- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.841
Adet gecikmeden kaset test yapmamız doğru mu hiç bilmiyorum ki erken gebelik testi mi yapmalıyız acaba4 tane erken gebelik yaptım hepsi silikti canım koyulasmiyordu dün yaptım işte negatifti kaset test.
Şimdi sigara dedin de içmeye gidiyorum mesela
HAHAHHAHAHAHA aynı durumdayımAy bende kahvemi yaptım balkona geçiyordum haha
Benim nedense hiç ümidim yok canımAdet gecikmeden kaset test yapmamız doğru mu hiç bilmiyorum ki erken gebelik testi mi yapmalıyız acabaMecbur bat bekleyeceğiz bakalım ben hiç erken gebelik testi yapmadım ondan dolayı ben iyice negatif olarak düşünüyorum kendimi ama senden ümidim var canım inşallah hayırlı haberini bekliyorum
Ne olacak bu halimiz bilmemHAHAHHAHAHAHA aynı durumdayım
İnşallah banada o hıs gelırNe olacak bu halimiz bilmemama ilk gebeligimde 1 paket sigara içiyordum sonra 6 haftalık hamile olduğumu öğrenince çok hafif olanlardan alırdım çekince duman çıkmıyordu 8 haftada zaten kusma tiksinme başlamıştı
sen yaptırdıysan vallahı herkes yaptırırsimir şov yarın
B busemakilic @sultansultan90 @Niqu @ad000 @Papatyamveben-Mavi hsg kraliçesi ilan ediyorum abi kendimi yaptırmayan varsa hemen gitsin yaptırdın
Valla ben parlamentin dibine vuruyorum bu aralarNe olacak bu halimiz bilmemama ilk gebeligimde 1 paket sigara içiyordum sonra 6 haftalık hamile olduğumu öğrenince çok hafif olanlardan alırdım çekince duman çıkmıyordu 8 haftada zaten kusma tiksinme başlamıştı
Kuzu hiç stres yapma zaten suan idrarda çıkmayabilir erken adetin gecikmesini bekleyin diyorlarBat gününü bekliyorum kuzum bugün test yaptım negatifgecikirsem tekrar test yapacağım ama galiba bende Eylül grubuna yavaş yavaş kayıyorum
Neyse artık bizde Eylül ayında tekrar deneriz canım sağlık olsunBenim nedense hiç ümidim yok canımne bilim hamile olanlar kasetteste bile sonuç alıyor 10 günde
Aynen canım batı bekliyorum gecikirse yapacağım testi tekrar, olmazsa da hayırlısı canım sizinle Eylül topiğine devammmKuzu hiç stres yapma zaten suan idrarda çıkmayabilir erken adetin gecikmesini bekleyin diyorlar
Bünyen hassas ise gelir o hisİnşallah banada o hıs gelır
hiç değil işteBünyen hassas ise gelir o his
Aynen canım dün çok moralim bozulmuştu ama iyiyim bugün çok şükür.Neyse artık bizde Eylül ayında tekrar deneriz canım sağlık olsunSıkmayalım canımızı
Yemin ederim benim kafadansin ahahaValla ben parlamentin dibine vuruyorum bu aralar
Bide adet oldum o daha kötü yaptı beni
Yumurtlama haftasında azaltabilsem iyi olur
15 16 yumurtlama olacakmış bi bakalım
Bulduk birbirimizi deseneAynen canım dün çok moralim bozulmuştu ama iyiyim bugün çok şükür.
Yemin ederim benim kafadansin ahaha
Birden bırakanlara helal olsun ben yapamıyorum onu ama çok hafiflerden alabilirsin kuzum zaten tat almayınca insan bir süre sonra alışıp zevk alamiyor ve tiksinme oluşuyor benim öyle olmuştu sonra kızım doğdu 3 aylıktı sigara içenler var etrafımda kokusu çok hoşuma gitti icesim geldi başladım tekrar keşke hiç baslamasaydim diye çok pişmanım ya kızıyorum kendime bazen.hiç değil iştekeşke olsa bana dua et
İyi olalım iyi düşünelim iyi olsun herşey canımAynen canım dün çok moralim bozulmuştu ama iyiyim bugün çok şükür.
Kızlar bende sizdenim bi elimde kahvem sigara da bi yandan mesajlarınızı okuyorumAy bende kahvemi yaptım balkona geçiyordum haha
Sanırım hesabı iptal etmiş demek o bilmiyorum kuzum hiç denk gelmedimBulduk birbirimizi desene
Yamehrunnisa diye biri vardı ya bizim topigimizde omunla da senin gibi çok anlaşmıştım hatta özel konuşuyorduk ama bugün hesap pasif olduğunu gördüm ne demek acaba
Afiyet olsun canımKızlar bende sizdenim bi elimde kahvem sigara da bi yandan mesajlarınızı okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?