- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi turuncu agac
- #4.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın çıkacaklar canım
Gebelik testi yapsam çıkar mıBende çok fazla kaşınma oluyordu canım birde akıntım oluyordu böyle şeffaf renkli kaşıntı sayesinde farkettim canım
Nasip kuzum öyle deme ❤ zamanı vardırUğur falan getirmiyor hazirani ben acmistim
Belli oldu 4350 çıktı hala inanamıyorum burdan yazdıklarımın ulaştığı isteyen herkese Allah en hayırlı zamanda en güzelini nasip etsinÇok sevindim senin adına inşallah sağlıklı, bir gebelik geçirirsin güzel güzel ilerler herşey çıkınca haberdar edersin
Canımmmm senin sonucunu bekliyordum dört gözle hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahBelli oldu 4350 çıktı hala inanamıyorum burdan yazdıklarımın ulaştığı isteyen herkese Allah en hayırlı zamanda en güzelini nasip etsin
Maşallah sonucun çok güzel erken döllenme felan mi baya yüksek çıkmış çünkü aklıma çoğul gebelik geldiBelli oldu 4350 çıktı hala inanamıyorum burdan yazdıklarımın ulaştığı isteyen herkese Allah en hayırlı zamanda en güzelini nasip etsin
Adetine 8 gün varken beta 30 değeri iyi bence endişelenmen için erken canım.progesteron değerini merak etmiştim.Ade
Adetime daha 8 gün var kuzum değerin 30 çıktı
Adetine 8 gün varken beta 30 değeri iyi bence endişelenmen için erken canım.progesteron değerini merak etmiştim.
Kuzum bu strip testlere güvenmiyorum ben hamile olmadığım halde sürekli silik çizgi cikarirdi. Ama inşallah vardır başka testle dene strip testi tavsiye etmiyorum.Kızlar gaza gelip cumartesi günü test yapmıştım ve negatif çıkmıştı buraya da atmıştım o günde resimlerini çekmiştim sonradan biraz inceledim çok çok silik bir çizgi vardı hayal görüyorum bence demiştim atmıştım çöpe şimdi fotoğraflara bakıyordum o gün resmini çekmiştim testin biraz renkleri ile oynayım dedim belki belli olur çizgi olup olmadığı demiştim ben hayal mi görüyorum yoksa çizgi var mıııı çok dikkatli bakmak gerekiyor
Eki Görüntüle 3109883
Merhabalar valla bende gördüm çok hayali bir çizgi inşallah vardırKızlar gaza gelip cumartesi günü test yapmıştım ve negatif çıkmıştı buraya da atmıştım o günde resimlerini çekmiştim sonradan biraz inceledim çok çok silik bir çizgi vardı hayal görüyorum bence demiştim atmıştım çöpe şimdi fotoğraflara bakıyordum o gün resmini çekmiştim testin biraz renkleri ile oynayım dedim belki belli olur çizgi olup olmadığı demiştim ben hayal mi görüyorum yoksa çizgi var mıııı çok dikkatli bakmak gerekiyor
Eki Görüntüle 3109883
Canım ikinci bir çizgi var markası çok önemli açıkçası ne markasıKızlar gaza gelip cumartesi günü test yapmıştım ve negatif çıkmıştı buraya da atmıştım o günde resimlerini çekmiştim sonradan biraz inceledim çok çok silik bir çizgi vardı hayal görüyorum bence demiştim atmıştım çöpe şimdi fotoğraflara bakıyordum o gün resmini çekmiştim testin biraz renkleri ile oynayım dedim belki belli olur çizgi olup olmadığı demiştim ben hayal mi görüyorum yoksa çizgi var mıııı çok dikkatli bakmak gerekiyor
Eki Görüntüle 3109883
Nasip kuzum ya Amin canım inşallah ❤❤İnşallah birdahaki aya olur sıkmayın canımızı Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize
Kuzum sanki var gibi inşallah bebeğin seninledir ❤❤ testin markasını bilmiyorum ama benimki al bi idi bu bile yoktu ya neresiyle oynarsam oynıyimKızlar gaza gelip cumartesi günü test yapmıştım ve negatif çıkmıştı buraya da atmıştım o günde resimlerini çekmiştim sonradan biraz inceledim çok çok silik bir çizgi vardı hayal görüyorum bence demiştim atmıştım çöpe şimdi fotoğraflara bakıyordum o gün resmini çekmiştim testin biraz renkleri ile oynayım dedim belki belli olur çizgi olup olmadığı demiştim ben hayal mi görüyorum yoksa çizgi var mıııı çok dikkatli bakmak gerekiyor
Eki Görüntüle 3109883
Yarim doktora gidicem bakalım kuzum muhtemelen tekrardan veririm kanN nazlicimmm Beta değerinle uyumsuz bir sonuç laboratuvar hatalı ölçmüş olabilir. Çünkü progesteron 10-15 arası sağlıklı bir yumurtlama belirtisi. Senin betan 30 demekki sağlıklı bi yumurtlama olmuş ki döllenmiş.