- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
- Konu Sahibi turuncu agac
- #8.081
Bence gayet güzel balım hiç korkmaÇok teşekkür ederim canım hepimize sağlıkla hayırla nasip olsun. Bugün yine kan vereceğim inşallah sağlıklı artış olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence gayet güzel balım hiç korkmaÇok teşekkür ederim canım hepimize sağlıkla hayırla nasip olsun. Bugün yine kan vereceğim inşallah sağlıklı artış olur.
Vallah bide bana sor sen hayır herşey olabilir kist yok nasılsa ya bebek var yada yok dubhaston kullanan varmı ya bana bilgi verir misinizAz kaldı canim heyecan dorukta
Ay hadi gözün Aydın balım İnşaAllah çok sevindim balım hayırlısı olsun sağlıcakla kucakla hemiiiiiiiiKızlar kan sonucum daha çıkmadı bende dün gece hafif bi sizi şeklinde kramp yaşadım ve korktum açıkçası bu gün bi test daha yapmak istedim çok şükür daha koyu cikti en üstteki adete 3 kala ortadaki 2 kala en alttaki de bu gün yaptım ilk idrarla yapmadim adete 1 kala
Eki Görüntüle 3119709
Saol kuzum çok saol su kan bi çıksaydı bi oh deseydim akşam acile gidip muayne olsam mı sizce kızlar bi akıl verin bana ne diyosunuzzzzAy hadi gözün Aydın balım İnşaAllah çok sevindim balım hayırlısı olsun sağlıcakla kucakla hemiiiiiiii
Kesinlikle katılıyorum tam tüp bebeğe gidecekken hamile olduğunu öğrenen çok var mfk ürünlerini kullananlardan. İnşallah size de hepimize umut olurBizimde yumurtlama donemlerini pek verimli kullanamadik .zsten tek tupum alindi diger tupumdede minimal gecis var cikolata kistim var ortalkk karisik yani.:)tup bebek icin gidecektik ama onvce bi kullanmak istedim.arkadasim tek tuple kaldi mfk urunuyle hemde ilk ayda etki edecegine ediyor demekki.umarim bizede etki eder
Olsa benim çocuğum olurdu ya hamile kalmadan önce 6-7 ay kadar kullanmıştım hamilelikte de 3 ay kullandım. Öyle bir saçmalık olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Kızlar folik asit çocuklarda otizim yapıyormuş diye bir şey okudum az önce
Sizce bu olabilir mi?
Yaaa çok sevindim sağlıkla alırsın inşallah kızını kucağınaBizde çok şükür iyiyiz canım. Şu ana kadar herşey yolunda. cinsiyetimizde belli oldu. Kızımız olacak Allah kısmet ederse
Kadın doğum acilinie gidersen hamiley ve sancım var korkuyorum de doktorum da sancin olunca acile cik dedi de bakarlarSaol kuzum çok saol su kan bi çıksaydı bi oh deseydim akşam acile gidip muayne olsam mı sizce kızlar bi akıl verin bana ne diyosunuzzzz
Ay hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ay kızlar kan testi in sonucunu öğrendim e nabız dan şimdi 122. 87 çıktı bu sanırım hamileyim demek oluyor yani dimi valla kadın doğuma gitmeden içim rahat etmicek
Kesinlikle folik asit tam tersi çocuk sağlığı için kullanılan bir takviye gıdası yani vücuttaki bütün vitamin değerlerini dengede tutuyor doktorum sağlıklı bir hamilelik için kullanılmasında yanayım dediydi banaOlsa benim çocuğum olurdu ya hamile kalmadan önce 6-7 ay kadar kullanmıştım hamilelikte de 3 ay kullandım. Öyle bir saçmalık olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Dedig8n gibi yapayım kuzum eşim 4 te geliyo o gelsin onunla bi gidip geliyim içim rahatlasinKadın doğum acilinie gidersen hamiley ve sancım var korkuyorum de doktorum da sancin olunca acile cik dedi de bakarlar
Bencede kuzum ben. Gorumcemi öyle götürmüştümDedig8n gibi yapayım kuzum eşim 4 te geliyo o gelsin onunla bi gidip geliyim içim rahatlasin
Yumurtlamadan önce geldi ve bitti.Akıntım yumurtlama zamanı başladı kuzum bi kaşık kadar vardı sonrasında yavaş yavaş azaldi
Ovuladyonlada denedin mi?Kızlar kan sonucum daha çıkmadı bende dün gece hafif bi sizi şeklinde kramp yaşadım ve korktum açıkçası bu gün bi test daha yapmak istedim çok şükür daha koyu cikti en üstteki adete 3 kala ortadaki 2 kala en alttaki de bu gün yaptım ilk idrarla yapmadim adete 1 kala
Eki Görüntüle 3119709
Tamam bebegm saolBencede kuzum ben. Gorumcemi öyle götürmüştüm
Yok hic ovu testi yapmadm canimOvuladyonlada denedin mi?
Hiç belli olmaz her gebelik bir deil kuzumYumurtlamadan önce geldi ve bitti.
3.günüm çatlamada akinti yok.
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar kan sonucum daha çıkmadı bende dün gece hafif bi sizi şeklinde kramp yaşadım ve korktum açıkçası bu gün bi test daha yapmak istedim çok şükür daha koyu cikti en üstteki adete 3 kala ortadaki 2 kala en alttaki de bu gün yaptım ilk idrarla yapmadim adete 1 kala
Eki Görüntüle 3119709
Çok teşekkür ederim canım isteyen herkese nasip olsun inşAllah ❤Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
InsallahKesinlikle katılıyorum tam tüp bebeğe gidecekken hamile olduğunu öğrenen çok var mfk ürünlerini kullananlardan. İnşallah size de hepimize umut olur