- 3 Haziran 2022
- 3.928
- 7.747
- 88
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.801
Ya benim takipli olduğum bir doktor yok yaşadığım yerde iyi bir kadın doğum uzmanı bulamadım ne yapacağım bilmiyorum bir kaç kez gittiğim bir doktor var ama yine ona gitsem ama ne zaman gideceğimi bilmiyorumBen dün vermiştim canım sağlık ocağında bugün kendi doktoruma gideceğim arada kahverengi kanamam oluyor çünkü korkuyorum
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz hiç daha önce gebelik girişimim olmadı ağrıyor çok heryerim dövülmüş gibiyim ne oluyor hiç bilmiyorumMerhaba hanımlarturuncu agac umarım benide eklersin yazmıştım bat 16 ağustos diye.. ben ayın 30 unda ovülasyon gününde ilişkiye girdim ve bugün 10 gün oluyor sol kasık ve yumurtamda ve belimle inanılmaz ağrılar var kasığım yüzünden akşam uyuyamadım ne olur tecrübeliler yazar mısınız ilk defa denedim.
Ederim bebişim geç gidicem 4 gibi haber veririm ne diyecek ne edecek ama genel herkes değerinin bata kalan güne göre çok iyi olduğunu söylüyorne zaman gidiyorsun canım bizide haberdar et sonuçlardan
canım sen 2 gün sonra tekrar bi kan verdir beta hcg değerine tekrardan baktır bakalım artış nasıl olacakYa benim takipli olduğum bir doktor yok yaşadığım yerde iyi bir kadın doğum uzmanı bulamadım ne yapacağım bilmiyorum bir kaç kez gittiğim bir doktor var ama yine ona gitsem ama ne zaman gideceğimi bilmiyorum
çok iyi canım değerin aynen önemli olan artışın olması inşallah artacak kuzum merakla bekliyorum haberiniEderim bebişim geç gidicem 4 gibi haber veririm ne diyecek ne edecek ama genel herkes değerinin bata kalan güne göre çok iyi olduğunu söylüyor
Bende bu ay 5 gün erken adet oldum hemde o kadar hamile olduğuma inanıyordum ki gelen kanamayı yerleşme sanmıştımCidden agliycam artik normalde bat 29 temmuzdu. Dun aksam adet oldum dahasi hastaneyi arayacaktim rahim filmi icin. Niye böyle oldu acaba, boyle yasayan var mi
Bu arada yeni bat 18 agustos benide kaydedin bari bu Topiğe
Yok kuzum bat bekliyorumM midnattsolDemgey3 miraclebeyb bat günü kardeşlerim sizden hayırlı haberler bekliyorum var mı herhangi bir gelişme
Yaaa çıkar tabi ki hemen kan verKızlaaarreglime 3 gün vaar. Kanda çıkar mııı??
Çıkar çıkarKızlaaarreglime 3 gün vaar. Kanda çıkar mııı??
İdrarda bu kadar belirgin çıktıysa kanda her türlü çıkar. Hayırlı olsunKızlaaarreglime 3 gün vaar. Kanda çıkar mııı??
oooo maşallaaahh çıkmaz mı hiçççç çıkar tabikideee hayırlısı olsuunnnKızlaaarreglime 3 gün vaar. Kanda çıkar mııı??
Benim de 5 gün var ve bende de nedense gün yaklaştıkça bi umutsuzluk var iyi düşünelim iyi olsun daha çok erken bizim içinMerhabaa kızlarr bat a 5 gün kaldı benim yaklaşık 1 haftadır ılık ılık kasıklarım agrıyor bi kaç gündürde sanki vajinamdan bir şey akıyor gibi his geliyor fakat çok bi akıntımda yok bu ayda olmadı çokk çok büyük ihtimalle moraller sıfır
iyi düşünemiyorum çünkü adet olucağımı biliyorum en azından hissedebiliyorum bu ay hiç test yapmadım kendimi tuttum keşke olsa hepimizin önceden hamile kalmaya korkardım şimdi hergün dua ediyorum hayat ne garippBenim de 5 gün var ve bende de nedense gün yaklaştıkça bi umutsuzluk var iyi düşünelim iyi olsun daha çok erken bizim için
İnşallah hamilesinler ya ne güzelBenim de 6 gün var adet belirtisi dahi yok adet öncesi akıntım olurdu göğüslerim acırdı hiç bir belirti yok şu an sadece sivilcem çıktı iki tane o beni şüphelendiriyor
Bat gününü bekliyorum kuzum bugün test yaptım negatifM midnattsolDemgey3 miraclebeyb bat günü kardeşlerim sizden hayırlı haberler bekliyorum var mı herhangi bir gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?