- 15 Mayıs 2022
- 3.463
- 2.858
- 63
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.021
Kaç olması gerekiyo acaba pozitif olması içinBen prodoctorla yapmıştım 7-8 gün kala sonra asırı silik cıkınca 4-5 gün kala normal kaset test yapmıştım ondada silik çizgi çıktı biraz daha belirgindi hemen kan verdim 34 çıkmıştı yani prodoctordaki sonucla versem muhtemelen daha düşük çıkıcaktı o yüzden düşük çıkarsa da endişelenme önemli olan sonuctan sonra beta hcgnin nasıl arttığı
1-2 saate mail gelir dediler kuzumEtiketle merak ettim canm sonuç hemen çıkar mı ki
Aşko etiketle he çıkınca sonucun1-2 saate mail gelir dediler kuzum
Etiketlicemmm ayy dua et lütfenn çok heycanlıyıımmAşko etiketle he çıkınca sonucun
Senin beyninle benim beynim kanki olabilir i haberimiz yokKız işte benimde sıfır aşko aslında ama beynimi ikna edebilsem
Yaaa benimde sabah böyle oldu adet oluyorum sandım daha olmadım bir bilgi edinirsen bu konuda beni aydınlatsana lütfenPembe sulu leke geldi ya tam da eşim bugün test almış gelmişti yap diye şimdi ona söyleyemiyorum da
Acaba kızlar böyle pembe lekenme falan olupta hamile olan var mıdır
Ciddimisin beynimin eline bi koz daha verdik ümitlenmesi ve susmaması için adet olunca susuyordu şimdi adet oldun ama hala hamile olabilirsm diye konuşmaya devam eder öyle bi kafa bendekiBen ilk gebeliğimde bildiğin adet olmuştum. 6+6 haftalıkken mide bulantısından süphelenip test yapmıştım sen düşün
Hadi bakalım etiketlemeyi unutma geceyi güzel haberle kapatalım1-2 saate mail gelir dediler kuzum
Valla öyle olmuştu üstüne görmeden çok farklı bişeydi bildiğin adet sürem kadar ve aynı yoğunlukta olmuştum. Evet versim dualarınızı bekliyoruumSenin beyninle benim beynim kanki olabilir i haberimiz yoksabah hafif lekelendim karnm ağrıyo adet olcam belli benimki yukardan konusuyor hala olmadın hamile olabilirsin diye teste negatif bu arada şu kafamı sustursam herşey yolunda iyi kızım aslında
Yaaa benimde sabah böyle oldu adet oluyorum sandım daha olmadım bir bilgi edinirsen bu konuda beni aydınlatsana lütfen
Ciddimisin beynimin eline bi koz daha verdik ümitlenmesi ve susmaması için adet olunca susuyordu şimdi adet oldun ama hala hamile olabilirsm diye konuşmaya devam eder öyle bi kafa bendekikan vermişsin sanırım sonucu çok merak ettim umarım güzel haberler verirsin bize
Dualarım seninle canımmmCanım inşallah ya dua edin çok heycanlıyıım ilk defa kan testi verdim eşiminde haberi yok
İnşallahhhHadi bakalım etiketlemeyi unutma geceyi güzel haberle kapatalım
5den üstü pozitif sayılıyor askim ama 2-3 günde 2 kat artması gerekiyor sağlıklı olması icin benim 4 gün kala 34 cıkmıstı 2-3 gün sonra 191 çıkmıstı ondan 4 gün sonrada 1471 cıkmıstı sağlıklı gebelik oldugu kesinleşmişti 5-6 gündede bebisi görmüştükKaç olması gerekiyo acaba pozitif olması için
Kalbim dualarım seninle bende çok heyecanlandım hadi güzel haberlerle kuzumEtiketlicemmm ayy dua et lütfenn çok heycanlıyıımm
Dualarım seninleValla öyle olmuştu üstüne görmeden çok farklı bişeydi bildiğin adet sürem kadar ve aynı yoğunlukta olmuştum. Evet versim dualarınızı bekliyoruum
Ben bat tarihinden 6 gün önce test yaptım dayanamadım negatif çıktı
Naptın canim heyecan varmi burda seni bekliyorum ne çıkacak diye cok heyecanlıyımTeşekkür ederim
Malesef 1.20 çıktı negatifNaptın canim heyecan varmi burda seni bekliyorum ne çıkacak diye cok heyecanlıyım
İnşallahAma seninki baya belirgin vardır bence
Malesef negatif 1.205den üstü pozitif sayılıyor askim ama 2-3 günde 2 kat artması gerekiyor sağlıklı olması icin benim 4 gün kala 34 cıkmıstı 2-3 gün sonra 191 çıkmıstı ondan 4 gün sonrada 1471 cıkmıstı sağlıklı gebelik oldugu kesinleşmişti 5-6 gündede bebisi görmüştük
Malesef 1.20 negatifKalbim dualarım seninle bende çok heyecanlandım hadi güzel haberlerle kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?