- 5 Mart 2015
- 797
- 915
- 103
- 29
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #5.121
İlk betanız kaçıncı günde kaç çıkmıştı?Canım biz senle tahmini aynı zamanlarda hamiş kaldık. Gerçi benim daha kesin değil yarın 2. Betayı verecem. Duruma göre güzel bi artışın olursa ne zaman gideyim doktora kese için oğlumun üstünden 5 yıl geçti unutmuşum hep bu süreçleri. 10 güne kese gözükür mü
İnşallah hayırlısıyla olur hepimizin olsunBen duphastonu yerleşme için kullanıyorum 8 aydır deniyoruz, kötü oluyor ama süreçmiş bu yeni öğrendik biz de. Eğer bu ay olmaz ise rahim filmi sperm testi falan yapacağız. Ben de o yüzden bu aydan ümitliyim. Siz baya uğraşmışsınız bence bu sürecin sonuna yaklaşmışsınız inşallah bu ay olur
Canım sadece göğüs hassasiyetim oluyo ilaç bittikten 1-2 gün sonra yada öncesinde baslıyo onun dışında bişey olmuyor. Gerci göğüs hassasiyeti ilaç kullanmadığım aylarda da reglden 1 hafta önce oluyoduHmm peki sizde ilacı kullanırken adetlerinize yakın çok ağrı yapıyor mu, bıraktıktan sonra ?
İnşallah rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip etsinİnşallah bu ay son bulur uğraşların
İnşallah canım ikimizde güzel haberler veririzİnşallah gebeliktendir
bana da oldu ama geçti şimdi normal var sarı değil.Kızlar kokusuz sarı akıntı yaşatan var mı yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı geçmiyor artıyor hatta
Enfeksiyon n olsa koku oluyor demibana da oldu ama geçti şimdi normal var sarı değil.
Bekleyebilirsen bekle canım ama ben inanıyorum var benceEvet kuzum hani bu testten şikayetçi olan baya var ama abimin eşide bununla öğrenmişti bide ben geçen ayda bu testten kullandım asla minnacık bile çizgi yoktu hatta kaset testlerimde kuruma çizgisi cıkmıstı ama bunda cıkmamıştı oğlumdada ben 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım oda baya silikti belki ben bunda 6 gün kala yapsam daha kolay gözükürdü ama dürttüler sabah sabah bide ilk idrarım değildi ben sabah 7de idrarımı yaptım testi saat 11:15de yaptıminşallah doğrudur kuzum bakalım 3 gün sonra falan belki tekrarlarım belkide tekrarlamam süpriz olur duruma göre bakcam
Döngümün 27. Gününde 0.10 çıktı. 34. Gününde 129 çıktı. 36.gününde yani bugün 324 çıktı betam.İlk betanız kaçıncı günde kaç çıkmıştı?
Seni düşünüyorm kaç gündür umut oluyor bana bu ay hamile olacağımı çok hissediyordum senin yazıklarını görünce diyorm adete kadar hiç belli olmazDöngümün 27. Gününde 0.10 çıktı. 34. Gününde 129 çıktı. 36.gününde yani bugün 324 çıktı betam.
Amiiin inşallahİnşallah canım ikimizde güzel haberler veririz
Hahah üzülme benim gibi sonrabunu dedin sen şimdi beni gör her gün yapmaya başlarım
Çıkmaz büyük ihtimalle canim3 ağustostaki yumurtlama için mi gebeliği şimdi yaptınız ? Çıkar mı öyle acaba benim de öyle yapmaya korkuyorum
Benim değişiyor o yüzden ovulasyon testi kullanıyorum bu ay bata 15 gün varken yumurtladimBata kaç gün vardı yumurtlamanızdan 10 gün sonra yani . Benim yumurtlamadan sonra 17 gün oluyor hep
enfeksiyon benim de aklıma geliyor ama daha önce olduğumda alttan vurma hissi ve ateş halsizlik de vardı.Enfeksiyon n olsa koku oluyor demi
ancak üzülme garantili test yapılır bu kadar erkenHahah üzülme benim gibi sonra
Benımm doktorum hiç öyle demedi vallla ilk defa duyuyorumdoktorum istedi canım 1 ay korun dedi sonra kendiliğinden olcak 2. ay dedi ilk ay ilaçtan kaynaklı düşük olabilir dedi bakalım adet olunca gidicem 1 haftaya olcam zaten iğneyle de destekleriz dedi
Benimde öyle canım çamaşırın üstüne geliyor parmağıma alınca beyaz pütürlü gözüküyor ama nedenini bilmiyorum. Adete 2 gün varKızlar kokusuz sarı akıntı yaşatan var mı yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı geçmiyor artıyor hatta
Hayır öyle bi problem yaşamadımMerhaba histeroskopiden sonra rahim ağzı yetmezliği gibi bir durum yaşadınız mı ? Benim doktorum histeroskopi olduğum için serklaj olmam gerektiğini söyledi de kafam çok karışık , i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?