- Konu Sahibi turuncu agac
- #6.801
Cok teşekkürler sagolun Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sürecini anlatır mısın nasıl gebe kaldın ?Cok teşekkürler sagolun Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
7 8 aydır oğluma kardes olsun istiyoduk olmadi sonra doktora gittim adetin ikinci gunu doktor hic bir sıkıntı yok dedi klomen hap baslayqlim bu ay bi deneyelim dedi verdi her akşam 2 tane olarak 5gun kullandım bitti sonra 1 hafta 2 günde bir doktora gittim yumurta takibi yaptı sonrasında istediğimiz büyüklüğe gelmis yumurta dedi 3 gun ilişki günü önerdi ayin 1idi sonra 14unde kan testi yaparsin dedi bende 2gun gecti oyle dun aksam erken gebelik testi almıştım onu yaptim cok silik cikti sonra bu aksamda gidip kan verdim cok şükür ciktiCanim sürecini anlatır mısın nasıl gebe kaldın ?
Hayırlı olsun canım oglun kac yasinda benimde bir oğlum var kardeş istiyoruz biraz stres olsamda belirtilerin varmiydi peki7 8 aydır oğluma kardes olsun istiyoduk olmadi sonra doktora gittim adetin ikinci gunu doktor hic bir sıkıntı yok dedi klomen hap baslayqlim bu ay bi deneyelim dedi verdi her akşam 2 tane olarak 5gun kullandım bitti sonra 1 hafta 2 günde bir doktora gittim yumurta takibi yaptı sonrasında istediğimiz büyüklüğe gelmis yumurta dedi 3 gun ilişki günü önerdi ayin 1idi sonra 14unde kan testi yaparsin dedi bende 2gun gecti oyle dun aksam erken gebelik testi almıştım onu yaptim cok silik cikti sonra bu aksamda gidip kan verdim cok şükür cikti
Hayırlı olsun inşallah canım7 8 aydır oğluma kardes olsun istiyoduk olmadi sonra doktora gittim adetin ikinci gunu doktor hic bir sıkıntı yok dedi klomen hap baslayqlim bu ay bi deneyelim dedi verdi her akşam 2 tane olarak 5gun kullandım bitti sonra 1 hafta 2 günde bir doktora gittim yumurta takibi yaptı sonrasında istediğimiz büyüklüğe gelmis yumurta dedi 3 gun ilişki günü önerdi ayin 1idi sonra 14unde kan testi yaparsin dedi bende 2gun gecti oyle dun aksam erken gebelik testi almıştım onu yaptim cok silik cikti sonra bu aksamda gidip kan verdim cok şükür cikti
Adetin geçmesini beklemek en doğrusu canımGünaydın kızlar. Grupta değilim de birşey sormak istiyorum. Regle 4 gün kala yerleşme kanaması yaşadım. Yani dün yaşadım. Kaset test yaptım negatif çıktı. Doğrudur demi. Hamile değilimdir yani.
Esli set 2 bin kusurduNe kadarmış ürünler? Benim instagram hesabım olmadığı için bakamıyorum
Ay İnşaAllahHaklısın canım ben burda özel prof doktora gitcektim randevu çok ileri tarihe vardı gitmesi gelmesi muayenesi onlarda özel ilaçlar yazıyor bunun ücretini geçerdi hem vakit kaybetmemek için hemde içimden bi his bana bunu al dedi hastane bütçemi bunlara verdim inşallah faydasını görürüz
Ayyyyyyyyyy gözün aydın kuzummmm çok sevindim147.61 cikti kan sonucu
Canım dayanabilirsen en güzeli bat günü yapman öncesinde silik çizgi görsen bile kimyasal gebelik olabiliyor benim başıma geldi malesef bu ay eve test almadım daha az düşündüm cebimize de zarar her gün test benim bat dündü henüz regl olmadım otel de olduğum için pazartesi gününe kadar eğer regl olmazsam öyle test yapmayı düşünuyorum kısmet ins sağlıklı gebeliklerimiz olurKızlar salı günü test yapalım demiştik ben bugün yaptım bat a 6 gün var prodoctor test kalbim kadar temiz çıktı sabah idrarıyla yaptım özellikle. 5 tane daha var regle kadar her gün yapayım diyorum artabilir değil mi
Ben daha geçmeden yaptım dün 1 gün vardı ama negatif çıktı bugün vitamin için tahlil olacağım kan vermişken betahcg de baktirayim diyorum varsa çıkar sanırım
Şimdi gördüm çok sevindim minnoş saglikla gelsin nerede yaşıyorsunuz ben Kocaeli Gölcük ve doktor tavsiyesi olan var mı acaba
evet o yüzden korun dedi benimde işime geldi zaten yaptık ama korunduk işte hahahahAllla allla sende öyle bısı varmı ama doktor mu sana ddi işte böyle böyle ondan ilişkiye girme mi ddi ay vallla dinlen 27 gündür yapmamıştık bizde benım pinpirikligim yüzünden
bende aynısını yaşadım çok az ağrım olmuştu sadece o sıvıyı verirken bi ağrım oldu o kadar bizde 1 ay korunduk radyasyon için bakalım daha adet de olmadımArkadaşlar eve geldim şimdi. Rahim filmi çektirdim. Benim tecrübeme göre ağrısız bi işlem diyemem ama 5 dakika sürüyor. Vakumlanıyor gibi hissettim, şiddetli adet ağrısı gibiydi. Ağrı kesici iğne yapıldı, antibiyotik ve ağrı kesici ilaç içtim girmeden. Şimdi de hafif şekilde adet ağrısı hissediyorum. Sonuçlar da temiz çıktı. Bakalım eşim test yaptıracak şimdi de. Bu ay korunalım dedi radyasyon aldığım için. 2 gün de antibiyotik kullanacağım. Herşey bu şekilde.
Valla kuzu bardır doktorunun bildiği ne diyim ki inssss hsg sonrası bizi guzel günler beklıyo umutluyum kuzumevet o yüzden korun dedi benimde işime geldi zaten yaptık ama korunduk işte hahahah
Ay canım hayırlı olsjn sabah ilk yazdığın da begenmıstım yazdıgını Aklım şendeydi147.61 cikti kan sonucu
Ben 8 yıl önce 5 bin tl ye tüp bebek yaptırmıştımEsli set 2 bin kusurdu
Kaşıkta çok ağrım var bugün doktora gidiyorum ben de gitmişken kan alırlar belki çünkü diğer günler hep şehir dışındayım turist rehberiyim 24 üne kadar gelemiycem eve. İnşallah güzel gebelikler olur bu ay hepimiz içinCanım dayanabilirsen en güzeli bat günü yapman öncesinde silik çizgi görsen bile kimyasal gebelik olabiliyor benim başıma geldi malesef bu ay eve test almadım daha az düşündüm cebimize de zarar her gün test benim bat dündü henüz regl olmadım otel de olduğum için pazartesi gününe kadar eğer regl olmazsam öyle test yapmayı düşünuyorum kısmet ins sağlıklı gebeliklerimiz olur