- 15 Mayıs 2022
- 3.471
- 2.860
- 63
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
- #4.621
Tertemizhemen sonucunu söylee merakla bekliyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tertemizhemen sonucunu söylee merakla bekliyorumm
Kuzum benim de hgc 30 çıkti adetime 8 gün var henüz ama progesteron değerim düşük acaba adet günüm geçmediği için olabilir mi. Bebeğimi kaybetmekten korkuyorum ya. Sen sağlıkcisin belki bir fikrin vardirBugün sabahki böyle çıktı. İşteyim kızlar hastanede ama size yazıyorum heycandan elim ayağım titreyerek.
kuzum hiç kötü düşünme benim 5 gün varken adetime değerim 12 çıkmıştı seninki gayet yüksek çıkmış daha erken olmasına rağmen önemli olan 48 saat sonra değerin 2 katına katlaması hayırlısını dile her zamanKuzum benim de hgc 30 çıkti adetime 8 gün var henüz ama progesteron değerim düşük acaba adet günüm geçmediği için olabilir mi. Bebeğimi kaybetmekten korkuyorum ya. Sen sağlıkcisin belki bir fikrin vardir
topiği açınca hemen benide ekle kuzum bat 5 :):) Yeni umutlara artık :)Tamam o halde o iş bende
canım sen kan vermiştin galiba değerin açıklanmadı mı dahaTertemiz
Uğur falan getirmiyor hazirani ben acmistimAç aç uğur getirir inşallah
Açıklandı 1.20 birşey yok yani ama yapmadanda duramıyorum bu son testti zaten artık uzun bi süre yapmayı düşünmüyorumcanım sen kan vermiştin galiba değerin açıklanmadı mı daha
insan sabredemiyor evde olmayınca yapmıyorsun canım bende evde olunca sanki hepsini yapasım geliyor :) :) Hayırlısı olsun canım hakkında belli mi olur değerin yükselebilir burada olanları görüyoruz birazcık sabredelim :):)Açıklandı 1.20 birşey yok yani ama yapmadanda duramıyorum bu son testti zaten artık uzun bi süre yapmayı düşünmüyorum
Ah kuzum ilaç gibi bir yazı oldu bu. Benim ara ara kahverengi akıntım hala sürüyor oda biraz korkutuyor sadecekuzum hiç kötü düşünme benim 5 gün varken adetime değerim 12 çıkmıştı seninki gayet yüksek çıkmış daha erken olmasına rağmen önemli olan 48 saat sonra değerin 2 katına katlaması hayırlısını dile her zaman
Evet birdaha adetim geçmeden yapmamaya karar verdim böyle çok üzülüyorum.insan sabredemiyor evde olmayınca yapmıyorsun canım bende evde olunca sanki hepsini yapasım geliyor :) :) Hayırlısı olsun canım hakkında belli mi olur değerin yükselebilir burada olanları görüyoruz birazcık sabredelim :):)
hiç korkma canım olabilir kahverengi yerleşme akıntısı olabilir o yüzden hiç stres yapma inşallah değerin yükselecekAh kuzum ilaç gibi bir yazı oldu bu. Benim ara ara kahverengi akıntım hala sürüyor oda biraz korkutuyor sadece
bende öyle düşünüyorum geçsin sonra yapacağım testi öyle olsaydı kimyasal olduğunu anlamadan hamile değilim deyip geçecektim üzülüyor insan böyle oluncaEvet birdaha adetim geçmeden yapmamaya karar verdim böyle çok üzülüyorum.
Hahahah unutmamışsınAyy bencedeeğğ sonunda rahatladım karnımın bebeği yokmuş sahiden
adetin kaçıncı günü baktırdın canım ve değerin kaç çıktı.Kuzum benim de hgc 30 çıkti adetime 8 gün var henüz ama progesteron değerim düşük acaba adet günüm geçmediği için olabilir mi. Bebeğimi kaybetmekten korkuyorum ya. Sen sağlıkcisin belki bir fikrin vardir
Bebiş geliyor maşallah sağlıkla kucağına alasın ins canımSelam kızlar, ilk idrarla değil ama bugün sanki birazcık da olaa belirginleşmiş gibi çizgi ne diyorsunuz adete 5-6 gün var
adetin kaçıncı günü baktırdın canım ve değerin kaç çıktı.
Adetime daha 8 gün var kuzum değerin 30 çıktıadetin kaçıncı günü baktırdın canım ve değerin kaç çıktı.
Aşk olsun asla unutmam ❤Hahahah unutmamışsın
Kuzum buradayım görüyorum hepinizi cumartesi hsg cektırdım bacım neler neler temiz cıktı carsmaba sımır var sen naptın varmı bişileriyilikperisi92 nerelerdesin gııızz
İnşallah birdahaki aya olur sıkmayın canımızı Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize