- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 29
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #5.161
Bu markayı hiç denemedim. Ama pik bugün yarın olmak üzere. Ben de iki gün üst üste pik oluyor ovulasyon testlerinde sonraki gün silikleşmeye başlıyor. Siz de bugünü değerlendirin. Zaten spermler ortalama 3 gün yaşıyor içeride.Kızlar bu pik oluyor mu
Çok şükür cnm dediğin gibi her şerde bir hayır vardır rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah isteyen herkeseEn azından gebe kalabiliyorsunuz. Bu da pozitif bir nokta.
Amin. Allah sizin de gönlünüze göre hayırlı bir evlat versin inşallah.Çok şükür cnm dediğin gibi her şerde bir hayır vardır rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah isteyen herkese
Nekadardir deniyordunuz hayırlı olsunHamileyimmmm sonundaaaa
Telas yapmak icin cokk erken biraz sabret 9. Gün çıkıyor en erkenKızlar merhaba yeni katıldım aranıza. İnşallah bu ay bizde gebelik düşünüyoruz. Hormon bozukluğum var O yüzden ovu testi aldım 8 inde pik 9 unda çatlamayı yakaladım. Elimizden geldiğince değerlendirdik ve bugün sürekli bi kasık ağrım var ayrıca bel ağrısı da başladı
Aslında bat:19 ağustostu ama geç yumurtlamadan dolayı kayar diye düşünüyorum nasıl sabredeceğim bilmiyorum. En erken ne zaman çıkar sizce??
9 aydır deniyorduk ama eşimde varikosel bende de pocs vardı çok korkuyordukNekadardir deniyordunuz hayırlı olsun
Ben başka bir marka kullandım bende pik olduğu zaman T ve C aynı koyulukta oldu. İki gündür de pik. Dün degerlendiremedik bugün ve yarın yapicaz. Çizgi silik olunca da yapmak lazımmış yumurta çatlamış oluyor çünküKızlar bu pik oluyor mu
Çatlamadan 14 gün sonra adet olmanız beklenir. Erken gebelik testini en erken çatlamadan 10 gün sonra yapın. Kaset test yapacaksanız 14 gün bekleyin.Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza. İnşallah bu ay bizde gebelik düşünüyoruz. Hormon bozukluğum var O yüzden ovu testi aldım 8 inde pik 9 unda çatlamayı yakaladım. Elimizden geldiğince değerlendirdik ve bugün sürekli bi kasık ağrım var ayrıca bel ağrısı da başladı
Aslında bat:19 ağustostu ama geç yumurtlamadan dolayı kayar diye düşünüyorum nasıl sabredeceğim bilmiyorum. En erken ne zaman çıkar sizce??
Valla bekliyorum ben daha bat a var bakalm saldim artıkBende bu ay 5 gün erken adet oldum hemde o kadar hamile olduğuma inanıyordum ki gelen kanamayı yerleşme sanmıştımhiç üzülme bu ay olur inşAllah
Dün bi değerlendirmemiz oldu 3 gün yine değerlendirsek spermde sorun olmaz mıBu markayı hiç denemedim. Ama pik bugün yarın olmak üzere. Ben de iki gün üst üste pik oluyor ovulasyon testlerinde sonraki gün silikleşmeye başlıyor. Siz de bugünü değerlendirin. Zaten spermler ortalama 3 gün yaşıyor içeride.
Sperm hareketlilik ve sayısında sorun yoksa her gün ilişkiye girmenin sorun olmayacağını söylüyor hekimler.Dün bi değerlendirmemiz oldu 3 gün yine değerlendirsek spermde sorun olmaz mı
Normalde de çok sabırsızımdır ama konu bebiş olunca hiç gün geçiremez oldumÇatlamadan 14 gün sonra adet olmanız beklenir. Erken gebelik testini en erken çatlamadan 10 gün sonra yapın. Kaset test yapacaksanız 14 gün bekleyin.
Normalde de sabırsız bir yapım var iyice telaş yaptım gerçektenTelas yapmak icin cokk erken biraz sabret 9. Gün çıkıyor en erken
Ah ah sormayın. Bata kadar günleri değil saatleri sayıcam neredeyse. Allahtan çalışıyorum da zaman geçiyor biraz. Cuma tatilim başlıyor. Kendimi kitaba filme vurucam zaman geçsin diye. BirNormalde de çok sabırsızımdır ama konu bebiş olunca hiç gün geçiremez oldum
En iyisi 14 gün beklemek sanırım
Sperm hareketlilik ve sayısında sorun yoksa her gün ilişkiye girmenin sorun olmayacağını söylüyor hekimler.
İnşallah öyle olur cnm sağlıkla olsunAmin. Allah sizin de gönlünüze göre hayırlı bir evlat versin inşallah.
Kimyasal gebelik sonrasında hemen gebe kalanların sayısı forumda çok fazla.
Yarın beraber olun o zaman. Hem araya bir gün koymuş olursunuz. Hem de çatlamayı kaçırmazsınız.Bu konuda tedirgin oldum eşimin iki sene önce testleri normal gelmişti ama üzerinden iki sene geçti ve günde iki paket sigara içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?