- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.841
Canım bende de pcos var, ovulasyon testi kullanmalısın mutlaka, çünkü adetlerimiz genelde düzensiz olduğu için yumurtlama zamanlarını ovulasyon testi olmadan anlamamız biraz zor, test için de biraz daha bekle derim benMerhaba kızlar bende pcos var ve bebek düşünüyoruz daha yolun çok başındayız 3 aydır çalışıyoruznormalde döngüm hep 37-38 gündür ama geçen ay 48.günde geldi bende bu ay batı 38 diye saydığımda bugün oluyor sizce 48-50 günü bekleyeyim mi yoksa test yapayım hiç belirtim yok sadece bir kaç gündür aşırı yorgunluk ve uyku hali var o da sıcak havalardandır diye düşünüyorum
İnşallah canım, Allah razı olsunİnşallah gerek kalmaz inşallah
İnşallah canım test yapınca benide etiketle güzel haberler ver inşallah bizeBu stres yoruyor zaten keşke hemen belli olsa hamile olup olmadığımız adet olacaksakta hemen olsakaz kaldı canım 1 gün daha sabret inşallah güzel haberler alırız hep beraber
Yaa inşallahAhhh o zaman sende kesin varinşallah
Valla içeri girerken yüzümü elimle kapatıp giriyorum artık test alcaksamBende artık utanıyorum gitmeye diyom en iyisi toplu alıyım hahaha
Evet ya ne buBu stres yoruyor zaten keşke hemen belli olsa hamile olup olmadığımız adet olacaksakta hemen olsakaz kaldı canım 1 gün daha sabret inşallah güzel haberler alırız hep beraber
Bir an önce pozitifleri görsekte kurtulsak ahhaha sizin kaç gün var adete test yaptınızmıValla içeri girerken yüzümü elimle kapatıp giriyorum artık test alcaksam
Valla yaBir an önce pozitifleri görsekte kurtulsak ahhaha sizin kaç gün var adete test yaptınızmı
Ay inşallah canımmm haber veririm tabiii hepimiz çok güzel haberler verelim birbirimizin haberi ile sevinelim inşallahİnşallah canım test yapınca benide etiketle güzel haberler ver inşallah bize
İnşallah pozitif görüceksin kuzum negatif görsen bile üzülme önümüzdeki aylara bakarız bizde zamanı vardır demekki yoksa hiç üzülme❤Ay inşallah canımmm haber veririm tabiii hepimiz çok güzel haberler verelim birbirimizin haberi ile sevinelim inşallahnegatif görme korkusu başladı şimdide
Baya bir talep olurdu herhalde ben sağlama almak için bile ondan 3-5 tane alırdımEvet ya ne bukeşke evde kan ile öğreneceğimiz bişey de çıkarsalar
Gecen eczaneden bi adam 10 tane test alıp gittiBaya bir talep olurdu herhalde ben sağlama almak için bile ondan 3-5 tane alırdım
İnşallah canım beniiiim en hayırlı vakitte versin Rabbimİnşallah pozitif görüceksin kuzum negatif görsen bile üzülme önümüzdeki aylara bakarız bizde zamanı vardır demekki yoksa hiç üzülme❤
Yaa çok iyiGecen eczaneden bi adam 10 tane test alıp gittihanginizin kocası doğru soyleyiiiiinnnn
Keşke benimki alsa ya utanıyor hep ben alıyorumGecen eczaneden bi adam 10 tane test alıp gittihanginizin kocası doğru soyleyiiiiinnnn
Amin kuzum inşallahİnşallah canım beniiiim en hayırlı vakitte versin RabbimSağlıklı olsunlarda yeter ki
Yaa çok iyibenim ki bi tane bile almıyo artık o yüzden benim ki asla değil
Hahahshhahsha bende benimkini yolladım hep bikmisti artıkKeşke benimki alsa ya utanıyor hep ben alıyorum
Benimki de yıldı artıkHahahshhahsha bende benimkini yolladım hep bikmisti artık
Yaa test yaptığında benide etiketle çok merak ediyorum bence bebiş var sendeYaa inşallahHepimizde bebiş vardır inşallah ya
Çok güldümGecen eczaneden bi adam 10 tane test alıp gittihanginizin kocası doğru soyleyiiiiinnnn
Delip delip dururduk sonra kolumuzuBaya bir talep olurdu herhalde ben sağlama almak için bile ondan 3-5 tane alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?