- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi turuncu agac
- #6.821
Kızlar dün teyzemler sen hamılesın dediler bana gozleırm den kırpıkleom den anlamışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bu testin üstünde adetin gecikmesinden 6 gün öncesine kadar yazıyor bu şu demek “adet günü” yani adete 6 gün kala demek değil resmen kelime oyunları ile bizi kandırıyorlar ya. Aslında adet olmamız gereken gün yapılırsa sağlıklı sonuç verir diyor. Normal testlerden ne farkın var o zaman senin dimi yani :) Ben de aldım dün geldi test bugün az önce yaptım yapmadan önce de kağıdı iyice okudum öyle yazıyor. kocaman negatifi ben de aldım artık ikna oldum bu ay bebek yok daha da test yapmam adetimi bekleyeceğim artık. Canım demem o ki senin daha adet olmana 6 gün varmış yani pozitifsen bile göstermeyebilir o yüzden biraz daha bekle testi öyle tekrarla.Kızlar salı günü test yapalım demiştik ben bugün yaptım bat a 6 gün var prodoctor test kalbim kadar temiz çıktı sabah idrarıyla yaptım özellikle. 5 tane daha var regle kadar her gün yapayım diyorum artabilir değil mi
Bence yarın sabah tekrar test yap geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir inşallah hamilesindirKIZLAR ADETİM ŞUAN 3 GÜNDÜR GEÇTİ EN SON AYIN 15 İNDE TEST YAPMIŞTIM NEGATİFTİ NORMALDE ADETİM GÜNÜ GÜNÜNE OLUR NEDEN BÖYLE OLDU ANLAMADIM BU AY ÇOK RAHATSIZLANDIM ANTİBİYOTİK FELAN İĞNE KULLANDIM BELKİ ONDANDIR POZİTİF OLSA 2 GÜN GECİKMEYLE ÇIKARDI HERALDE NORMAL GEBELİK TESTİ
ÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ Kİ HİÇ DUYMADIMBence yarın sabah tekrar test yap geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir inşallah hamilesindir
Olabiliyor tabi ki herkeste oluveren bir şey değil ama bazen ayda iki kez ya da çok geç yumurtlama oluyor öyle olunca döllenme de çok geç olabiliyor adet gününde değil de bir hafta sonra test pozitif anca çıkıyor meselaÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ Kİ HİÇ DUYMADIM
Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için canım bekliycem biraz daha o zamanOlabiliyor tabi ki herkeste oluveren bir şey değil ama bazen ayda iki kez ya da çok geç yumurtlama oluyor öyle olunca döllenme de çok geç olabiliyor adet gününde değil de bir hafta sonra test pozitif anca çıkıyor mesela
Evet umudunu kaybetmeden bekle inşallah pozitifi görürsünÇok teşekkür ederim bilgilendirmen için canım bekliycem biraz daha o zaman
Antibiyotik genelde geciktirir canimKIZLAR ADETİM ŞUAN 3 GÜNDÜR GEÇTİ EN SON AYIN 15 İNDE TEST YAPMIŞTIM NEGATİFTİ NORMALDE ADETİM GÜNÜ GÜNÜNE OLUR NEDEN BÖYLE OLDU ANLAMADIM BU AY ÇOK RAHATSIZLANDIM ANTİBİYOTİK FELAN İĞNE KULLANDIM BELKİ ONDANDIR POZİTİF OLSA 2 GÜN GECİKMEYLE ÇIKARDI HERALDE NORMAL GEBELİK TESTİ
Bende çikolata kisti var ama oda yapabilir mi bilmiyorum. Daha once hic bu kadar siskinligim olmamisti ellerim felan hep sis yuzuklerim sıkıyor yumurtalamadan sonraki 9 cu gunum bugün. Yüzüyorum, yürüyüş yapiyorum ama gecmiyorİnşallah canım teşekkür ederim bende hiç olmamıştı belirgin bu belirtiler vardı canım ve bir arkadaşımda aynı şikayetlerle hamile olduğunu öğrendi bence belirti yani farklı bir sorun yoksa ve önceden böyle bir durumun olmadıysa
Kız bizde tayinciyiz de o kadar çok gezmeyiz umarım can dayanmaz onaAlıştım artık pratikleştim iki günde de yerleştiririm evi eşimin işinden dolayı tayinciyiz durmadan
Canım çikolata kistini hiç bilmiyorum bence sen biraz daha bekle zaten bir haftaya belli olur inşallah gebeliktir ama değilse de ihmal etme bı baktirBende çikolata kisti var ama oda yapabilir mi bilmiyorum. Daha once hic bu kadar siskinligim olmamisti ellerim felan hep sis yuzuklerim sıkıyor yumurtalamadan sonraki 9 cu gunum bugün. Yüzüyorum, yürüyüş yapiyorum ama gecmiyor
masallaahhh canım,Benim de geçen ay 0.87 çıktı. Bu ay hamileyim. Seninki benden yüksek öyle düşün. AMH değeri çok belirleyici olmuyor tek başına diyolar. Foliküllerin incelenmesi gerekirmiş ayrıca
Aynen detaylı yazsın benım gibilere umut oldu sagolsun dün mutlu etti benı T thepinklawyermasallaahhh canım,
neler yaptın acaba bu ay
Her defasında doğruları söylediğim için sanırım artık söylemeyeceğim 1 yıl önce dış gebelik geçirmiştim hatta 1 yılı da geçti ama 6 aydın korunmuyoruz 6 ay detayını söylemesem daha iyi olacak sanırım. Cevabınız için çok teşekkür ederim8 aydır zaten birlikte hareket ediyoruz ondan önce 2 ay hazırlık sürecindeydik çok istediğimizi gördüğü için birlikte karar verebiliyoruz Ama 1, 1 buçuk yıldır deniyoruz diyebilirsiniz
Canım temmuzda adetim biter bitmez eşimle zeytinyağına incir koyup sabahları birer tane onu yedik. Aksu vital marka bi karışım almıştı eşim. Ondan yedik. Bir de keçiboynuzu pekmezi içtik. Bunu 1 hafta düzenli anca yapmışızdır. Ama ben yine de işe yaradığını düşünüyorum. bir de yumurtlayana kadar nerdeyse her gün ilişki oldu ve kımıldamadan en az yarım saat bacaklarımı duvara dayayıp bekledimmasallaahhh canım,
neler yaptın acaba bu ay