- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
- #8.121
Suan adet oluyorum gibi , söktürür degil miDırek sıcak duya koy 3dakıka kaybat agzını kapat 5 dk dinlensin ıç cnö
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan adet oluyorum gibi , söktürür degil miDırek sıcak duya koy 3dakıka kaybat agzını kapat 5 dk dinlensin ıç cnö
Sağol güzel kardeşim asla pes etmicem sadece yine zorlu yorucu bir savaşa gircem yeterince yıprandım yinede vardır Rabbimin bildiği hayırlısı allahimdan pes etmem asla da üzüldüm sadeceRabbim tez vakitte mucizene kavuştursun seni güzel arkadaşım. Hiç üzülme hic pes etme rabbim ol der ve olur. Dualarım seninle ve cümle cocuk isteyen kardeslerimle❤❤❤
Üzülmemek elde değil sana üzülme diyemem zaten üzül hemde fazlasıyla üzül ağla dok icini çünkü önümüzde ki ay gozyaslarin sadece mutluluktan olucak buna inan ❤❤❤❤❤Sağol güzel kardeşim asla pes etmicem sadece yine zorlu yorucu bir savaşa gircem yeterince yıprandım yinede vardır Rabbimin bildiği hayırlısı allahimdan pes etmem asla da üzüldüm sadece
Teşekkür ederim canim benim bu bile yetiyor insana İnşaAllah rabbim herkese nasip etsinÜzülmemek elde değil sana üzülme diyemem zaten üzül hemde fazlasıyla üzül ağla dok icini çünkü önümüzde ki ay gozyaslarin sadece mutluluktan olucak buna inan ❤❤❤❤❤
Ayyy işte şöyle kırmızı görmek öyle güzel kitebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla gelişip büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsinKızlar kan sonucum daha çıkmadı bende dün gece hafif bi sizi şeklinde kramp yaşadım ve korktum açıkçası bu gün bi test daha yapmak istedim çok şükür daha koyu cikti en üstteki adete 3 kala ortadaki 2 kala en alttaki de bu gün yaptım ilk idrarla yapmadim adete 1 kala
Eki Görüntüle 3119709
Çok teşekkür ederim güzelim allah razı olsun inşallah ❤❤❤❤❤Ayyy işte şöyle kırmızı görmek öyle güzel kitebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla gelişip büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsin
Tebrik ederim canım muhteşem yaa kip kırmızı maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına vermeye nasip etsinKızlar kan sonucum daha çıkmadı bende dün gece hafif bi sizi şeklinde kramp yaşadım ve korktum açıkçası bu gün bi test daha yapmak istedim çok şükür daha koyu cikti en üstteki adete 3 kala ortadaki 2 kala en alttaki de bu gün yaptım ilk idrarla yapmadim adete 1 kala
Eki Görüntüle 3119709
Kuzum Rabbim ne zaman vereceğini bilir ferah tut içini hepimiz her ay bir beklenti sonra kırmızı hobaaa dön başa ama bir ay öyle bir şey olacak ki zamanı gelince bizde yaşayacağız o güzel şeyleri inşallahKızlar sonuç negatif adete 4 var gerçi ama duphaston verdi adetin 2 veya 3 cu günü hormonlara bakilcak en azından. Kist yok ve bu doktor takibe aldı beni diğeri gibi yaomadibsukur moralim bozuldu mu evet bozuldu..... Ama sizler adına. Çok mutluyum Eylül ayı topigi açan kişi benide etiekt yapabilir mibata 4 var ama Allah bilir isini
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ediyorum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah❤❤Tebrik ederim canım muhteşem yaa kip kırmızı maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına vermeye nasip etsin
Canımmmm sen ne yaptın ne alemdesin kaç gün kaldı bata?Ayyy işte şöyle kırmızı görmek öyle güzel kitebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla gelişip büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsin
2-3 günüm kaldı canım bekliyorum tatilden dönüyoruz kasıklarımda ağrı devam ediyor belim ağrıyor adet olacakmışım gibi hayırlısı artık bakalım canım tatilden dönüyoruz yol aşırı yoruyor az kaldı bi eve gidebilsemCanımmmm sen ne yaptın ne alemdesin kaç gün kaldı bata?
Kiz aslında sadece üzüldüm çünkü ben sadece prolaktin yüzünden kalamiyirum oda epilepsi ilacı yukseltiyo ve bunu duyar duymaz hormonlara bakalım ona gire yol cizcez dedi kendi başına yardım olmadan ilaç desteği olmadan takip edilmeden anne olamazsın dedi bu canımı sıktı sadeceKuzum Rabbim ne zaman vereceğini bilir ferah tut içini hepimiz her ay bir beklenti sonra kırmızı hobaaa dön başa ama bir ay öyle bir şey olacak ki zamanı gelince bizde yaşayacağız o güzel şeyleri inşallah
Yaaa o ağrı sancılar hepsi bebiştendir inşallah Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun peki2-3 günüm kaldı canım bekliyorum tatilden dönüyoruz kasıklarımda ağrı devam ediyor belim ağrıyor adet olacakmışım gibi hayırlısı artık bakalım canım tatilden dönüyoruz yol aşırı yoruyor az kaldı bi eve gidebilsem
Aslında takip eşliğinde daha iyi olur her şerde bir hayır vardır canımKiz aslında sadece üzüldüm çünkü ben sadece prolaktin yüzünden kalamiyirum oda epilepsi ilacı yukseltiyo ve bunu duyar duymaz hormonlara bakalım ona gire yol cizcez dedi kendi başına yardım olmadan ilaç desteği olmadan takip edilmeden anne olamazsın dedi bu canımı sıktı sadece
İnşallah canım rabbim sizede versin hayırlı şekildeçok guzel bır haber canım tebrık ederım cok sevındım darısı basımıza ınsallah amın amın cok amın :)
Amiin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsinAy hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin