- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.321
Bende baktım çok tatliş
deşifre ediyorum kendımı @aysedemirelblog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deşifre ediyorum kendımı @aysedemirelblog
Olabilir mi kız bu değerlendirme yapıldı şükür hayırlısı saliya kadar dinlencemVaayyy süper bu mutlaka değerlendir
Ben bugün doktora gittim yumurtam 17 mm olmuş ama daha çatladı mı bilmiyoruz bu hafta da değerlendirip test yapcam inş olurDaha önce yeniyordur ya ben bugün içtim ama bir bardak suyla etkisi olur mu sanmıyorum zeytinyağlı inciri adet oldugum günden beri düzenli yedim ama. Eşime de keçiboynuzu kürü yaptım.
Yumurtaliklara hangi günlerde bakiyor yani büyüdüğünü vs kac gun aralıklarla çağırıyor muayene vajinal ultrasonlami oluyorBen bugün doktora gittim yumurtam 17 mm olmuş ama daha çatladı mı bilmiyoruz bu hafta da değerlendirip test yapcam inş olur
Doktor söyledi mi şu şu günlerde değerlendir diye? Ben hiç doktorla takip etmedim. İnşallah tutarBen bugün doktora gittim yumurtam 17 mm olmuş ama daha çatladı mı bilmiyoruz bu hafta da değerlendirip test yapcam inş olur
Kızlar ben sabah regl oldum diyr üyeliği kapatacaktım, gece ankaradan antalyaya geldik, regl oldum diye üzüldüm diye biraz alkol alıp kafa dağıtmaya karar verdik. Ama içim rahat etmedi, kızımda da regl olduğum için ben yine de alkol almadan test yapayım dedim. Sonucu ekliyorum
Çok iyi yapmışsın var büyük ihtimalleKızlar ben sabah regl oldum diyr üyeliği kapatacaktım, gece ankaradan antalyaya geldik, regl oldum diye üzüldüm diye biraz alkol alıp kafa dağıtmaya karar verdik. Ama içim rahat etmedi, kızımda da regl olduğum için ben yine de alkol almadan test yapayım dedim. Sonucu ekliyorum
Norml testle de yaptım orda da var.Çok iyi yapmışsın var büyük ihtimalle
Hayırlı haberler alırız inşallahOlabilir mi kız bu değerlendirme yapıldı şükür hayırlısı saliya kadar dinlencem
Ay hadi gözün aydın kuzummmm var bunda yaaNorml testle de yaptım orda da var.
Birazdan yine yapıcam
Amin inşallah hayırlı haberleri hep beraber alırız İnşaAllahHayırlı haberler alırız inşallah
Adetim 27 26 günde bir. 14 ve 16. Günleri değerlendirdik sadece. Bi kere doktora gitmiştin 18. Gün hala yumurtam olduğunu söylemişti onu düşünerek bu ay bir şey beklemiyodum aslında kesin denk gelmedi diye ama oldu şükür :)Sen nasıl değerlendirme yaptın neler oldu belirti olarak anlatır mısın kısaca ? :)
Buda senin mucizen kuzum hayirli olsun normal regl mi oldun en son sanki lekelenmem var demiştin hatırlıyorum. Kan dada baktir hemenKızlar ben sabah regl oldum diyr üyeliği kapatacaktım, gece ankaradan antalyaya geldik, regl oldum diye üzüldüm diye biraz alkol alıp kafa dağıtmaya karar verdik. Ama içim rahat etmedi, kızımda da regl olduğum için ben yine de alkol almadan test yapayım dedim. Sonucu ekliyorum
Gecmis olsun canim. Benimde tek tüp kapaliydi acildi hsg ileKızlar şimdi hsgden çıktım iki tüptede hafif uağışıklıklar varmış açtım dedi moralim bozuldu açılan tüpler hamile kalan var mı acaba
Saglikla kucagina alirsin insallah canimKızlar merhaba ! 2 düşükten sonra Allah’a şükğrler olsun ki ben de bugün pozitiflik haberini aldım
Bat yarın. Yerleşme kanaması tarzında lekelenmelerim oldu . Riskli gebelik olduğu için benim durumum pazartesi hemen perinatolojiye gideceğim
Kuzu sen bunu demiştin yaa ozellikle kan pihtisi var dediginde benim icimden yerlesme kanamasimi diye gecmisti. Ve gercektende oyleymis. Cok mutlu oldum saglikla kucagina alKızlar bat cumartesi,
Kahverengi akıntım gelmeye başladı. İçinde minicikte bir kan pıhtısı.
Normalde bat bugündü ama yumurtlama gecikince 20 sine sarkmıştı.
Sanırım bu ay da olmadı nasip
İnşallah diğer hamilelik haberlerinizi yazarız burayaGecmis olsun canim. Benimde tek tüp kapaliydi acildi hsg ile