kuzum adetlerim düzenlidir 27-28 günde bir olurum şu an kadar bi hastalık vs geçirmedim.hemen ilk ay olur sandım gittim pko var dediler adetlerim düzenlimdedim olabilir dediler. Daha sonra ultrasonda polip göründü 0.7 cm ( ama bu belirti vermişti ara kanamalarım olurdu 14. Günde yumurtlama kanamasıdır dedimpolipmiş ) 2 kez femara denedim tutmadı o sırada polip 1.7 cm oldu büyümez diyen doktorlar hepsi şaşırdı yalnızca bir doktor dışında neyse baktım olmuyor 7. Ayda hsg çekildim ve sağ tüp tıkalı çıktı hsg sırasında basınçlı ilaçla açtılar 2 gün sonra polipi aldırdım ondan 2 ay sonrada hamile kaldım ama ne yazıkki 2 aylıkken kaybettim işte böyle canım içeri bir kez girince çakamıyorsunAnladim yani adet duzenli olsa dahi ve ya herhangi bir belirti olmasa bile bir sorun olabilir, muayene edilmekte fayda var. Ne yazik ki Turkiyede degilim, kasim ayi gibi gelmeyi dusunuyordum. Neyse bakalim kasim ayina kadar normal deneyelim, eger olmazsa geldigimde mutlaka muayene olacagim
Anladim, cok gecmis olsun. Yumurtlama oncesinde berrak, akiskan, yumurta aki kivaminda akintiniz geliyor muydu? Umarim tekrardan bir bebek nasip olurNe yazıkki öyle kendimden örnek vereyim kuzum adetlerim düzenlidir 27-28 günde bir olurum şu an kadar bi hastalık vs geçirmedim.hemen ilk ay olur sandım gittim pko var dediler adetlerim düzenlimdedim olabilir dediler. Daha sonra ultrasonda polip göründü 0.7 cm ( ama bu belirti vermişti ara kanamalarım olurdu 14. Günde yumurtlama kanamasıdır dedimpolipmiş ) 2 kez femara denedim tutmadı o sırada polip 1.7 cm oldu büyümez diyen doktorlar hepsi şaşırdı yalnızca bir doktor dışında neyse baktım olmuyor 7. Ayda hsg çekildim ve sağ tüp tıkalı çıktı hsg sırasında basınçlı ilaçla açtılar 2 gün sonra polipi aldırdım ondan 2 ay sonrada hamile kaldım ama ne yazıkki 2 aylıkken kaybettim işte böyle canım içeri bir kez girince çakamıyorsun
Benide ekler misin bat 20 ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Var mı belirtiler?İnşallah diyelim
Ya çok sevindim, hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inşHayırlı olsun canımgüzelce artısın inşallah
Kaç gün var adetine erken öğrenmişsin
Kuzum bu ay 31 çekiyor, beni 6 ağustosa yaz.kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Süper o zaman hala ümit var bendeYok canım yapmadım erken diye belirti olunca kan verdim 12 çıkmasına rağmen bugün meraktan idrar testi yaptım çıkmadı canım idrarda kanda çıktıktan 5 gün sonra çıkıyormuş belirtin varsa kan ver
Erken gebelik testi denedim onda silik çıktı canımaaa burda teste negatifi alanların iyi okuması gerekn bi mesaj bu :) idrarda değerler epey yükseldikten sonmra görebiliyoruz. hemen umutsuzluk yasamayalım negatifi görüp
Tabi ki akşam üzeri düzeneleyip yazarmYa çok sevindim, hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inş
Yumurtlamadan itibaren tüm belirtilerini yazar mısın
Aynen öyle hayırlısı olsunÜzülme, ne yapalim bi dahaki aya bekleriz yine inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?