- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.341
Beyinlerimizin aynı gece ikna olmuş olmasıdaAğrım başladı akıntı da arttı zabağnan geliyorum aşkogaliba beynim ikna oldu olmadığıma
Rica ederim canım, sen söyle doktoruna yapmak zorunda yapmıyorum derse de internette yazılar var bu konu hakkında onları gösterirsin yapar canımAnladım canım, teşekkür ederim cevap için.. Malesef bizim aile hekimimiz hiç ilgili falan değil :) Bi ben sorayım olmazsa
Bende gördümhamile olabilirsin ama testi tekrarla bi kere bende de böle çıkmıştı hamile değildim. 2. Testte de çıkarsa kana git bence
Bence yarın tekrarla düşünüp dürcana. Çünkü hamileysen bugün çıktıysa yarında silik bile olsa çıkarTeşekkür ederim baktığın için ❤Az biraz daha belirgin olsa gebeyim diyeceğim ama kuruma mı değil mi emin olamıyorum. Yarın sabah mı tekrarlasam ertesi gün mü acaba?
Ben iğne vurduğum zaman çatlamadan 17 gün sonra olmuştum. Herkeste 14 gün olmuyorKızlar yumurtlamadan tam 14 gün sonra mı adet olunuyor yani bu herkeste aynı mı ?
Tamam canım çok sağolRica ederim canım, sen söyle doktoruna yapmak zorunda yapmıyorum derse de internette yazılar var bu konu hakkında onları gösterirsin yapar canım
Bende öyle oluyorKızlar yumurtlamadan tam 14 gün sonra mı adet olunuyor yani bu herkeste aynı mı ?
Teşekkürler. Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümü biliyorum yani bakalım tam 14 gün olucak mıBen iğne vurduğum zaman çatlamadan 17 gün sonra olmuştum. Herkeste 14 gün olmuyor
Benim 14 gün olmuyor sanırım herkeste öyle değilKızlar yumurtlamadan tam 14 gün sonra mı adet olunuyor yani bu herkeste aynı mı ?
Ben iğne vurduğum ay çatlamadan saydım, 17 gün sonra olmuşumTeşekkürler. Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümü biliyorum yani bakalım tam 14 gün olucak mı
Önceki adet kayıtlarıma baktığım zaman sanırım benim de öyle olmuş bu ay yumurtlama günümü kesin biliyorum yumurtlamaya göre 15 inde olmam lazım bakalım olucak mıBende öyle oldu canım
Demekki herkeste aynı değil ya da her ay değişiyor olabilirBen iğne vurduğum ay çatlamadan saydım, 17 gün sonra olmuşum
Ya demekki ben internette öyle okumuştum acaba herkeste kesin 14 mü merak ettimBenim 14 gün olmuyor sanırım herkeste öyle değil
Benide yazarmsn 17 agustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Bu bir işaret benceBeyinlerimizin aynı gece ikna olmuş olmasıdazabaaağnan eylül topiği açılmış olursa orda buluşalım bizim bebelerin bu ayda gelesi yok
Enfeksiyondan çok çektim maalesef antibiyotik kullanmadan geçmiyorKızlar bende sürekli tekrarlayan bir enfeksiyon var, şimdi yine başladı yanma ve kaşıntıeşiminde pipisinde yara oldu minik 1-2 tane bu durumu yaşayan var mı?? Lütfen yardım edin? Çok korkmaya başladım
Bende ağrı içindeyim hadi git yat uyu artık sabah geri gelirizBu bir işaret benceayy karnım çok ağrımaya başladı
Aa lütfen zombiyim benBende ağrı içindeyim hadi git yat uyu artık sabah geri geliriz
Ben 3 aydır o ilaçlardan kullandım ama sürekli tekrarlıyor, artık psikolojim bozulmaya başladı, çocukta yapamıyoruz bundan dolayıEnfeksiyondan çok çektim maalesef antibiyotik kullanmadan geçmiyorve en çok ilişkiden kaynaklı oluştuğunu düşünüyorum eşler arası geçiş olabiliyor ben geçen ay doktora gittim gebelik şüphem olduğunu söyleyerek muayene oldum ona göre bi ilaç verdiler siz de o şekilde yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?