- 26 Temmuz 2017
- 4.205
- 8.840
- 158
- 31
- Konu Sahibi turuncu agac
- #4.581
O zaman asla düşük değil bazı kişilerin bat günü bile 30 çıkıyor asla canını sıkma bu kadar erken öğrendiğin için çok şanslısın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim çok normal değerin. 2 günde bir artışa baktirirsin. Neden bu kadar erken baktirdin? belirtin mi vardiEvet canım bat'a 8 gün var daha
Bende düşündüm bunuUtanmasam bu adet gelmeden diğer adet tarihimi yazdiracam
Ayy bencedeeğğ sonunda rahatladım karnımın bebeği yokmuş sahidenGözümüz Aydın
Bende öyleyim hemen baktım bat ne zaman diyeUtanmasam bu adet gelmeden diğer adet tarihimi yazdiracam
Amin kuzum inşallah ❤❤Kızlar bugün Aşura güzel dileklerde bulunun elinizden geliyorsa eve alış veriş yapın ve bugünün bolluğundan bereketinden faydalanalım inşallah hepimize mucizeler getirsin
Ara ara kahverengi akıntım oluyordu birde tamamen öylesine yapmıştım test silik çizgi görünce şok oldum üç gün ard arda tekrarlayinca vermek istedim. Birde aile hekimim Progesteron değerim düşük doktorumla konuş dedi ama ben ona adetimin daha geçmediğini söylemeyi unuttum.Canim çok normal değerin. 2 günde bir artışa baktirirsin. Neden bu kadar erken baktirdin? belirtin mi vardi
Yumurtlama takibi yaptın mı pekiAra ara kahverengi akıntım oluyordu birde tamamen öylesine yapmıştım test silik çizgi görünce şok oldum üç gün ard arda tekrarlayinca vermek istedim. Birde aile hekimim Progesteron değerim düşük doktorumla konuş dedi ama ben ona adetimin daha geçmediğini söylemeyi unuttum.
Ya dur bakalım kuzum bat bi gelsin kaç gün var bataBen ayın 3 ünden beri silik görüyorum ne koyulasiyor ne de tam negatif değil haha
İlk kez bu ay yapmadım çünkü neredeyse iki senedir olmuyordu herşeyim temizdi artık tedaviye basliyalim dedim eşime ve takibi bıraktım sanırım bu aşamada olduYumurtlama takibi yaptın mı peki
Merhaba benim sorum olucaktı enfeksiyon belirtisi nasıl kendimden şüpheleniyorum ama bende yanma yada kaşınma yokcanım bendede vardı fitil kullanmıştım 3 gün ilişki yasaktı bi doktoruna danış yinede sen
Sanırım üroloji ye gidicek eşin canım öyle biliyorum yanlış değilsemArkadaşlar yardım enfeksiyon için kendime kadın doğumdan randevu aldım, eşim hangi bölüme gitmesi gerekiyor? Hem enfeksiyon hem gebelik için? Sperm kontrolü felan hangi bölümde yapılıyor?
Canım merhaba bende geçirdim bu ay bende de kaşıntı yanma yoktu ama çok çok fazla akıntı özel bölgede şişlik vardı akıntı rengi böyle sarı ve yeşilimsi gibi olmuştu oturup kalkarken canım yanıyodu o derecedeydim. İnşallah enfeksiyonun yokturMerhaba benim sorum olucaktı enfeksiyon belirtisi nasıl kendimden şüpheleniyorum ama bende yanma yada kaşınma yok
Hayırlı olsun öncelikleİlk kez bu ay yapmadım çünkü neredeyse iki senedir olmuyordu herşeyim temizdi artık tedaviye basliyalim dedim eşime ve takibi bıraktım sanırım bu aşamada oldu
Hadi inşallah hepimize uğurlu gel eylül topiği senden olsunAma nasıl yapılıyor ki telden oluyor mu o tablo inşallah hepimize
Bu testin markası ne acaba ? Erken gebelik testi mi normal mi ?Selam kızlar, ilk idrarla değil ama bugün sanki birazcık da olaa belirginleşmiş gibi çizgi ne diyorsunuz adete 5-6 gün var
Evet kan testi verdim şimdi. 3-4 saate sonucu çıkacak bakalım gerçekten hamile miyim Ben 6 yıl önce böbrek nakli oldum. Kullandığım ilaçlar geçen kasım ayında değişti. Ocaktan beri de deniyoruz olmuyordu. Ben ilk korumasız ilişkide hamile kalacağımı düşünen korkak birisiydim Adetlerim 26 günde bir gelir düzenlidir. 5-6 ay boyunca ovulasyon testleri yaptım takip ettim olmadı. Son iki aydır hiç ovulasyon testi yapmadım çünkü adet bittikten 7 gün sonra yumurtlama görüyordum. E arada hamilelik testi de yapıyorum ama ümidimi de kaybetmiş değildim bu ay oldu sanırım 4 saat sonra görcezDikkat et kendine yumurtlaman ne zamandı ? Herhangi bi tedavi falan gördün mu
Laboquick gebelik testi normal kaset testBu testin markası ne acaba ? Erken gebelik testi mi normal mi ?
Bende şimdi deneyeceğimde o yüzden 4 gün var adeteLaboquick gebelik testi normal kaset test