- Konu Sahibi turuncu agac
- #5.141
Benimd pütürlü değil canım 2 hafta oldu nerdeyse geçmiyorBenimde öyle canım çamaşırın üstüne geliyor parmağıma alınca beyaz pütürlü gözüküyor ama nedenini bilmiyorum. Adete 2 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimd pütürlü değil canım 2 hafta oldu nerdeyse geçmiyorBenimde öyle canım çamaşırın üstüne geliyor parmağıma alınca beyaz pütürlü gözüküyor ama nedenini bilmiyorum. Adete 2 gün var
Benimde kasığım da ağrı var ama başka bişey yok kronik kasık ağrım var zaten ayırt edemiyorumenfeksiyon benim de aklıma geliyor ama daha önce olduğumda alttan vurma hissi ve ateş halsizlik de vardı.
BilemedimBenimd pütürlü değil canım 2 hafta oldu nerdeyse geçmiyor
hafta sonu gideyim diyorum enfeksiyona baktırmak için kafam ona çok takılıyor .Benimde kasığım da ağrı var ama başka bişey yok kronik kasık ağrım var zaten ayırt edemiyorum
Evet git bence adetten sonra geçmezse bende gidecemhafta sonu gideyim diyorum enfeksiyona baktırmak için kafam ona çok takılıyor .
Döngünüz kaç gündü?Döngümün 27. Gününde 0.10 çıktı. 34. Gününde 129 çıktı. 36.gününde yani bugün 324 çıktı betam.
Bi tekrardan göster istersen inşallah yoktur amaAklıma geldi benimde ama kışın muayene olmuştum sol yumurtalığın da çok az var onlarda sorun olmaz demişti doktor tekrar mi oluştu acaba
İnşallah canımBi tekrardan göster istersen inşallah yoktur ama
Yaa belli olmaz yine de çok erkek öğrenenlerde oluyor ben de 5 gün önceden öğrenenleri görünce yaptım ama hüsran tamamen nasip işi Allah bize de nasip etsinancak üzülme garantili test yapılır bu kadar erken
Benim adetlerim son zamanlarda düzenli değildi ama şöyle söyleyeyim bi önceki adetim döngümün 27. Gününde diğer önceki adetim ise 32. Gününde gelmişti. Bende o yüzden tahmini 30 31. Günde gelir diye düşünüyordum. Zaten 27.günde negatif çıkıp sonra nasıl idrarda falan pozitif çıktı hala aklım almıyor.Döngünüz kaç gündü?
Tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyen anne adaylarınaHamileyimmmm sonundaaaa
Anlayan bakabilir mi ilk defa yapıyorum anlamadımKızlar bu pik oluyor mu
Teşekkür ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyen anne adaylarına
En azından gebe kalabiliyorsunuz. Bu da pozitif bir nokta.Kızlar selam birkaç gündür yazmıyorum güya size müjde verecektim...
Adetim bir hafta gecikti. İki gün önce beta HCG değerim 22 çıktı havalara uçtum pozitif diye bugün kanama geldi adet oldum değer 5e düşmüş. Kimyasal gebelikmis eşim de ben de yıkıldık çok heves edip birden o havaya girmiştik...